Şimdi Ara

GOLD ÜYELİKTEKİ DROP YALANI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
688
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 2 gün önce bir arkadaşım Gold Premium üyelik aldı ve bana da Bronze Premium hediye etti. Neyse biz de drop şansı daha fazla diye gidip Harpy keselim mirage düşürürüz dedik. Demez olaydık. En az 100 Raven ve 200 üzeri de Harpy kestik ard arda. Ve içlerinde bol bol 960,1920 pot ve inanın Plate giysi çıktı ya. Full Plate bile çıkmadı. Hani nerde drop artıyordu. Yalan bunlar yalan. Bilginiz olsun diye söylemek istedim. Premium olmayan oyunculara Kekuri düşer, Mirage düşer, o düşer bu düşer biz de Gold var 300 tane den hiç mi birşey düşmez düşmedi işte.

• Ben 5 slot harpy, crimson partisine girdim. 6 saatte bana; 3 mirage dagger, 2 priest chitin pad, 1 roge shell boot düştü. Partiye mirage ve chitin'ler düştü ama 6 saatte başka shell düşmedi. (Ücretsiz kullanıcıyım)

Bazen drop alamadığınız zamanlar olabiliyor. İtem drop'u alamadığınızda partiyi dağıtın ve başkası kursun. Bu işe yarayan bir yöntemdir.
  • Öncelikle cevap verdiğin için teşekkür ederim. Söylediğim yöntemi biliyorum ve her 10 tane de bir uyguladık değişen bir şey olmadı.
  • Forum; fikir paylaşım alanıdır kardeş, bildiğim kadarıyla yardımcı olmaya çalışıyorum. Teşekkürler...

Ben kesin emin olduğum bir şeyi söyleyebilirim. İtemler için bazı saatler var ki o saatleri tutturunca kestiğiniz yaratıktan alacağınız en yüksek drop geliyor. Mesela ben saatlerce apos'da takılırım. Bazı saatlerde sadece pot ve ezik itemler düşer ama bazı saatler de ise bütün partiye FP yağar (apos'da gelebilecek en iyi itemdir )

Sanırım sen bu şanssız saatlerde parti yapmışsındır.

Kutuları sadece gold pre olanlar açmalı. Gold pre öldürse bile ücretsiz üye kutuyu açarsa drop rate düşer.
  • Eger party ıle kesıyorsanız ıtemlerın kısılere gelmesının bır sırası var.Keserken dıkkat edın ozellıkle magelere söylüyorum,harpy partyleri nedenıyle;rogueler kendılerıne mırage dusecek sekılde ayarlıyorlar işi,size mesela kutudan dandık bır ıtemı verıyor,sıra kendısıne gelıncede pot bıle almıyor,bu işin gold ıle alakası yok yanı,tamamen sahtekarlık.Ha 2 kısı kestınız ve sıze düşmedi ise o zaman evet gold almak bıraz saçma.
  • gold premıumda drop rate sadece random monsterlarda işe yarar bosslarda drop rate veya gold bi işe yaramaz bide tabi kutuy başkalarıda açıyo olabilir onuda unutmamak lasım...
  • gold var bendede fark yok bencede

Not: 1Teknik
    quote:

vizyondaki illizyonu görmek, gerçeği görmektir (bana ait)

bu Ahmed Hulusi ye ait sana değil
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Guild Wars 2 Gold Satışı
    2 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bende gold üyelik var ısılon dan iron bow ve complate düşürdüm 30 tane filan kestim
  • bence o droplar normal hayvanlar deilde boslar için
  • iyi deseb 10 dk da birpartyi başkanıdeiştirirsen oyunda 10dk dan beri kesiomuşun gibi olur
    ,
  • fark yok
  • bu drop olayi bizim oyun saatimizde ok az adamlar krndi yerel satlerine gore yapmislar. ve is satlerinini disinsa geceyarisi cok artiyor. en basiti gablinlerde dnedim % 70 lik fark gordum.... gold uyeyim 40 lvldan 50 ye kadar yeni carimi ash larda tek keserek kastim 4 tane fp ancak durmustur krisral desen gınde bir tane ... bizi yiyolar byeller
  • Pek fark etmiyor. Arkadaşım hep ücretsiz üyedir ona +7'lerden 2 tane +8 çıkmış. (Inventory full +7) Ben Bronze iken 27 tane basmıştım hiç biri olmadı. Ayrıca Gold üye olduğumdan beri +8 yapamıyorum fazla, bir kere yansın diye +7 ve STR basılı giysi basmıştım şansa bakın ki o +8 oldu. :(

Ayrıca Gold değil Bronze varken 800 Abyss kırdım bırakın Raptor'u falan Shard bile çıkmadı. Hep Chitin. Premium olmayan hesabımla Kekuri Ring düştü premium ile düşmedi. Eğer Abyss kıracaksanız, kutu açacaksanız, upgrade yapacaksanız premium olmayan hesapla yapın.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ahmetkb
    gold var bendede fark yok bencede
    quote:

Arkadaşım Ahmed Hulusi ismini ilk kez duyuyorum (belki de dikkat etmemişimdir).
    Bana onunla ilgili (ve bu sözle ilgili) bir link atarsan sevinirim.

Bu söz birden bire aklıma gelen bir sözdür. Hiçbir yerden duymadım.
    Eğer benden önce başka biri düşünmüş ve yayınlamışsa, bu söz ona aittir.
    Bana aittir Yazımı hemen değiştiririm ve Ahmed Hulusi yazarım...
  • quote:

Orjinalden alıntı: 1Teknik

quote:

quote:

şair olduğunu hatırlıyorum..
    yada gazetede köşe yazıları yazıyor 2 sinden biri CİDDİYİM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi H@B!B -- 4 Mayıs 2006; 17:34:53 >

• eğerki item çıkarmak istiyorsanız ve taşaklıysanız cz'ye gidin orada kesin orada drop yüzdesi daha fazla ben hep cz de kasarım
  • quote:

Orjinalden alıntı: oscar1234

quote:

Orjinalden alıntı: 1Teknik

quote:

quote:

şair olduğunu hatırlıyorum..
    yada gazetede köşe yazıları yazıyor 2 sinden biri CİDDİYİM

Arkadaşım google'da araştırma yaptım.
    vizyondaki görmek gerçeği görmektir kelimelerini arattım (illizyon kelimesi değişik şekillerde yazılabilir diye aramaya katmadım)
    53 sonuç aldım. 5 sayfa gösterdi. En başta da benim imzam vardı
    Yanlış hatırlıyor olabilirmisin ?
    http://www.google.com.tr/search?hs=NJ0&hl=tr&client=firefox-a&rls=org.mozilla%3Atr%3Aofficial_s&q=vizyondaki+g%C3%B6rmek+ger%C3%A7e%C4%9Fi+g%C3%B6rmektir&btnG=Ara&meta=

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.