Şimdi Ara

gold tam bir çöplük[QQ hemde hard]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
2
Favori
864
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • gold ligi , silverdan belki de bronzdan bile beter gold a çıktığım güne lanet olsun kendini bir şey sanan egoist et yığınlarıyla dolu beyinleri çalışmayan sadece qwer ye rastgele basan bu yaratıklardan artık tiksindim

na yi güncelliyorum gerekirse 500 pingle oynıcam gerekirse orda bronz olucam yinede bu sv de oynamıcam

ÖNEMLİ NOT:aklı olan bu oyunu bırakır 9 yaşında bebelerden küfür yemekten kurtulur
    ÖNEMLİ NOT 2: okadar aklı olmayan başka sv ye geçer çekilcek dert değil

normalde günde 2 maç atıp 1w-1l alırdım bazen ikiside win olurdu şimdi kaç gündür maç kazanamıyorum onu geçtim oyundan gram zevk almıyorum;

TESPİT : tr nin tek çıkar yolu sv nın ücretli olması oyuna girmek için belli bir para yatıracaksın ki oyun toxic playerlardan arınsın

içimi döktüm rahatladım post konusu bile olabilir artık takılın konu altında

• anlat. rahatlarsın
  • Ben artık arkadaşlarım yoksa girmem başka oyun oynarım yoksa solo girmekten bende gram zevk almıyorum.

Arkadaş edin yoksa oyunu eninde sonunda bırakırsın.
  • Psikolojini bozacaksan oynama yani.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aqiratli96

gold ligi , silverdan belki de bronzdan bile beter gold a çıktığım güne lanet olsun kendini bir şey sanan egoist et yığınlarıyla dolu beyinleri çalışmayan sadece qwer ye rastgele basan bu yaratıklardan artık tiksindim

na yi güncelliyorum gerekirse 500 pingle oynıcam gerekirse orda bronz olucam yinede bu sv de oynamıcam

ÖNEMLİ NOT:aklı olan bu oyunu bırakır 9 yaşında bebelerden küfür yemekten kurtulur

normalde günde 2 maç atıp 1w-1l alırdım bazen ikiside win olurdu şimdi kaç gündür maç kazanamıyorum onu geçtim oyundan gram zevk almıyorum;

TESPİT : tr nin tek çıkar yolu sv nın ücretli olması oyuna girmek için belli bir para yatıracaksın ki oyun toxic playerlardan arınsın

Bundan sonra dönüşü yok bayram harçlıklarıyla gelirler

• quote:

Orijinalden alıntı: Speedy Step

quote:

gold ligi , silverdan belki de bronzdan bile beter gold a çıktığım güne lanet olsun kendini bir şey sanan egoist et yığınlarıyla dolu beyinleri çalışmayan sadece qwer ye rastgele basan bu yaratıklardan artık tiksindim

Bundan sonra dönüşü yok bayram harçlıklarıyla gelirler

+1 yine gelirler

• Para yatırmayan çocuk kaldımı ki oyunlara ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bu konuya kesinlikle katılıyorum silverdan daha beter gold gold2 olduğumda 37 winim 13 lose'um vardı şu an 101 win 99 lose ve hala gold2 deyim özellikle cumartesi pazar ranked oynamaya tövbe ettim
  • aklı olan her yenildiği oyundan sonra aglama konusu açmaz.

küfür yiyosanda çözümü basit ignore et geç
  • quote:

Hepsini okumadım konu belli çünkü

Bu lp fazlalıklarından sonra tr gold çöp oldu haklısın birde eloboost bu aralar çoğaldı adam takımda oynuyor booster

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Haklisin

• Abi ben cidden anlamiyorum bu qq olaylarini eger yenemiyorsan o lige aitsin abi 1 ay o ligde kalmissan sen o ligin oyuncususun kendini o elemanlarla gelistiril tirmanicaksin.Tr de bronze silver gold plat ayni . Sahsen ben westte plat3 um ligler bitince tr de bi hesap aldim 1 ayda silver5 hesabi dia5 yaptim daha da cikarim.100macin 30unu duo girmisimdir toplasan . Aglayacagina laneine gore gameplay ler izle patch lere gore gameplayler var youtube ta onlara bakin oyunun tricklerini ogren bu kadar basit.

• Ben sövdüm 30 gün çizildim beyler tutun kendinizi Çok QQ konusu görmeye başladım uyarım
  • Şu oyun cidden wow gibi aylık cüzzi bir ücretle oynansa 3 5 seviye atlar oyuncu kalitesi açısından hem riotada zararı dokunmaz sanırım aslında böyle birşey düşünürlermi bilmiyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.