Bildirim
Kombi alacam yardim ark
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: Mutemet25
Slm ark ben gaziantep yasiyorum yogusmali kombi alacam bana onerilen baymak doutec 24 premix demirdokum nitromix kullan ark varsa yazarsa memnun olurum
tasarruf istiyorsanız modülasyon aralığı geniş premix yoğuşmalı alın modülasyon aralığı en geniş kombileri tercih etmeye bakın
modülasyon aralığı en geniş kombilerin başında baymak'ın premix yoğuşmalı kombileri geliyor
bu cihazların modülasyon aralığı çok geniştir: %19,5 - %100 ve minimum ısıl güç tüketimleri sadece 4.7kw
ayrıca kombinin kapağının altında bir tane daha kapak var buna COLD BURNER DOOR teknolojisi denir.bu sayede cihazın yanma odası mükemmel çalışır ve kayıp olmaz ayrıca bu özellik sayesinde cihaz çok sessiz çalışır
baymak duo tec kesinlikle öneririm.bu kombileri çevresinde taktırmış hala da taktıran birisi olarak öneririm
-
Bayma benim kafamada yatiyorda yuklenici firma demirdokum nitromix al diyo cok zor bisey mis ya jafam iyice karisti -
quote:
Orijinalden alıntı: Mutemet25
Bayma benim kafamada yatiyorda yuklenici firma demirdokum nitromix al diyo cok zor bisey mis ya jafam iyice karisti
yüklenici firma kendi malını satmak istiyor
her iki cihazın modülasyon aralığı & minimum ısıl güç tüketim tablolarını yazıyorum.takdir sizin
iyi forumlar
baymak duo tec:
50c – 30c işletmede minimum ısıl güç: 4.7 kw.......> modülasyon aralığı %19,5 - %100
http://www.baymak.com.tr/UserFiles/AttachmentFiles/Kombi/ID_4006_tr_TR/1.Bro%C5%9F%C3%BCr.pdf
demirdöküm nitromix p24:
http://www.demirdokum.com.tr/upload/Kutuphane/97/Nitromix%20Kullan%C4%B1m%20K%C4%B1lavuzu.pdf
50c – 30c işletmede minimum ısıl güç: 6,5kw .................> modülasyon aralığı %26 - %100
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi disintegration -- 1 Mayıs 2013; 11:26:00 >
-
Hocam baymak ta isi guc az toplada modulasyon araligi daha genisdemirdokumde taplada tel var mi hocam goruselim -
baymak duo tec,birçok evde montaj yaptırdım.kafan rahat olsun kesinlikle öneririm -
Honeywell Saatli Haftalık Dijital Oda Termostatı CM707
Hocam falke premix için bu oda termostatını önerirmisin. kullanışlı olurmu.
Birde 2-3 odaya eca oda termostatı taksam ,ekstradanda bunu kullansam verimli olurmu. (DANFOSS Bulamadım, Çok uyguna ECA buldum.)
yani hem oda termostatı hem dijital bir arada kullanırmı , -
quote:
Orijinalden alıntı: disintegration
baymak duo tec,birçok evde montaj yaptırdım.kafan rahat olsun kesinlikle öneririm
Birde 2-3 odaya eca oda termostatı taksam ,ekstradanda bunu kullansam verimli olurmu. (DANFOSS Bulamadım, Çok uyguna ECA buldum.)
yani hem oda termostatı hem dijital bir arada kullanırmı , yada ikisnden birinimi kullanmak gerekir. -
quote:
Orijinalden alıntı: mkuren
quote:
Orijinalden alıntı: disintegration
baymak duo tec,birçok evde montaj yaptırdım.kafan rahat olsun kesinlikle öneririm
yani hem oda termostatı hem dijital bir arada kullanırmı , yada ikisnden birinimi kullanmak gerekir.
Honeywell Programlanabilir Dijital Oda Termostatı - CM707 olur ama siemens rev 24'te öneririm hassasiyeti 0,2'd,r
oda termostatını mümkünse kombiye yakın olmayan bir yere mesela koridora tak
termostatik vanaları ise kombiye en yakın 3 radyatöre tak,danfoss termostatik vanalar koçtaşlarda satılır.bölgende koçtaş varsa oradan alabilirsin
oda termostatı ve termostatik vana aynı odada olmaz.haberin olsun.birbirini kandırır
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- petek su damlatıyor ne yapmalıyım
- musluğu açınca kombi basıncı düşüyor
- kombiyi sıcak suyunu kapatıp güneş enerjisini açmak
- kombi bacası dirsekli olurmu
- kablosuz oda termostatını devre dışı bırakmak
- en iyi elektrikli şofben hangisi
- az yakan elektrikli ısıtıcı tavsiye
- ısı pompası
- en iyi kombi markası
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X