Şimdi Ara

Gold üyelik hakkında...

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
977
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bir iki ay içinde xbox one almayı düşünüyorum yalnız hiç xbox deneyimim yok etrafımda da kimsede yok gold üyelik için bir kaç sorum olacak. İlk olarak gold üyelikte her ay verilen oyunlar ne zamana kadar oynanabiliyor yani demek istediğim ps plus ta sadece plus üyeliğin olduğu zaman oynuyabiliyosun xbox tada sade gold üyeliğin olduğu zaman mı oynayabiliyosun yoksa indirilen oyun süresiz senin mi oluyo ?
    Diğer bir sorumda kinect almak sizce gereklimi yoksa gereksiz bişeymi almaya değermidir ?

• Oyun süresiz senin oluyor

Kinect ise kişiye göre değişir bence gerekli değil
  • Teşekkür ederim saol
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokhan93

Teşekkür ederim saol

kardeşim kinect işini şöyle yap sen incelemelerini ne işe yaradığını nasıl kullanıldığını youtube dan izle aradaki fiyat farkı ona değermi alsan kullanacakmısın ona bak ona göre kararını ver
  • Kinect tabi ki gerekli bir cihaz.

Skype'da görüntülü ve sesli chat sağlıyor.
    Twitch'ten görüntülü yayın yapmanı sağlıyor.
    Sesli komut verebiliyorsun ingilizce olarak.
    İleride çıkacak Kinect oyunları(dans, egzersiz vs.)
    Belki hatırlayamadığım da vardır.
  • Yorumlarınız için teşekkür ederim eğer bi iki aya kadar kinectli xbox ta indirim olursa alacağım olmazsada belli bi süre sonra almayı düşünebilirim.
  • Bişey daha sorcam bu gold üyelikte oyun dlcleri bedava mi indiriliyor yoksa dlc lere ayretten para veriyormuyuz ?
  • gokhan93 kullanıcısına yanıt
    Ek ödeme yapıyorsun, bazı dönemlerde gold üyelere indirim oluyor.
    DLC lerin Microsoft ile alakası yok oyunu yapan firma ile ilgili olduğundan dolayı mecburen oduyoruz
    :( sadece özel indirimler oluyor
  • Yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim.
  • quote:

Yorumlarınız için teşekkür ederim eğer bi iki aya kadar kinectli xbox ta indirim olursa alacağım olmazsada belli bi süre sonra almayı düşünebilirim.

dostum trde indrim beklersen çok beklersin lafı cuk oturur.Al amazon it den 1350 liraya kafan rahat olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mhtmutlu

quote:

Yorumlarınız için teşekkür ederim eğer bi iki aya kadar kinectli xbox ta indirim olursa alacağım olmazsada belli bi süre sonra almayı düşünebilirim.

dostum trde indrim beklersen çok beklersin lafı cuk oturur.Al amazon it den 1350 liraya kafan rahat olsun.

Garanti sıkıntısı yaşarmıyım peki
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mhtmutlu

quote:

Garanti sıkıntısı yaşarmıyım peki

hayır forumdan bi kaç arkadaş göndermişti garantiye 0 yollamışlardı.

Ben Almanya'dan aldım garantiden değiştirdiler. Aldıktan sonra konsolu kaydetmeyi unutma.
  • Amazonda 1350 hepsiburadada 1400 ayrıca yurtdışı ürünlerde garanti 1 yıl tr dek alinanlarda 2 yıl haberin olsun hepsi burada ayrıca 100 TL de world puan veriyo bide %10 çek kullansan 1260 a gelir +100 de world puan 1160 a gelir FIFA 15+forza 5 ki paket
  • Banada burdan almak daha mantıklı geliyo buaralar dolarında yükselmesiyle hemen hemen aynı fiyata denk geliyo konsolu büyük ihtimalle tr den fakat bazı oyunları amazondan almayı düşünüyorum.
  • quote:

Banada burdan almak daha mantıklı geliyo buaralar dolarında yükselmesiyle hemen hemen aynı fiyata denk geliyo konsolu büyük ihtimalle tr den fakat bazı oyunları amazondan almayı düşünüyorum.
    yeni bir xbox 360 aldım.. 1 aylık gold üyelik hediye verildi.. Fifa 15 online oynuyordum ama bugün giriş yapamıyorum online oyuna..

Sorum şu, Xbox da online oyun oynamak için illa Gold live üyeliği şart mı? Teşekkürler
  • asparuh kullanıcısına yanıt
    evet gold üyelik olmadan online oyun oynayamazsın fifa serverinde bazen sorunlar oluyor 15dk önce oyundaydım ben mesela
  • quote:

Orijinalden alıntı: xxfkcanxx

evet gold üyelik olmadan online oyun oynayamazsın fifa serverinde bazen sorunlar oluyor 15dk önce oyundaydım ben mesela

yok sabah bana 1 aylık gold üyeliğin bittiği mesajı geldi ve ondan sonra da Fifa FUTa giremedim..

Online oynamak için bir para, oyuna ayrı bir para.. bu nasıl bir saçmalıktır ya.. PS3-4 ün gözünü seveyim.. Öyle şeyler yoktu..

XBOX live servisine
  • quote:

Orijinalden alıntı: asparuh

quote:

Orijinalden alıntı: xxfkcanxx

yok sabah bana 1 aylık gold üyeliğin bittiği mesajı geldi ve ondan sonra da Fifa FUTa giremedim..

Online oynamak için bir para, oyuna ayrı bir para.. bu nasıl bir saçmalıktır ya.. PS3-4 ün gözünü seveyim.. Öyle şeyler yoktu..

XBOX live servisine

Ps4tede online paralı.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.