Şimdi Ara

Gold Satan Guvenilir Siteler???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
2.268
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler Gold Satan Guvenilir Siteler Verebilirmisiniz.

Ayrıca botturk'den Haber Alan Varmı???

• www.gamesultan.com
  • GameSultan Satmiyor.
  • www.thepowerlevel.com
    www.silkroad-gold.com
    www.gkplayer.com

ben su an powerlevelden alıyom en ucuz orası su an benım serverım için
  • quote:

Orjinalden alıntı: Murderer77

GameSultan Satmiyor.

gamesultanın özel bir bölümü war ordan alınıo jangan stablede paranı weriolar
  • Kredi kartın yoksa devoyun.
    Varsa supgold.com
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • tr.botsmall.com
  • Beyler Botturk'e Parayı Yatırdım Adamlar Çıt Yok???
  • hadi ya bende botturkten almayı düşünüodumda eğer geceye kadar haber çıkmazsa yazarmısın bende almıcam eğer böle yapıyorlarsa
  • www.gameturkonline.com
  • quote:

Beyler Botturk'e Parayı Yatırdım Adamlar Çıt Yok???

Gold Satan İnternet Sitelerinin de goldu biter arkadaşlar günlerce hatta haftalarca bile beklediğiniz olur. Yalnızca gold satan sitelerden bir tanesinde gold mümkün değil bitmez Çünkü bizzat Gm'lerden satın alıp satmaktadırlar.

Troy serverine özel ben satış yapıyorum kaç milyar gold isterseniz var, 1m/1 Ytl, gold sitelerine güvenmeyenler için daha ideal, Elden de alabilirsiniz banka havalesi ile de

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _aNaToLia_ -- 9 Ağustos 2007; 17:52:51 >

• www.efesancafe.net
  • quote:

Orjinalden alıntı: QeLeBeQ

quote:

Gold Satan İnternet Sitelerinin de goldu biter arkadaşlar günlerce hatta haftalarca bile beklediğiniz olur. Yalnızca gold satan sitelerden bir tanesinde gold mümkün değil bitmez Çünkü bizzat Gm'lerden satın alıp satmaktadırlar.

Troy serverine özel ben satış yapıyorum kaç milyar gold isterseniz var, 1m/1 Ytl, gold sitelerine güvenmeyenler için daha ideal, Elden de alabilirsiniz banka havalesi ile de

adı ne o sitenin?

• Beyler Aldım Goldumuwww.botturk.com'dan.
  • quote:

Orjinalden alıntı: *siteci*

quote:

quote:

adı ne o sitenin?

site yok arkadaş kendı çabalarıyla gold satıor

• quote:

Orjinalden alıntı: bora563

quote:

Orjinalden alıntı: *siteci*

quote:

quote:

adı ne o sitenin?

site yok arkadaş kendı çabalarıyla gold satıor

Hayır var power lwl bizzat kastığı charlardan(kendi söylemidir) ve Gm lerden tedarik ediyor(kaynak şahsi tecrübem), nedendir bilinmez bazen mısırlı bazı playerlerden de satın aldığını duydum(kaynak bu forumdan)

• ARKADAŞLARwww.mofis.net adresinde GOLD SİLK ve BOT satışları vardır ben devamlı bot alıyorum adamlar bu işin ustası olmuş siteyi göz atın derim
  • sabah botturkten aldım
  • botturk sağlam
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.