Şimdi Ara

Golden cinsi oğlum Lucky'e EŞ arıyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
693
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 4 yaşında ki oğlum Lucky'i Çiftleştirmek istiyorum (Safkan Amerikan Golden retriever)

Bahtsız dostum Lucky daha önce 3 kez çiftleşmek için Dişi arkadaşlar edindi fakat dişilerden 1 tanesi Lucky'e yanaşmasına rağmen Lucky pas vermedi diğer 2 dişiye Lucky ne yaparsa yapsın dişiler Lucky'e pas vermedi ve ne yazık ki çiftleşemedi.

Aradığım kriter kesinlikle SAFKAN ''AMERİKANN'' GOLDEN RETRİEVER olması (Mümkünse atalarının beyanı)

LUCKY ŞAMPANYA RENGİ
    MASKESİ (YÜZ HATLARI) BABYFACE Dediğimiz cins
    KUYRUĞU SİMİT DEĞİL DÜZ (Ne yazık ki)

Ankara Aydınlıkevlerde ikamet etmekteyim ÖZEL MESAJDAN ulaşabilirsiniz

NOT: 3. FOTOĞRAFTA ÖNDE Kİ LUCKY

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ViaDogukan -- 24 Temmuz 2015; 20:30:32 >

• Hadi beyler bayanlar bi el atında bulalım bizim oğlana bir eş
  • Iyi güzel açıklama yapmışsın ancak...
    "ALMAN" GOLDEN RETRIEVER diye bir şey yoktur. .

Çıkışı 1800ler Ingiltere ve Iskoçya'dır.

Baby Face diye tabir edilenler kütburunlu ve yüzünde kırışık olmayandır...

Nasıl Macar Rott yok ise Alman golden'da yoktur...

2. Mesele şu ki; safkan diyw üstüne basabasa söylemişsin eş için. Senin köpeğin safkan mı ?

Bir köpeğin safkanlığı ailesinden anlaşılır yani "şecere"den....

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kuyrukları ise aslında ruh hallerine bağalıdır. Av da yada görev başında ise simit şeklinde durur. Oyun oynerkende genelde simit şeklindedir.

Gerildiği tedirgin olduğu ve benzer tepkilerde kuyruk çubuk şeklinde kuyruk çıkışı ile orantılı şekilde düz durur..
    Bu olay özellikle avına ferma verdiğinde olur...

Köpeğiniz 4 yaşında ben 7 8 senedir köpek dünyasının içindeyim yani okuyup araştırıyorum. ..
    Hiç golden beslemedim ama bunları Senin bilmen gerekirdi

• ÖNCELIKLE ÖZÜR DILIYORUM ALMAN NE ALAKA ISE ALMAN YAZMIŞIM AMERIKAN GOLDEN CINSIDIR.

2. Olarak daha önce ki dostum safkan İngiliz golden (karbeyazı olur onlar) ne yazık ki vurdular.

3.kuyruğu yavru köpeklerde kıvırarak beklettiğiniz zaman simit şeklini alırlar (ağaç yaş iken eğilir ne kadar manidar)

4. Olarak safkan olmayan bir köpeğe safkan diyecek halim yok

5. Olarak babyface dostumun bilerek maskesini fotoğrafladım ki boş yorum gelmesin gene beceremedim

6. Olarak benim konuma boş yorum yaparak üstelik 2yorum iletimi kasıyorsun eğer ileti kasıyorsan hergün benim yerime sen konuya girip UP yazabilirsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: beytullahozdemir

Kuyrukları ise aslında ruh hallerine bağalıdır. Av da yada görev başında ise simit şeklinde durur. Oyun oynerkende genelde simit şeklindedir.

Gerildiği tedirgin olduğu ve benzer tepkilerde kuyruk çubuk şeklinde kuyruk çıkışı ile orantılı şekilde düz durur..
    Bu olay özellikle avına ferma verdiğinde olur...

Köpeğiniz 4 yaşında ben 7 8 senedir köpek dünyasının içindeyim yani okuyup araştırıyorum. ..
    Hiç golden beslemedim ama bunları Senin bilmen gerekirdi

Bu arada hatamı düzeltmeme sebep olduğun için teşekkür ederim köpekci Beytullah kardeşim (isminde çok güzel değerini bil isminin)

• Tamam Sen kralsın kardeş.
    ben bildiklerimi söyledim ve hepsi doğrular. Kaş göz yapmadan insan gibi yorum yapsaydın konuşabilirdim Seninle muhatap olurdum ama belli ki dik bir klsaik Ankaralı kardeşsin.. kusura bakma silerim yorumları... iyi akşamlar. .

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: beytullahozdemir

Tamam Sen kralsın kardeş.
    ben bildiklerimi söyledim ve hepsi doğrular. Kaş göz yapmadan insan gibi yorum yapsaydın konuşabilirdim Seninle muhatap olurdum ama belli ki dik bir klsaik Ankaralı kardeşsin.. kusura bakma silerim yorumları... iyi akşamlar. .

