Şimdi Ara

Gold Master Rocky Micro Hd

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.566
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba bi konuda yardımcı olmanızı rica edicem.. baslıkta belirttigim gibi dün itibariyle goldmasterın rocky micro hd sini aldım üründen şuanlık memnunum.. yalnız şöyle bir problemim var biss girerken frekansın Vertical veya horizantal ını değiştiremiyorum Direk Horizantal olarak ayarlıyor.. Nasıl vertical yapabilirim ?

• Merhaba Katarn,

bahsettiğin cihazdan bende aldım ancak daha kanalları bile kuramadım :) cihaz yüklü şekilde geliyor ancak mevcut kanallar için sinyal zayıf diyor, sonra arama yapmaya çalıştım tkgs izin vermiyor diyor, tkgs i kapattım arama yaptım bu seferde istediğim kanalları bulamadım hep yabancı, Türkiye kanalı bir kaç tane var trt gibi , siz de yakın zamanda aldığınız için danışmak istedim kurulum aşamasıyla ilgili bilgi verir misiniz ?
  • Hocam kusura bakma oncelikle geç cevapladıgım içinde. Nasıl sinyal yok diyor ? Eski uydu alıcına takınca gösteren kanallar yeni aldıgına taktıgında göstermiyormu ? Komple bütün uyduların kanallarını sil.. (12380 V SR:27500 FEC:3/4) frekansından sebeke acık olarak tarattır.
  • Bazı uydu cihazlarında alıcı göz tek renk kırmızı yani cihaz acıkmı kapalı mı belli olmuyor. Öğrenmek istediğim. Bu cihazın ki nasıl. Birde goruntude takılma donma oluyor mu. Cevap verene şimdiden teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.