Şimdi Ara

gold pre'yle alınan tirina ve scrolları satamıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
718
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    hemen birkac scroll alıp maradona pazara koştum fakat hic birini pazara koyamadım
    millet hep koymuş tirinaları scrolları takır takır satıyor ama ben satamıyorum niye ?

• lvl 60 üstü olmalısın die biliorum bu 1
    2. si ise 24 saat geçmesi gerekiyor ki anladığım kadarıyla geçmiş.

lvl ine bağlı büyük ihtimal
  • 24 saat beklemen gerekiyor anca ole satarsın lwlla alakası yok yani.
  • PATHOS
    LWL 54
    keskinbicak
    asas

bu imzandaki gibi lwl in 54 ise koyamazsın 60 + charlar koyabiliyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: ::UnKnown::

lvl 60 üstü olmalısın die biliorum bu 1
    2. si ise 24 saat geçmesi gerekiyor ki anladığım kadarıyla geçmiş.

lvl ine bağlı büyük ihtimal

katılıyorum aynen oyle
  • Sanırım Lvlin 54 Şimdi Sana DÜşen Ark. Bu Gold Prem. en İyi Şekilde Değerlendirmek We Bu 1 Ay İçerisinde 60 Olmak Sonrası Zaten Gelir...
  • hadi ya artık +60 lar mı satıyor? ne zamandan beri oyle oldu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LoaDeR verene Neptune de 15m
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Wlla madem paraya kıyıp almışın gece-gündüz kas 60 yap sonra satarsın
  • ŞU ŞANSA BAK BEEE
    o kadar para ver (25 dolar ) gold üyelik al tirinayı satama aldığın scrolları satama
    sonra tiranannı yanına blased upg kağıdı al bide claver +7 al onları yak sonra yeşil kutuyu 150 m ye
    satma git kırdır mirage +1 cıksın sonra satamadığın scrolları denemeye cz ye git
    daha basmadan biri gelsin seni kessin sonra paraları kasaya bırakmadığını
    hatırla 15m öyle gitsin
    gold üyelik aldğım icin 350m param gitti sinir katsayım artı

• quote:

Orjinalden alıntı: aydinkal

ŞU ŞANSA BAK BEEE
    o kadar para ver (25 dolar ) gold üyelik al tirinayı satama aldığın scrolları satama
    sonra tiranannı yanına blased upg kağıdı al bide claver +7 al onları yak sonra yeşil kutuyu 150 m ye
    satma git kırdır mirage +1 cıksın sonra satamadığın scrolları denemeye cz ye git
    hatırla 15m öyle gitsin

bu oyuna para harcanamz benim salak arkadaşlarım :D belki şimdi beni okuyolardır slm vereyim onlara
    300m verip gb alıorlar yaaa aklım almıyor vallaha 300milyon ne demek beaaa

• ee sadece ardream çarı açanlar nasıl satıcak peki trina ve diğer scleri acaba???

• bu oyuna para harcanamz benim salak arkadaşlarım :D belki şimdi beni okuyolardır slm vereyim onlara
    300m verip gb alıorlar yaaa aklım almıyor vallaha 300milyon ne demek beaaa

renkler ve zevkler tartışılmaz bu oyunu oynuyorsan ve oynamak istiyorsan bi yerde oyun seni mecbur bırakıyor para harcamaya
    kimisi cafelerde saat başı verecek kimileri item icin kimileri para icin kimileri ise rahatca oynayıp rahatca kasılmak icin
    salak demen senin yapını ve kişiliğini gösterdiğin icin sana başka bir şey demeye gerek duymuyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aydinkal -- 15 Aralık 2006; 0:00:23 >
  • ya bende aldım satamıyorum . Trade yapmaya calışsam birisiyle yapabilir miyim
  • lwl 60 ustu olman lazim
  • quote:

ŞU ŞANSA BAK BEEE
    hatırla 15m öyle gitsin

üzülme bu kadar her inişin bir çıkışı her çıkışın da bir inişi vardır. ilerde satarsın. her şeyi dert etme herkesin başına neler geliyor. sıkma güzel canını bir oyun için . canın sağ olsun.

• +60 charlar satbiliyoo
  • quote:

Orjinalden alıntı: birdy

quote:

ŞU ŞANSA BAK BEEE
    hatırla 15m öyle gitsin

üzülme bu kadar her inişin bir çıkışı her çıkışın da bir inişi vardır. ilerde satarsın. her şeyi dert etme herkesin başına neler geliyor. sıkma güzel canını bir oyun için . canın sağ olsun.

saolasın bende kendimi öyle tesseli etmeye calışıyorum

• quote:

Orjinalden alıntı: steve_nash_

ee sadece ardream çarı açanlar nasıl satıcak peki trina ve diğer scleri acaba???

60 a kasip saticaklar sonra 59a dusucekelr
  • 59"A DÜŞENLER ANDREAMA GİREBİLİYORMU Kİ? LUNAR WAR"A GİREMİYOR DİYE BİLİYORUMDA
    +1 MİRAGE NE KADAR EDİYOR? (5 M DEDİLER 15 M YE SATTIM )
  • lvl 65 ama bende pazara koyamıyorum
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.