Ilk başta şunu söyleyim klasik Ankaralı diye pozitif Ayrımcılık yapacak konumda mı hissettin kendini eğer öyleyse İstanbul Eyüp de oturan birisine göre çok havalı kelimeler ha birde bana yazdığın Yorumları öncelikle oku hitap Şekline bir bak ben Aklım gitmiş Alman yazmışım bunu düzgün bir dille düzeltmemi söyleyebilirdin bunu tercih etmediğinden dolayı yorumların kışkırtıcı ve gereksiz gördüm gereken üslupta cevabımı verdim yani düzgünce Öğrenmek için sorsan sana Irk kulüplerini açıklayıp öğrenmene yardımcı olabilirdim

• UP
  • amaç belli, yavruları satmak. ortalık cins veya cins olmayan köpek dolu. barınaklar ve hayvanseverlerin evleri bedava golden dolu. ortalık golden'dan geçilmiyor maalesef sokaklarda fazla yaşayamıyorlar. Yönetim internet üzerinden hayvan satışına izin vermediği gibi, bu tür ilanlarada izin vermemeli bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DnzIrmk

amaç belli, yavruları satmak. ortalık cins veya cins olmayan köpek dolu. barınaklar ve hayvanseverlerin evleri bedava golden dolu. ortalık golden'dan geçilmiyor maalesef sokaklarda fazla yaşayamıyorlar. Yönetim internet üzerinden hayvan satışına izin vermediği gibi, bu tür ilanlarada izin vermemeli bence.

Yahu ne çok bilen varmış hepsi köpekci kardeşim ben satmak ile ilgili bir kelime söyledim mi at ağızlı benim köpeğim 4 Yaşında 1kez bile çiftleştirmedim amacım satmak olsa bu forumda mi ararım yoksa pet shopa gidip bulduğum ilk dişiye çaktırırmıyım yorum yapmak için yorum yapmayın varsa dersiniz buyrun gelin yerimiz belli yurdumuz belli sen çiftleştiğinde Çocuğunumu satıyorsun değişik değilik konuşma çok ayar oldum sana amaç belliymiş At kafası

• quote:

amaç belli, yavruları satmak. ortalık cins veya cins olmayan köpek dolu. barınaklar ve hayvanseverlerin evleri bedava golden dolu. ortalık golden'dan geçilmiyor maalesef sokaklarda fazla yaşayamıyorlar. Yönetim internet üzerinden hayvan satışına izin vermediği gibi, bu tür ilanlarada izin vermemeli bence.

Yani böyle Saçma sapan bir yorum yapmaya ne gerek var ben üstüne basa basa dostum diyorum köpek demiyorum üstüne basa basa DOSTUM diyorum sende buradan yavru satmayı anlıyorsun bu resmen boş yorumdur

• quote:

Orijinalden alıntı: ViaDogukan

quote:

Yahu ne çok bilen varmış hepsi köpekci kardeşim ben satmak ile ilgili bir kelime söyledim mi at ağızlı benim köpeğim 4 Yaşında 1kez bile çiftleştirmedim amacım satmak olsa bu forumda mi ararım yoksa pet shopa gidip bulduğum ilk dişiye çaktırırmıyım yorum yapmak için yorum yapmayın varsa dersiniz buyrun gelin yerimiz belli yurdumuz belli sen çiftleştiğinde Çocuğunumu satıyorsun değişik değilik konuşma çok ayar oldum sana amaç belliymiş At kafası

Dikkat edersen mesaj yönetimeydi, seni adam yerine koyup direk muhatap bile olmamıştım, köpek muhabbet tellahı arkadaşım.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ViaDogukan

quote:

Dikkat edersen mesaj yönetimeydi, seni adam yerine koyup direk muhatap bile olmamıştım, köpek muhabbet tellahı arkadaşım.

Hayatında bir hayvana 1kap mama su vermemişsindir ama gel gelelim burada postmodern biziz değil mi Dolaylı yoldan benim konum üzerinden beni köpek çalıp çiftleştirip o yavruları satan teberler ile bir tutmana izin verecek Değilim bunu benim konum Altın'da yapamazsın

• ViaDogukan kullanıcısına yanıt
    ahahaha o yüzden senin cins hayvanını çiftleştirmeye çalışmana tepki gösteriyorum değil mi? imzama bakarsan neden tepki gösterdiğimide anlarsın. faceden 1-2 hayvan koruma derneğine üye olursan, cins hayvan üretimi ve satışı sonucu bir sürü canın sokaklarda ne kadar acı çektiğini görürsün. ayrıca sen o yavruları satmasan bile tepki gösteririm. bir sürü yuva arayan cins veya melez yavru hayvan var. ortada bakılamayan, aç, susuz köpek var. yani köpek fazlası var ama bakan alan yok. Madem hayvanın kızıştı o zaman kısırlaştıracaksın. yavrusu olsun ayy ne güzel demek bencilliktir. 1 tane doğurmuyor ki köpekler soyu yürüsün diye çiftleştir al bir tane.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.