Şimdi Ara

Gold tan alış veriş yapanlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
771
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gold tan xperia z almayı düşünüyorum.. Firmadan alış veriş yapan var mı ?

• Su ısıtıcısı almıştık kırık ve kullanılmış geldi. Bir daha da birşey almam oradan. Dikkatli ol derim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Great.Wave

Su ısıtıcısı almıştık kırık ve kullanılmış geldi. Bir daha da birşey almam oradan. Dikkatli ol derim.

garantiye kim bakıyo biliyo musunuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: emeksiz005

quote:

Orijinalden alıntı: Great.Wave

Su ısıtıcısı almıştık kırık ve kullanılmış geldi. Bir daha da birşey almam oradan. Dikkatli ol derim.

garantiye kim bakıyo biliyo musunuz

Alıntıları Göster
    Uzak durun. 3 lira için 20 liralık dert doguran sitelerden.
  • Ben Xperia ion'umu aldım oradan şimdiye kadar bir sorun yaşamadım ondan sonrada HDMI kablosu aldıydım oradan ondada şimdilik bir sorun çıkmadı. Ama bir kötü tarafı var ürünler paralel ithalat (benimkini suudi arabistandan getirmişler) bu yüzden ürünler ucuz oluyor.Ürünler gold'un kendi garantisi altında.
  • Htc one v almıştık cihazda çekiş problemi var. Aldığımız gün geri götürdük tamir olacak diye ısrar ettiler tüketici haklarına şikayet edeceğimi yeni cihaz istediğimi söyledim gidin nereye şikayet ederseniz edin dediler 1ay öyle oyalandık. Sonuç ne mi oldu bozuk cihazı kullanmaya çalışıyoruz. Her 2 hafta da bir çekim şikayetinden servise veriyorum bişey yok deyip geri veriyorlar. Bende artık uğraşmayı bıraktım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sezgintr

Htc one v almıştık cihazda çekiş problemi var. Aldığımız gün geri götürdük tamir olacak diye ısrar ettiler tüketici haklarına şikayet edeceğimi yeni cihaz istediğimi söyledim gidin nereye şikayet ederseniz edin dediler 1ay öyle oyalandık. Sonuç ne mi oldu bozuk cihazı kullanmaya çalışıyoruz. Her 2 hafta da bir çekim şikayetinden servise veriyorum bişey yok deyip geri veriyorlar. Bende artık uğraşmayı bıraktım.
    Laptop aldım, başkasınıda telefon aldık sorun çıkmadı ama sonra gold kapandı
  • quote:

Orijinalden alıntı: BekleGeliyorum

Laptop aldım, başkasınıda telefon aldık sorun çıkmadı ama sonra gold kapandı

Alıntıları Göster
    Ben Gold'dan aldım Z'yi hiç problem yaşamadım. Sony Center'da satılan cihazlarla aynı ama sadece paralel ithalat olduğu için 100 lira 150 lira daha ucuza satıyorlar ben bilmiyordum tabi satın alırken öyle olduğunu :) .
    Garantiyi de kendileri veriyor. Ben bir çok kişiden şanslıyım ama :) Niye çünkü o kadar sorun yaşayan var ama bende sorun sıfır.
    Ama dersen ki bir daha oradan telefon alır mısın diye almam. Sorun mu yaşadım hayır, yüz göz mü oldum hayır, mağdur mu ettiler hayır ama Sony center'dan alırım 100 fazla verip.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Teknode -- 26 Eylül 2013; 1:10:04 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Teknode

Ben Gold'dan aldım Z'yi hiç problem yaşamadım. Sony Center'da satılan cihazlarla aynı ama sadece paralel ithalat olduğu için 100 lira 150 lira daha ucuza satıyorlar ben bilmiyordum tabi satın alırken öyle olduğunu :) .
    Garantiyi de kendileri veriyor. Ben bir çok kişiden şanslıyım ama :) Niye çünkü o kadar sorun yaşayan var ama bende sorun sıfır.
    Ama dersen ki bir daha oradan telefon alır mısın diye almam. Sorun mu yaşadım hayır, yüz göz mü oldum hayır, mağdur mu ettiler hayır ama Sony center'dan alırım 100 fazla verip.

