Bildirim
golda çıkmak için hangi heroya yoğunlaşayım ? (SS'Lİ)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Resime tıklayınca daha da küçülüyor düzeltirsen seviniriz -
quote:
Orijinalden alıntı: Jeffrey Dahmer
Resime tıklayınca daha da küçülüyor düzeltirsen seviniriz
düzeltildi son anda kurtulduk rezil olmaktan. -
up -
Neyi oynamaktan keyif alıyorsan onla oyna. Silver da pek farkedeceğini sanmam. En iyi oynadığın şampiyonla oyna. -
hepsini az çok oynuyorum tavsiye pls -
map kontrol 0 olduğu için ayrık ittirebilen seri kule alan champlara yönel derim. zed her maç banlı. tryndamare çok iş yapar. fiora diana yine iş yapan herolardan. gördüğüm kadarıyla xin de çoğu zaman taşıyor. adc de her daim draven 1 numara. supportla taşıman için thresh de bayağı iyi olman lazım. morgana da iş yapabilir. midde kesin birşey diyemem ama iyi oynuyorsan yasuo her daim taşır. reksai de vazgeçilmez. -
quote:
Orijinalden alıntı: calibrane
map kontrol 0 olduğu için ayrık ittirebilen seri kule alan champlara yönel derim. zed her maç banlı. tryndamare çok iş yapar. fiora diana yine iş yapan herolardan. gördüğüm kadarıyla xin de çoğu zaman taşıyor. adc de her daim draven 1 numara. supportla taşıman için thresh de bayağı iyi olman lazım. morgana da iş yapabilir. midde kesin birşey diyemem ama iyi oynuyorsan yasuo her daim taşır. reksai de vazgeçilmez.
saydıklarından sadece try ve fiora var deniyecem saol
edit:bide morgana var.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burst damage -- 5 Temmuz 2015; 0:07:07 > -
Sen olayı tam anlamadın galiba. Az çok oynamakla, mekaniklerine hakim olup iyi bir oyun sergilemek arasında dağlar kadar fark var. Bir de şampiyon tavsiyesi istemek saçma değil mi ? Bir şampiyon çok güçlü olsa herkes onla oynar. Önce kendine rol belirle. Sup, jungler, mid vs. Sonra o rolde iyi oynadığın bir şampiyon seç ve spam yap.
Meta takibi işini kolaylaştırır ama turnuva ile solo q çok farklıdır. Ha illa şampiyon istiyorum diyorsan http://www.nerfplz.com/2015/06/2015-champion-tier-list-solo-queue_29.html burdan yararlanabilirsin. Ayrıca stream izlemek de sana iyi stratejiler, küçük tüyolar elde etmeni sağlar.
-
teşekkürler tavsiyelerine uyucam. -
Heca-cho-swain iyi bu aralar heca nerf yedi mi hatırlamıyorum ama.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Draven rengar fizz -
bir heroya yoğunlaş ustalaşmaya çalış sonra o heroyla maç spamla -
Janna-thresh spamlayarak 1 günde 2 lig atladım dene bence
Bana yogunlas plat yapiyim
Vayne
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
O champlerin arasindan Annie, tabi asirlik cikmicaksin
quote:
Orijinalden alıntı: HolySheep
Drop+scpritden hesabın 4 gün evvel sınırsız ban yedi sülalesini... Utanmaz hala yazıyo buralara
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
ammumu rengar gragas -
quote:
Orijinalden alıntı: ltfgonen
quote:
Orijinalden alıntı: HolySheep
Drop+scpritden hesabın 4 gün evvel sınırsız ban yedi sülalesini... Utanmaz hala yazıyo buralara
Ban yemedim yalniz tatildeyim ahshdhd o ne oyle atip tutuyorsunuz ban diye
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- muhteşem twisted fate değeri
- undefined hatası
- troll duo isimleri
- troll nickler
- skype bas konuş
- lol kaç gb
- riot mmorpg
- afk nedir
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X