< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
GOLD WIRELESS STEREO HEADSET (SONY PS4 OFFİCİAL) - ANA KONU (19. sayfa)
-
-
internetteki tüm yöntemleri denedim hiç biri işe yaramadı
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
-
slm arkadaşlar desteğinize ihtiyacım var.
gold wireless ilk nesil kulaklığımın vss tuşu hiç basmıyordu algılamıyor ve ses aç kapa tuşlarındada algılama sorunu vardı benimde kafam attı açtım içini ve butonların deydiği bu film şeritteki yuvarlak algılayıcıların işlevsiz olduğunu fark ettim herhangibir elektronikçiden yardım alsam tamiratı mümkünmüdür yoksa değişimmi gerekmekte bilgisi olup paylaşan olursa çok sevinirim.
şimdiden teşekkürler.
-
Hocam Gold Wireless mavi kulaklık var bende. İlk çıkan versiyon. Ps5 te de çalısuordır sanırım. VSS çalışıyor mu?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kulaklığı 1 sene önce aldım , tepe kısmı kırıldı.
Hiçbir şekilde zorlama va yapmadım , aynı sorunla karşılaşan oldu mu ?
-
Kulaklık sesimi tekrar bana vermeye başladı arkadaşlar. Sürekli sesimi duyuyorum arkada konuşurken. Ses böyle tekrar gelince arkadan konuşamıyorum resmen beynim duruyor garip birşey. Nasıl düzeltirim bunu sebebi nedir bilen var mı? Reset yapabileceğim bindelik falan aradım üstünde ama yok sanırım.
sorununuz devam ediyor mu halâ ? aynisi daha 1 yil doldurmamis gold da oldu bu hafta bu aksam sifirlamayi ve eslestirmeyi zor da olsa basardim denemeler ile
daha 1 yillik kulaklik bi haller oldu,sârja birakiyorsun surekli kirmizi işik,saatlerce birak sonmuyor..acmak istiyorsun tık yok..bazen aciliyor,baglaniyor kapatirsan yine ayni durum..servise goturucem sanirim eurasia garantili ama bu sony nin ps servisleri bilemiyorum ot der pok der biseyler der illa ki..
edit :kulaklik jack girisine kabloyu sokup cikardim mavi isik yandi ve baglandi..sarj girişi ile cok yakin birbirine ses girişi..ikisinden birisi takip hafif oynattiginda gidiyor mavi isik ve aç kapa oluyor kendiliginden..sanirim oradaki lehimlerde temassizlik baslamiş..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi legacy of kain -- 14 Mart 2021; 12:21:45 >
Arkadaşlar New Gold wireless headset kulaklığım pedleri eskidi, yenisini nasıl nereden alabilirim???
Ben aliexpresten almıştım yıllar önce isterseniz bir bakın
Link var mi?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X