Şimdi Ara

Gold tan alış veriş yapanlar (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
771
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Xbox 360 almıştık internet üzerinden fiyatı piyasaya göre uygundu o zamanlar. Herhangi bir sorun yaşamadım cihazda en ufak hata sorun yoktu,kutu içeriği de tamdı. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: emeksiz005

Gold tan xperia z almayı düşünüyorum.. Firmadan alış veriş yapan var mı ?

Merhaba,

ben yaklaşık 7 ay evvel xperia p almayı düşünürken paralel ithalat almaya (paralel 850 resmi 1200 civarıydı fiyatlar) karar verince ileride olası bir garanti sorunu yaşamamak gerekirse kendim alıp görürüp derdimi anlatabilmek için İzmir'de iki mağazası da evime çok yakın olduğu için Gold'u seçtim.

Şimdilik bir sorun yaşamadım açıkçası, hani bir derdim olmadı ki garantiye götüreyim de size garanti hizmetlerinden bahsedeyim. Kendi adıma söyleyebilirim ki Gold beni en azından mutsuz etmedi, ayrıca ciddi bir oranda ucuza aldım telefonu.

Bir arkadaş bahsetmiş, telefonlar Türkiye için yollanan ürünler değil. Dolayısıyla Jelly Bean için mesela epey bekledim en sonunda telefona Türkiye ROM'u attım flashla. Artık PID'im Türkiye :) Gasrantide de bunun sıkıntı yaratacağını sanmıyorum.

• cevap yazan herkese teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dibidibi

quote:

Gold tan xperia z almayı düşünüyorum.. Firmadan alış veriş yapan var mı ?

Merhaba,

ben yaklaşık 7 ay evvel xperia p almayı düşünürken paralel ithalat almaya (paralel 850 resmi 1200 civarıydı fiyatlar) karar verince ileride olası bir garanti sorunu yaşamamak gerekirse kendim alıp görürüp derdimi anlatabilmek için İzmir'de iki mağazası da evime çok yakın olduğu için Gold'u seçtim.

Şimdilik bir sorun yaşamadım açıkçası, hani bir derdim olmadı ki garantiye götüreyim de size garanti hizmetlerinden bahsedeyim. Kendi adıma söyleyebilirim ki Gold beni en azından mutsuz etmedi, ayrıca ciddi bir oranda ucuza aldım telefonu.

Bir arkadaş bahsetmiş, telefonlar Türkiye için yollanan ürünler değil. Dolayısıyla Jelly Bean için mesela epey bekledim en sonunda telefona Türkiye ROM'u attım flashla. Artık PID'im Türkiye :) Gasrantide de bunun sıkıntı yaratacağını sanmıyorum.

Yukarıda birisi kutu içeriğinden bahsetmiş, evet farklı ülkeye yollanan mal olduğu için içeriklerin Türkiye ile aynı olmasını bekleme. Mesela sanırım millete smart tags ve hdmi kablo çıkmış ama bende yoktu. Smart tags 20 TL, Hdmi kablo ise 40 -50 TL'ye bulunuyor. İhtiyacım olursa gider alırım

• teşekkürler

• up

• Aradan 3 sene gecmesine ragmen hic usenmiyorum ve hala biri goldla ilgili birsey sordugu zaman hemen yaziyorum. N97 almistim ve kizagi sorunlu cikmisti geri goturdum yenisini verdiler bundada bluetooth sorunu vardi tekrardan goturdum ve yenisini verdiler bu sefer verdiklerindede ne goreyim telefonun icinde bir suru dugun videolari var resimler var bildiginiz kullanilmis cihazi verdiler bu sefer bir sinirle gittim ve para iadesi aldim bir dahada oradan hicbirsey almadim almamda az once arkadasin dedigi gibi 100-150 tl daha fazla verin kafaniz rahat olsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: android137

Aradan 3 sene gecmesine ragmen hic usenmiyorum ve hala biri goldla ilgili birsey sordugu zaman hemen yaziyorum. N97 almistim ve kizagi sorunlu cikmisti geri goturdum yenisini verdiler bundada bluetooth sorunu vardi tekrardan goturdum ve yenisini verdiler bu sefer verdiklerindede ne goreyim telefonun icinde bir suru dugun videolari var resimler var bildiginiz kullanilmis cihazi verdiler bu sefer bir sinirle gittim ve para iadesi aldim bir dahada oradan hicbirsey almadim almamda az once arkadasin dedigi gibi 100-150 tl daha fazla verin kafaniz rahat olsun.

yorum için teşekkürler. Ben zaten en başından beri sony center dan alma tarafıyım. Telefonun tanıtılmasından son1 aya kadar. Baktım ki teleservice şikayeti fazla bende alternatife yöneldim . Sony den almayı düşünüyorum ama kafam karışık

• quote:

quote:

Aradan 3 sene gecmesine ragmen hic usenmiyorum ve hala biri goldla ilgili birsey sordugu zaman hemen yaziyorum. N97 almistim ve kizagi sorunlu cikmisti geri goturdum yenisini verdiler bundada bluetooth sorunu vardi tekrardan goturdum ve yenisini verdiler bu sefer verdiklerindede ne goreyim telefonun icinde bir suru dugun videolari var resimler var bildiginiz kullanilmis cihazi verdiler bu sefer bir sinirle gittim ve para iadesi aldim bir dahada oradan hicbirsey almadim almamda az once arkadasin dedigi gibi 100-150 tl daha fazla verin kafaniz rahat olsun.

yorum için teşekkürler. Ben zaten en başından beri sony center dan alma tarafıyım. Telefonun tanıtılmasından son1 aya kadar. Baktım ki teleservice şikayeti fazla bende alternatife yöneldim . Sony den almayı düşünüyorum ama kafam karışık

Rica ederim bence hic kafaniz karismasin direk sony centerdan alin derim xperia z baya guzel telefon pisman olmazsiniz gibi geliyor.

• Xperia P aldım 2013 Temmuz gibi,

sıfır açılmamış kutu aldım,

kutuyu açtım telefonu inceledim, google haritalarda konum geçmişine baktım Antalya ve izmirde bazı konumlar kayıtlıydı ve kayıt tarihleri 2012 ye aitti.

Telefonun kullanılmış olduğu iddası ile Gold a gittim faturamı gösterdim kayıt tarihini gösterdim, ilgilenmediler biraz sert çıkınca bu telefonlar ithal arap ülkelerinden geliyor telefonu Türkiye için uyarlama yapılırken merkez açmış denemek için kayıt oluşturmuş olabilir çok istiyosan bırak servise gitsin dediler.

Bıraksam adam alıp kayıtları silebilir iki gün sonra üstüne bide kayıt bulunamadı diyebilirdi,

yapabileceğim bir şey yoktu mecbur kullanıyorum

zaten VIP Protect den şüpheliyim, adamlar telefonu alıyor tamir ediyor temizliyor sıfır diye tekrar satıyorlar bence.
  • quote:

quote:

quote:

Rica ederim bence hic kafaniz karismasin direk sony centerdan alin derim xperia z baya guzel telefon pisman olmazsiniz gibi geliyor.

yok zaten xz yi beğeniyorum da teknik servis baş agrıtıyor kafaya koydum sc dan alacam

• yukarıı

• Bende genelde burdan alışveriş yaparım henüz beni üzmediler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yhackup

Bende genelde burdan alışveriş yaparım henüz beni üzmediler.

Yorumunuz için teşekkür ederim
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.