Şimdi Ara

GOLDEN ALMAYI DUSUNYORUM LUTFEN YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
395
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar bı golden almak ıstıyorum ama calısıyorum ıstanbuldayım ve tek yasıyorum aksam 7 gıbı eve gelıyorum eve geldıkten sonra 12ye kadar onunla ılgılenebılırım ama bu ona yeterlı olacakmıdır hayvana uzuluyorum tek kalacak dıye yoksa yarın alacagım da cok sıkıntı olur mu

• sıkıntı olur heleki, yavru alıcaksan günde 3 öğün düzenli mama ve su vermelisin.Her verdiğinde mama su kabını güzelce yıkamalısın.Ayrıca yavrumu alıcaksın bilmiyorum ama kesinlikle ilgi göstermelisin zaten yavruyken günde 10-12 saat uyuyor nerdeyse mama yiyip tuvalet yapıp tekrar yatıyor:)
  • şuanki koşullarda kesinlikle sahiplenmeyin..
  • Son yoruma tamamen katılmakla beraber ikinci yoruma kısmet katılmıyorum.
    Yavru köpek aşırı hareketli olur, yalnız kalmaktan çekinir. Canı sıkılır ki köpekler zaten yalnız kalma problemi yaşayan canlılardır. Açıkça söylemek gerekirse şu durumda bir köpek almanı maalesef tavsiye etmem.
    10 yıldır köpekle yaşayan biri sana bu tavsiyeyi veriyor.
  • Ya hayalim benim bi köpek beslemek daha önce beslemedım ne zmandır aklımda köpek almak ama köpeğe üzüldüğüm için almıyordum. Gecenlerde nette yine bakınıyodum yazmışlar ben besliyorum sııkıtı olmuyor alışıyor. radio acıyorum oyuncaklarıda var gelıncede kaliteli zaman gecırıyorz mutlu köpeğim demiş baya bi kişide bende üzülüyorum. yavru almayı dusunuyorum cunku yanlızlıga baştan alıştrman lazım demişler buyuk köpek yanlız kalmaya alısmamıssa duramaz demişler. bende vazgectım ya köpeğe o hayatı yaşatmaya hakkım yok sanırsam
  • Bırlıkte bakabılecegınız kımse yokmu tada gunduz bırakabılecegın bır yer benımde golenım var henuz 40 gunluk ben evde yokken anahtarımı yıgenıme bırakıyorum gelıp bakıyo

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kombi alacam yardim ark
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.