Şimdi Ara

Kombi alacam yardim ark

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
727
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Slm ark ben gaziantep yasiyorum yogusmali kombi alacam bana onerilen baymak doutec 24 premix demirdokum nitromix kullan ark varsa yazarsa memnun olurum

• quote:

Orijinalden alıntı: Mutemet25

Slm ark ben gaziantep yasiyorum yogusmali kombi alacam bana onerilen baymak doutec 24 premix demirdokum nitromix kullan ark varsa yazarsa memnun olurum

tasarruf istiyorsanız modülasyon aralığı geniş premix yoğuşmalı alın modülasyon aralığı en geniş kombileri tercih etmeye bakın

modülasyon aralığı en geniş kombilerin başında baymak'ın premix yoğuşmalı kombileri geliyor

bu cihazların modülasyon aralığı çok geniştir: %19,5 - %100 ve minimum ısıl güç tüketimleri sadece 4.7kw
    ayrıca kombinin kapağının altında bir tane daha kapak var buna COLD BURNER DOOR teknolojisi denir.bu sayede cihazın yanma odası mükemmel çalışır ve kayıp olmaz ayrıca bu özellik sayesinde cihaz çok sessiz çalışır
    baymak duo tec kesinlikle öneririm.bu kombileri çevresinde taktırmış hala da taktıran birisi olarak öneririm

• Bayma benim kafamada yatiyorda yuklenici firma demirdokum nitromix al diyo cok zor bisey mis ya jafam iyice karisti
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mutemet25

Bayma benim kafamada yatiyorda yuklenici firma demirdokum nitromix al diyo cok zor bisey mis ya jafam iyice karisti

yüklenici firma kendi malını satmak istiyor

her iki cihazın modülasyon aralığı & minimum ısıl güç tüketim tablolarını yazıyorum.takdir sizin

iyi forumlar

baymak duo tec:

Kombi alacam yardim ark

50c – 30c işletmede minimum ısıl güç: 4.7 kw.......> modülasyon aralığı %19,5 - %100

Kombi alacam yardim ark

http://www.baymak.com.tr/UserFiles/AttachmentFiles/Kombi/ID_4006_tr_TR/1.Bro%C5%9F%C3%BCr.pdf

demirdöküm nitromix p24:

Kombi alacam yardim ark

http://www.demirdokum.com.tr/upload/Kutuphane/97/Nitromix%20Kullan%C4%B1m%20K%C4%B1lavuzu.pdf

50c – 30c işletmede minimum ısıl güç: 6,5kw .................> modülasyon aralığı %26 - %100

Kombi alacam yardim ark

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi disintegration -- 1 Mayıs 2013; 11:26:00 >

• Hocam baymak ta isi guc az toplada modulasyon araligi daha genisdemirdokumde taplada tel var mi hocam goruselim
  • baymak duo tec,birçok evde montaj yaptırdım.kafan rahat olsun kesinlikle öneririm
  • Honeywell Saatli Haftalık Dijital Oda Termostatı CM707

Hocam falke premix için bu oda termostatını önerirmisin. kullanışlı olurmu.

Birde 2-3 odaya eca oda termostatı taksam ,ekstradanda bunu kullansam verimli olurmu. (DANFOSS Bulamadım, Çok uyguna ECA buldum.)

yani hem oda termostatı hem dijital bir arada kullanırmı ,
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: disintegration

baymak duo tec,birçok evde montaj yaptırdım.kafan rahat olsun kesinlikle öneririm

Honeywell Saatli Haftalık Dijital Oda Termostatı CM707

Birde 2-3 odaya eca oda termostatı taksam ,ekstradanda bunu kullansam verimli olurmu. (DANFOSS Bulamadım, Çok uyguna ECA buldum.)

yani hem oda termostatı hem dijital bir arada kullanırmı , yada ikisnden birinimi kullanmak gerekir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mkuren

quote:

Orijinalden alıntı: disintegration

baymak duo tec,birçok evde montaj yaptırdım.kafan rahat olsun kesinlikle öneririm

Honeywell Saatli Haftalık Dijital Oda Termostatı CM707

yani hem oda termostatı hem dijital bir arada kullanırmı , yada ikisnden birinimi kullanmak gerekir.

Honeywell Programlanabilir Dijital Oda Termostatı - CM707 olur ama siemens rev 24'te öneririm hassasiyeti 0,2'd,r

oda termostatını mümkünse kombiye yakın olmayan bir yere mesela koridora tak

termostatik vanaları ise kombiye en yakın 3 radyatöre tak,danfoss termostatik vanalar koçtaşlarda satılır.bölgende koçtaş varsa oradan alabilirsin

oda termostatı ve termostatik vana aynı odada olmaz.haberin olsun.birbirini kandırır

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.