Şimdi Ara

GOLD WIRELESS STEREO HEADSET (SONY PS4 OFFİCİAL) - ANA KONU (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
374
Cevap
9
Favori
24.909
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    evet pc de kullanabilirsin. ayrıca kabloya telefonda vs de kullanabilirsin.
    ikinci sorunun cevabıda evet. hem oyun hem sohbet sesini alırsın. ayrıca ayri ayri sohbet veya oyun sesini kısıp artırabilirsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu kulaklık 200 tl ve üzeri için değmez diyorlar yorumlarda okuduğuma göre. 2. el olarak 230- 270 civarı bazı sitelerde mevcut. Ps4 uyumlu başka 7.1 ses veren fiyatı yine 200 - 250 civarı olan daha iyi bir kulaklık öneriniz varsa onu alırım. Yorumlarınızı bekliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Spawn2

Bu kulaklık 200 tl ve üzeri için değmez diyorlar yorumlarda okuduğuma göre. 2. el olarak 230- 270 civarı bazı sitelerde mevcut. Ps4 uyumlu başka 7.1 ses veren fiyatı yine 200 - 250 civarı olan daha iyi bir kulaklık öneriniz varsa onu alırım. Yorumlarınızı bekliyorum

Ben de senin gibi yorumlardan etkilenmiştim. Aldım pişman olmadım. Yabancı inceleme sitelerinde beğenen de var, bir çok yönüyle eleştiren de var. Bass konusunda beklentin çok yüksek değilse ki bence bass yeterli, yorumlara fazla takılı kalma derim. Sonuçta Sony, PS4 konsol oyuncularını düşünerek çıkarmış bu ürünü ve ayrıca film izlemekte ayrı bir keyif.

• forumdan satmayı düşünen arkadaşlar pm atabilir.
  • Ps4 ve kulaklık arasında bağlantı sorunu yaşıyorum. Bağlanamıyorum , bağlanıyorum ses gelmiyor? Nedir sorun?

• Kulaklığı bozulan bir arkadaş varsa kulaklığın Usb cihazını satın almak istiyorum. Var mı böyle biri? Diğer arkadaşlardan da kulaklığı satmak isteyen varsa da pm atabilir.
  • Urunu yeni aldim cok basarili bence sormak istedgm sey oyun oynadik aleti kapattik kulakligida kapatmak gerekiyor mu yoksa kulaklik bir sure sonra kndi kndne baglantiyi kesiyor mu yani her oyun oynarken acip kapaticaz mi

• quote:

Orijinalden alıntı: gurkanbesyo

Urunu yeni aldim cok basarili bence sormak istedgm sey oyun oynadik aleti kapattik kulakligida kapatmak gerekiyor mu yoksa kulaklik bir sure sonra kndi kndne baglantiyi kesiyor mu yani her oyun oynarken acip kapaticaz mi

Her oyunda açıp kapatman lazım yoksa açık kalırsa şarj bitiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrah44

Kulaklığı bozulan bir arkadaş varsa kulaklığın Usb cihazını satın almak istiyorum. Var mı böyle biri? Diğer arkadaşlardan da kulaklığı satmak isteyen varsa da pm atabilir.

Bende var ama farklı kulaklıklarla onun olmayan dongle birlikte kullanılmıyor yani her kulaklığın dongle ı kendine özel.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Celeste

quote:

Orijinalden alıntı: emrah44

Kulaklığı bozulan bir arkadaş varsa kulaklığın Usb cihazını satın almak istiyorum. Var mı böyle biri? Diğer arkadaşlardan da kulaklığı satmak isteyen varsa da pm atabilir.

Bende var ama farklı kulaklıklarla onun olmayan dongle birlikte kullanılmıyor yani her kulaklığın dongle ı kendine özel.

Oluyor diye biliyorum ama size p.m attım. Görüşelim hocam.
  • kulaklığı telefon şarj kablosu ile vb şarj etsek herhangi bir sorun olur mu acaba ? oluyorsa + olarak nelere dikkat etmem gerekiyor ? Şarj adaptöründe amper değeri felan ?
  • Arkadaşlar Turtle Beach 500P Gold Wireless dan her yönüyle daha üstün bir cihaz fakat kronik bir sorunu var grup konuşmasında mikrofonunda karşıya cızırtı gidiyor parazit gibi forumlarındada araştırıp bulabilirsiniz
    3 farklı kulaklıkta denedik sonuç aynı
  • quote:

Orijinalden alıntı: ReflexAction

Arkadaşlar Turtle Beach 500P Gold Wireless dan her yönüyle daha üstün bir cihaz fakat kronik bir sorunu var grup konuşmasında mikrofonunda karşıya cızırtı gidiyor parazit gibi forumlarındada araştırıp bulabilirsiniz
    3 farklı kulaklıkta denedik sonuç aynı

Tamam daha güzelde bu kulaklığın fiyatından 500p bulda alalım ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Winter Is Coming

kulaklığı telefon şarj kablosu ile vb şarj etsek herhangi bir sorun olur mu acaba ? oluyorsa + olarak nelere dikkat etmem gerekiyor ? Şarj adaptöründe amper değeri felan ?

5V 0,5-1 Amper değerlerinde her adaptörü kullanabilirsin, diğer adaptörlerde olur fakat bu değerlerin dışında her adaptör bataryaya zarar verecektir zamanla.

• quote:

quote:

kulaklığı telefon şarj kablosu ile vb şarj etsek herhangi bir sorun olur mu acaba ? oluyorsa + olarak nelere dikkat etmem gerekiyor ? Şarj adaptöründe amper değeri felan ?

5V 0,5-1 Amper değerlerinde her adaptörü kullanabilirsin, diğer adaptörlerde olur fakat bu değerlerin dışında her adaptör bataryaya zarar verecektir zamanla.

hocam örnek olarak telefon sarj aletlerinden bir adaptör önerirmisin ? pek anlamıyorum dediğiniz değerlerde şarj aleti varmıdır ? şu anda output 5v 750mA, input 120ma kullanıyorum sorun olur mu acaba ?
  • quote:

quote:

quote:

hocam örnek olarak telefon sarj aletlerinden bir adaptör önerirmisin ? pek anlamıyorum dediğiniz değerlerde şarj aleti varmıdır ? şu anda output 5v 750mA, input 120ma kullanıyorum sorun olur mu acaba ?

Yazdığınız değerler dediğim değerlere uygun, sıkıntısız kullanabilirsin.

• Celeste kullanıcısına yanıt
    amazonda 82$ a düştüğü oluyor indirim dönemlerinde
  • Arkadaşlar kulaklığın içe doğru katlanabilir eklem yerinden kırıldı. İçinde bir pim var onuda kaybettim. Doğrusu kırılınca düşmüş. Kulaklık herhangi bir sert darbeye maruz kalmadı nasıl oldu kırıldı hiç bir fikrim yok. Daha önce böyle bir durumla karşılaşan arkadaş var mı ? Kulaklığı kendim tamir etmem mümkün mü? ya da ettirmem?
  • http://www.amazon.com/gp/product/B01BEELH70/ref=nav_timeline_asin?ie=UTF8&psc=1

ben de sunu aldim bakalim. umarim memnun kalirim.

bu arada bilgisayarla telefonla filan kullanabiliyor muyuz?
  • Turtle beach 500p almayın plastik kafa bandının plastik kısımları zamanla çatlayıp kırılıyor

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.