Şimdi Ara

golda çıkmak için hangi heroya yoğunlaşayım ? (SS'Lİ) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
1.017
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: HolySheep

quote:

Orijinalden alıntı: ltfgonen

quote:

Bana yogunlas plat yapiyim

Drop+scpritden hesabın 4 gün evvel sınırsız ban yedi sülalesini... Utanmaz hala yazıyo buralara

Ban yemedim yalniz tatildeyim ahshdhd o ne oyle atip tutuyorsunuz ban diye

Kendini kandırmaya devam et zaten olacağı o. Oh oldu bu arada belki bi mok olamayacağını anlayıp bidaha scprit drop kullanmazsın.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Dr.Mundo

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uxsta Yiü
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Bana yogunlas plat yapiyim

Drop+scpritden hesabın 4 gün evvel sınırsız ban yedi sülalesini... Utanmaz hala yazıyo buralara

Ban yemedim yalniz tatildeyim ahshdhd o ne oyle atip tutuyorsunuz ban diye

Kendini kandırmaya devam et zaten olacağı o. Oh oldu bu arada belki bi mok olamayacağını anlayıp bidaha scprit drop kullanmazsın.

Script ve drop kullanmadigim icin yemicem o yuzden rahatim siz beklemeye devam edin

• quote:

Orijinalden alıntı: burst damage

merhaba arkadaşlar elimdeki mevcut herolar bunlar şuan silver 1 elodayım 5 defa seriden düştüm sizce hangi herolara yoğunlaşayım ?

golda çıkmak için hangi heroya yoğunlaşayım ? (SS'Lİ) golda çıkmak için hangi heroya yoğunlaşayım ? (SS'Lİ)

udye al udyr oyna plata kadar cikarir.

• Elindeki tüm AD Carry'ler ile çok rahat çıkabilirsin.
  • Gold a yeni ciktim bende. Tavsiyelerim lissandra mid, maokai jungle. Bu da profilim:http://tr.op.gg/summoner/userName=Zhanchi

• Swain
  • Dusuk eloda en garantisi tank jungle oynamak.
    Kimse ward vs. Bilmedigi ve safe oynamadigi icin cok rahat gank atiyorsun tank oldugun icin tf de herkes her skilini senin ustune bosaltiyor. Takimin cok kotu degilse sen onden olsen bile toplar. Silverda adc ler uzerlerine bir seju gragas falan geldiginde ne yapcaklarini bilmiyorlar. Suplarda adc korumuyor zaten. en rahat cikabilecegin tank jungle bana gore. Tabiki smurf falan olsan asasin veya adc oyna derim ama sende silvr oldugun icin olmaz. Erkenden lane i alip roam atabilip tasiman lazim. Ama onu yapabilsen silver olmazdin zaten. O yuzden en garantisi seju gragas maokai gibi cc li ve hasar tutabilen tank jungle oynaman.

• Söylerdim ama popülerleşip nerf yemesini istemem

• Dostum geçen sezonun ortasında oyuna başladım geçen sezonu gümüş bitirdim mainim ad carrydi, lane'i alıyordum ama oyunu alamıyordum solo top oynamaya karar verdim bu sezon başından beri sadece irelia oynayarak plat 4 e kadar çıktım, çıkacagım inş 5 k irelia elom var ve hani sanada kendini geliştirmende yardımcı olurum kısaca ireli hakkında bilgi vermek gerekirse,
    Hard ctleri:olaf,renekton
    İrelia oynarken agresif olmaman gereken herolar:shen,voli,riven,gnar,garen bu herolara sadece farm odaklı oyna belli bi saatten sonra fark 70 80 olduktan sonra çok rahat kesersin
    Adama dalarken e w r yap gir q yu son vuruluna sakla adamın flash atabilme yada skill ile kaçabilme ihtimalini düşünerek
    Çok uzun yazmış olabilirim aslında çok basit ve çok op bi hero 0 a 5 giderken sadece farm yaparak çevirgim oyunlar çok oldu
    Tp gir kesinlikle bu arada
    Ayrıca item sıralaman matara 2 mavi 2 kırmızı başla 1200 yapınca direk b at pırıltı al sonrasında üçlüye tamamla ardında büyü direnci olan ayakkabı al kesinlikle(zırh olanı alma) irelianın pasifi için o mükemmel oluyor, aklın sonu , randium banshee duruma göre donmuş yürek yada sihiriçen falan
    Tekrardan uyarayım karşında olaf renekton riven garen olursa earlde çok sakin oyna bu senin için çok iyi olur kendini gerçekten tank hissettikten sonra dedigim komboyu yaparak gir ve ilk 10 dakikada 85 farm hedefin olsun garanti geri kalan dakikalarda dakika başı 10 farmın kesinlikle olsun lanei çok ittirmenede gerek yok bu arada aklın sonu ve üçlü kuvvet kastıktan sonra w q ile arkadaki 3 lü minyonlar tek vuruşuna ölürler q skillin birim katlettiginde cd ye girmediginden bu sana etkin bir kaçış-kovalama mekanizması olur
    Yardımcı olabileceğim bişey olursa yaz yine destek olurum

• Fiora al hydra youmu lw Merkür bot ebedi def itemi(BT de olabilir) çıkan takna dalma ADC APC tek at çıkarsın

• Silver eloda first pick genelde mid olur gözlemlerime göre , ilk yazan alır veya adamın yazdığını sen alırsan seni troller vs. o yüzden tek bir şeye odaklanmak yanlış olur. Hepsinden azar azar ama ortaya yapman lazım O eloda ustalaşman birşey ifade etmicek ne yalan söyliyim, karşındaki adamı yenmek için biraz oyunu okumak ,birazda şampiyonu bilmek yeterli. (E tabi biraz da şans , yanına gelen adamların zeka seviyesi çok düşük olmamalı)
  • Hecarim, udyr jungle cho, ryze mid or top lane bunları oyna kısa sürede çıkarsın

• Ryze ya da cho ya alış çıkarsın golda
  • Mordekaiser.

• Tf oyna tabiki, hic bisey yapmazsan bile bi q atarak minionlari temizler maci uzatarak hata yapmalarini kolaylastirirsin.
    O liglerde sabirli oyuncu bulmak zordur,elbet hata yaparlar.(hic bisey yapaman durumundaki senaryo bu yoksa tf ile 35.dakkayi gormezsin bile)

• Bence solo q'da dakika başı 10 farm biraz fazla x8 yeterli gibi ve ben q'yu aa sıfırlamak için kullanıyorum sanada tavsiye ederim.
  • Ryze alıyorsun, 2 level yarım kutu xp ile q atarak minyon alıyorsun ve adamı dürtüyosun, ikiniz de yarım canlara gelene kadar vuruşuyorsunuz koklaşıyorsunuz.

Sonra 3 olup 3 ya da 4 stackin varken burnunu klavyeye koyup dolaşıyorsun ve killi alıyosun. Lanede bunu sürekli yaparak çıkıyorsun
  • Taric spamla rahat çıkarsın.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.