Alıntıları Göster
    ben geçen cumartesi 2.el xperia ion aldım telefoncudan 550 liraya ilk sahibi golddan almış cihazı bende kutusuna bakarken içinde faturası malzemeleri ve sigorta evrakları vardı bende cihazı hiç kullanmadan golda götürdüm bu cihazın arkasında çok çizik var ve hdmı usb kapağı gevşek dedim oradaki eleman sigorta evrağını istedi bende verdim inceledi cihaz bedelinimi istiyorsunuz yoksa yeni cihazmı alacaksınız yerine dedi bende cihaz alacam dedim fatura bedelinden %30 düştü verdiğim ion'nun fatura bedeli 1400 liraydı ve 5 aylık cihazdı bende yerine tekrar sıfır ion aldım kardeşime verdim kullanıyor şimdi
    sigorta karşıladı bedelini öteki cihazın verdiler yerine sıfır ion 2.el cihazdan birden sıfır telefon sahibi olduk buda benim şansım

ama ben hep sony center dan alırım cihazları bu seferlik böyle oldu golddan aldık oda sigorta karşıladı öyle yoksa parayla gidip golddan telefon almam paralel ithalat cihazlarda garantilik bişey olduğu zaman sıkıntı çıkıyor en iyisi distribütör cihazından şaşmayacaksın

• quote:

Orijinalden alıntı: ultraslan.1905

ben geçen cumartesi 2.el xperia ion aldım telefoncudan 550 liraya ilk sahibi golddan almış cihazı bende kutusuna bakarken içinde faturası malzemeleri ve sigorta evrakları vardı bende cihazı hiç kullanmadan golda götürdüm bu cihazın arkasında çok çizik var ve hdmı usb kapağı gevşek dedim oradaki eleman sigorta evrağını istedi bende verdim inceledi cihaz bedelinimi istiyorsunuz yoksa yeni cihazmı alacaksınız yerine dedi bende cihaz alacam dedim fatura bedelinden %30 düştü verdiğim ion'nun fatura bedeli 1400 liraydı ve 5 aylık cihazdı bende yerine tekrar sıfır ion aldım kardeşime verdim kullanıyor şimdi
    sigorta karşıladı bedelini öteki cihazın verdiler yerine sıfır ion 2.el cihazdan birden sıfır telefon sahibi olduk buda benim şansım

ama ben hep sony center dan alırım cihazları bu seferlik böyle oldu golddan aldık oda sigorta karşıladı öyle yoksa parayla gidip golddan telefon almam paralel ithalat cihazlarda garantilik bişey olduğu zaman sıkıntı çıkıyor en iyisi distribütör cihazından şaşmayacaksın

VIP protect diye bir şey var, eski sahibi alırken onu yaptırmış olmalı 100 150 lira gibi bir bedel ödeyerek. Faturaya bakarsanız eğer görürsünüz 1 adet IOn 1 adet vip protect diye.
    Gold'un o seçeneği cazip fakat bende bir dahaki cihazımı tabi ki Sony Center dan alırım.

• Teknode kullanıcısına yanıt
    evet vip protect diye evrakları vardı bizde verdik ionu aldık yerine sıfır ion sigorta sayesinde kardeşime verdim kullanıyor ama ben cihazlarımı sony center dan alıyorum golddan alışveriş yapmam pek paralel ithalat cihazlarda sıkıntı yok ona bakan teknik sevislerde sıkıntı çıkıyor o yüzden hep resmi garantili cihaz alırım
  • quote:

evet vip protect diye evrakları vardı bizde verdik ionu aldık yerine sıfır ion sigorta sayesinde kardeşime verdim kullanıyor ama ben cihazlarımı sony center dan alıyorum golddan alışveriş yapmam pek paralel ithalat cihazlarda sıkıntı yok ona bakan teknik sevislerde sıkıntı çıkıyor o yüzden hep resmi garantili cihaz alırım

Aynen öyle hocam. Benim kullandığım Z mesela Gold'dan aldım ben ama Sony center'dan alanların yaşadığı hiç bir sıkıntıyı yaşamadım.
    Vip protect yaptırdıysan mantıklı gold'dan alışveriş yapmak, ama onun dışında bende Sony center'dan alırım.
    O dönem aldığımda bilmiyordum Gold'un paralel ithalat yapıp kendisi getirip kendi garantisini verdiğini.
    Garantilik bir işim olacağını sanmıyorum zaten bu ara Z1'e taktım. Z1 gelince duruma göre Z'yi satıp Z1'e geçebilirim aklımın bir köşesinde.

