Şimdi Ara

Golden Retriever'a mama tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
35.446
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba, ben Antalya'da yaşıyorum. Bahçeli bir evimiz var. Bize dostluk etmesi amacıyla köpek almaya karar verdik. Ve sonunda yavru bir golden retriever almaya karar kıldık. Arkadaşlar benim kafama takılan bazı sorular var mamalarla ilgili. Maddi gücüm her ay prof. mama ( Hill's , Royal Canin vb.) almaya durumum yok. Fakat royal canin markasının selection adında bir maması var. Ve uygun fiyatlı. Bu mama hakkında ne düşünürsünüz. Birde tavuk etli değil kuzu etli alın demişler çok önemli mi?

( Mamaları internetten almayacağım )

• Yapay Zekanın Yanıtı

Golden Retriever'lar için En İyi Mama Önerileri

Golden Retriever'lar, aktif ve dost canlısı köpeklerdir ve dengeli bir beslenmeye ihtiyaçları vardır. Doğru mama seçimi, köpeğinizin sağlığı ve zindeliği için çok önemlidir.

Yavru Golden Retriever Maması

Yavru Golden Retriever'lar, büyüme ve gelişmeleri için yüksek kaliteli bir mamaya ihtiyaç duyarlar. İhtiyaçlarını karşılamak için aşağıdaki özellikleri arayan mamaları seçmelisiniz:

• Yüksek protein içeriği
    • Dengeli yağ asitleri
    • Kalsiyum ve fosfor gibi temel vitaminler ve mineraller

Yetişkin Golden Retriever Maması

Yetişkin Golden Retriever'ların aktif yaşam tarzlarını desteklemek için kalori açısından daha yüksek bir mamaya ihtiyaçları vardır. En iyi mamalar şunları içerir:

• Orta düzeyde protein içeriği
    • Esansiyel yağ asitleri
    • Glukozamin ve kondroitin gibi eklem sağlığını destekleyen takviyeler

Mama Önerileri:

• Golden köpek maması tavsiye: Royal Canin Golden Retriever Yetişkin
    • Golden için en iyi mama: Hill's Science Diet Yetişkin Golden Retriever Maması
    • Golden retriever mama önerisi: Purina Pro Plan Sportactive Large Breed Yetişkin Köpek Maması

Önemli Hususlar:

Köpeğinizin bireysel ihtiyaçlarına bağlı olarak veterinerinizle en iyi mama seçeneğini tartışmak önemlidir. Ayrıca aşağıdaki faktörleri göz önünde bulundurmalısınız:

• Köpeğinizin yaşı ve aktivite seviyesi
    • Herhangi bir sağlık sorunu veya alerji
    • Mama maliyeti

Golden Retriever'ınız için doğru mamayı seçerek, sağlıklı ve mutlu bir yaşam sürmelerine yardımcı olabilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • up
  • up
  • Uzun tüylü köpekler için önemli imkanınız el veriyorsa kuzu eti olanını alın. Yavru iken olabildiğince kaliteli mamayla besleyin yetişkin haline gelince imkanınız el verdiğince beslerseniz sorun olmaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkürler
  • açıkçası 1.5 yaşında bi goldenım var ve sadece 1 ay kadar mama verdik oda yavruyken ondan sonra genelde zaman zaman evde pişenlerle zaman zamanda kasaplardan ücretsiz alınan kemiklerin ve sularının pişirilmiş ekmekle harmanlanmış halini yiyor nekadar günde 1 öğün yemek yesede gündüzleri özellikle kahvaltıda yaptığı olağanüstü duygusömürüsü yüzünden dayanamıyoruz ve kahvaltıdada bizimle beraber artık ne nekadar verirsek yiyor.Ancak belli birkaç şeyi kesinlikle vermiyoruz bunların başındada balık geliyor tabi birkaçşey daha var vermediğimiz
  • teşekkürler aslında dediklerin biraz işime yaradı çünkü öğrenciyim elime geçen para belli, biraz belimi bükecek gibiydi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Golden Axe (1989) [ANA KONU]
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Temizmamadan bonocibo alabilirsiniz. Kendi labradoruma kullanıyorum ve memnunum. Köpeğim 24 kilo ve günlük 300-250gr arası vererek mama 2 ay yetiyor. Fiyatıda gayet uygun.

• Evet baktımda fiyatı gayet uygun
  • Benim size Golden için tek tavsiyem " ROYAL CANİN"dir. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: [Frknnm]

Arkadaşlar merhaba, ben Antalya'da yaşıyorum. Bahçeli bir evimiz var. Bize dostluk etmesi amacıyla köpek almaya karar verdik. Ve sonunda yavru bir golden retriever almaya karar kıldık. Arkadaşlar benim kafama takılan bazı sorular var mamalarla ilgili. Maddi gücüm her ay prof. mama ( Hill's , Royal Canin vb.) almaya durumum yok. Fakat royal canin markasının selection adında bir maması var. Ve uygun fiyatlı. Bu mama hakkında ne düşünürsünüz. Birde tavuk etli değil kuzu etli alın demişler çok önemli mi?

( Mamaları internetten almayacağım )

ben 9. aya kadar hills le besledim gayet iyidi.Son iki aydır royal canın selection kullanıyorum 18 kg almıştım.Gayet lezzetli yiyor.Egzama vs sorun yaratmadı.Dışkısı gayet normal kıvamda.Ama köpeğimde gözle görülür bi zayıflama var.Açıkcası ben memnun kalmadım.Hilss buzamana kadar kullandığım en iyi mama gerçekten ama pahalı baya malesef.

• 18 aya kadar hills puppy lamb and rice ...

ardından herhangi bir alerjik reaksiyon gostermediği surece hills'in Tuna and Rice.
  • Eukanuba

• temizmama.com

mamalarinizi gonul rahatligi ile buradan alabilirsiniz...

ben yüzlerce lira vererek golden retriever kuzuma bu pahali mamalari alirdim...3 yildir temizmama.com dan mama aliyorum icersinde ne oldugunu biliyorum ve üstelik kargosu ucretsiz
  • Mamalar hakkında araştırma yapmak ya da bilgi edinmek için bile olsa size tavsiyem Ekonomik Mama Sayfasını ziyaret etmeniz olacaktır.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.