Şimdi Ara

Gold Satan Guvenilir Siteler??? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
2.264
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • mofiste ptt olayı yok botturk baya sağlam evet haftaya 60 m daha alıcam
  • ptt uzun iş kardeş akbank btm eye git kredi kartı veya hesabın olmasına gerek yoq makineye yatır parayı(30sn sürer) ve oyuna gir ne istiosan al GOLD SİLK veya BOT
  • tr.botsmall.com

bu siteden alın bence.buradan uzun süredir alış veriş yapıyorum.şuana kadar hiçbir sorunla karşılaşmadım.
  • Mofis saglam mi?
  • Ya birebir alacaksın herseyi gold u da öle parayı werecen oyunda alacan gold unu en iyisi
  • www.botturk.com dan goldumu silkimi botumu alamadım diyen adamın alnını karışlarım

botturk artık msn açmıyor çünkü siteye canlı online destek koydu abim artık ordan bakıyor zaten parayı yatırdıktan sonra msne gelmeye gerek yok paranı yatır goldunu götür

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TearsOfAngel -- 13 Ağustos 2007; 17:13:37 >
  • İsterseniz goldu karaktere yüklüyor isterseniz jangan stableye gelerek 15dk 1 saat arasında alabilirsiniz goldunuzu
  • Miroglu_ M kullanıcısına yanıt
    4 yıldır oynuyorum. gamepowerbazaar.com dan daha ucuza satan yok. hem güvenilirlerde.
  • 1m 1 tl
  • piyasada en ucuza gold satan sitewww.gamepowerbazaar.com oluyor genelde. onun dışında birçok site goldu ucuzlatsada stokları bitince yine kazıklama fiyat sürerler.
    silk gold ve bot satışlarındawww.gamepowerbazaar.com ucuzdur
  • quote:

Orijinalden alıntı: yahshi

piyasada en ucuza gold satan sitewww.gamepowerbazaar.com oluyor genelde. onun dışında birçok site goldu ucuzlatsada stokları bitince yine kazıklama fiyat sürerler.

kardeşim siz gamepowerbazaar.com yetkilisisiniz dimi

• quote:

Orijinalden alıntı: suleyman204

quote:

Orijinalden alıntı: yahshi

piyasada en ucuza gold satan sitewww.gamepowerbazaar.com oluyor genelde. onun dışında birçok site goldu ucuzlatsada stokları bitince yine kazıklama fiyat sürerler.

kardeşim siz gamepowerbazaar.com yetkilisisiniz dimi

Evet. Çalışanıyım. 2 yıldır Gamepowerbazaar da çalışıyorum

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.