• televizyon almıştık samsung bize bir düşük modelini yollamışlar gelip almalarını söylediğimizde öyle bir şey yok sizin getirmeniz lazım dedi.Gittik annemle annem işte başladı zaten 20 lira yakıt parası verdik kendi hatanız bide üstüne televizyonun farkını alıyorsunuz falan.Sonra mağaza müdür yaklaşık 200 lirayı çebinden ödemeyi kabul etti.Hatta annem eğer değiştirmezseniz geri götürürüm tv i ilgili yerlere başvurumu yaparım demişti.Sonra almayı kabul ettiler
    evet vip protect yapılırsa sıkıntı yok ama öteki türlü bişey olursa teknik servisleri problemli

ben z1 değilde şu cyber shot yada walkman cihazlarını bekliyorum bu yılın başında forumda haberini yaptılar ama sony'den bi ses yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: cevizlilokum

televizyon almıştık samsung bize bir düşük modelini yollamışlar gelip almalarını söylediğimizde öyle bir şey yok sizin getirmeniz lazım dedi.Gittik annemle annem işte başladı zaten 20 lira yakıt parası verdik kendi hatanız bide üstüne televizyonun farkını alıyorsunuz falan.Sonra mağaza müdür yaklaşık 200 lirayı çebinden ödemeyi kabul etti.Hatta annem eğer değiştirmezseniz geri götürürüm tv i ilgili yerlere başvurumu yaparım demişti.Sonra almayı kabul ettiler

İnanırım vallahi :) Gold'un teknik servisinde dönen naneleri orada çalışan birinden yeteri kadar dinledim.
    Hatta paylaşayım. Diyelim telefonun bozuldu, bir başkasının telefonu da bozuk servise verdiniz.
    Senin telefonda çalışan parçayı alıp, onda bozuk olan parçayla değiştirmemi istersin :) Sana tamir ettik diye cihazını tam bir toplama cihaz yapıp verdiklerini mi söyleyeyim.
    Cidden bu şekilde çalışıyormuş adamlar. O yüzden benim gözüm korktu. Allahtan sıkıntı yaşamıyorum bu firmayla. Bir daha asla almam, he sorun yaşamadım ama yine de almayacağım.

• quote:

evet vip protect yapılırsa sıkıntı yok ama öteki türlü bişey olursa teknik servisleri problemli

ben z1 değilde şu cyber shot yada walkman cihazlarını bekliyorum bu yılın başında forumda haberini yaptılar ama sony'den bi ses yok

Z serisi ile biraz daha piyasa yapıp öyle tanıtabilir cybershot serilerini.
    ben genelde müzik telefonu alıyorum walkman çıkarsa hemen alırım şuan bende w902 var full modlu bide beyaz mw600 var müzikleri onula dinliyorum ses kalitesi gümbür gümbür bas tiz mükemmel sony farkı burada işte
  • Gelen yorumlar negatif yönde ve öneriler sony centerdan alınması yönünde. Ama teleservicinde adı çıkmış. Napsam bilmiyorum
  • quote:

ben genelde müzik telefonu alıyorum walkman çıkarsa hemen alırım şuan bende w902 var full modlu bide beyaz mw600 var müzikleri onula dinliyorum ses kalitesi gümbür gümbür bas tiz mükemmel sony farkı burada işte

Aynen benim kafadansın.Bende de W995 ve siyah mw600 var bu sesi bııakıp diğer telefonları alamıyorum.O yüzden yeni bir walkman telefon çıkana kadar böyle devam
  • up
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.