Şimdi Ara

gold pre'yle alınan tirina ve scrolları satamıyorum (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
718
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: sadulayev

quote:

Orjinalden alıntı: aydinkal

ŞU ŞANSA BAK BEEE
    o kadar para ver (25 dolar ) gold üyelik al tirinayı satama aldığın scrolları satama
    sonra tiranannı yanına blased upg kağıdı al bide claver +7 al onları yak sonra yeşil kutuyu 150 m ye
    satma git kırdır mirage +1 cıksın sonra satamadığın scrolları denemeye cz ye git
    daha basmadan biri gelsin seni kessin sonra paraları kasaya bırakmadığını
    hatırla 15m öyle gitsin
    gold üyelik aldğım icin 350m param gitti sinir katsayım artı

bu oyuna para harcanamz benim salak arkadaşlarım :D belki şimdi beni okuyolardır slm vereyim onlara
    300m verip gb alıorlar yaaa aklım almıyor vallaha 300milyon ne demek beaaa

BU DEDİĞİn 300M YTL OLUYOSA ,BİZİM ORDA GB 2,5 YTL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Drake Ramoray -- 16 Aralık 2006; 16:09:44 >

• quote:

Orjinalden alıntı: samuray_24

quote:

Orjinalden alıntı: sadulayev

quote:

Orjinalden alıntı: aydinkal

ŞU ŞANSA BAK BEEE
    o kadar para ver (25 dolar ) gold üyelik al tirinayı satama aldığın scrolları satama
    sonra tiranannı yanına blased upg kağıdı al bide claver +7 al onları yak sonra yeşil kutuyu 150 m ye
    satma git kırdır mirage +1 cıksın sonra satamadığın scrolları denemeye cz ye git
    daha basmadan biri gelsin seni kessin sonra paraları kasaya bırakmadığını
    hatırla 15m öyle gitsin
    gold üyelik aldğım icin 350m param gitti sinir katsayım artı

bu oyuna para harcanamz benim salak arkadaşlarım :D belki şimdi beni okuyolardır slm vereyim onlara
    300m verip gb alıorlar yaaa aklım almıyor vallaha 300milyon ne demek beaaa

BU DEDİĞİn 300M YTL OLUYOSA ,BİZİM ORDA GB 2,5 YTL

350m coins = yeşil kutu + blased upgr +7 clevar +15 m coins

• güzel sallamıssın bnm silver pre bitio hala trinaı koymıom pazara lvla bağlı
  • level kas evladım level kas
  • Kimden: GoldenDragon
    Kime: aydinkal
    Tarih: 16 Aralık 2006; 17:09:24
    Başlık: ...

bencede knighta para veren HERKEZ GERZEK madem para veriliyo sonra gelip burda ağlamayın.

.

sen hic bir oyuna para vermedin mi ? kafede ? evde ? oyun cd sidemi almadın? oyun kumandası vs vs yaşın kac senin kim oluyor sundu insanlara şu veya bu diyobiliyorsun ?
    ben paara verdiğim icin ağlamadım okuma ve anlama özürlü !!! ben şansızlığımı ifade ettim ve bilmediğim bir şeyin cevabını sordum zati formda bunun gibi şeyler icin!!!
    senin gibi aşağılık komplexli insanların başkalarını aşağılayarak kendilerini birşey zannetme yeri değil !!!!
    kelimelerini cümlelerini düşün sec öyle kullan eğitimsiz görgüsüz bir yaratık gibi değilde insan gibi konuş !!!

• Bir oyuna para vermek gerzeklik imiş.. Peki bakalım neymiş.. yukardaki yazıdaki gibi oyun cd si kumandası.. para ile alınıyordu en son.. Ben bunun gibi şukela bi forumda oyuna para vermektense oyuna gereğinden fazla zaman ayırmanın gerzeklik olduğunu söyleyenler beklerdim.. hayatı solumanın , sevgilinin , işimizin arasında gerçekten eğlence katan bi vasıta olarak oyun... ve şu hayatta eylence olarak o akdar az şeye sahibizki.. 30 40ytk ile gb alan adamlara hakaret etmek hiç yakışmadı..senin şimdiye kadar cafede nete verdiğin parayı belki onlar evdeki pc lerinde harcamamışlardır.. hala anlamadıysan şöle anlatalım..

düşün tepenin arkadasından parlayarak chitin +8 li sr ss dol rol +3 bezeli +8er shardlı bir yağız delikanlı hükmedercesine hayata saldırıyor düşmanın inine.. senin için edebi oldum işalla anlaaybilmişindir
  • quote:

Orjinalden alıntı: harDeath

quote:

Orjinalden alıntı: steve_nash_

ee sadece ardream çarı açanlar nasıl satıcak peki trina ve diğer scleri acaba???

60 a kasip saticaklar sonra 59a dusucekelr

@steve_nash ardream charı açanlar satamıcaklar

@harDeath sanırım 60 düşenler ardreama giremior

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gkhngkhn -- 17 Aralık 2006; 1:43:02 >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.