Şimdi Ara

Golden Retriever - Gönüllü Sahiplendirme - 7 Aylık Dişi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.330
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Safkan golden, annesi ve babasını kendim gördüm, Adı "Linda" - İspanyolcada Güzel anlamına geliyor. Tuvalet eğitimi var, Dişi, şu an tarttım anlık kilosu 20 kg. Kuru mama ile beslendi, haftada 1 kere yaş mama verdim. Kuru mamasının markası ProLine. İç Dış parazitleri yapıldı, karnesi mevcut.
    Tuvaleti geldiğinde (çişi) eğer çok sıkışmışsa banyoya serdiğimiz gazeteye yapıyor, onun haricinde sabah ve akşam 15 dk 30 dk arası dışarı çıkardığınızda dışarıya yapar. Ben akşam 7 ve sabah 7:30 a alıştırdım. Bu saatlerde dışarıya kakasını yapıyor. Eğer herhangi bir sebebten çıkaramazsam gene banyodaki gazetenin üzerine yapıyor. 7 aylık olmasından dolayı günde 3 kere belirlenen ölçüde mamasıyla besleniyor.
    Oyuncudur, Cana yakındır, biraz da şımarıktır. Ama "HAYIR" ya da "DUR" dediğinizde durur.
    Bildiği komutlar: Hayır, Dur, Gel, Pati ver (vermediğide olur smile ), Koş. bunları el hareketleriyle yaptığınızda daha çabuk reaksiyon veriyor.

Ankarada ikamet ediyorum. Çalıştığımdan dolayı gündüz kızımla ilgilenemiyorum ve bu durum yüzünden sahiplendirmek istiyorum. Golden tamamen ücretsiz olup sadece kullandığı eşyalar ile aşı parası talep ediyorum. Kalan Ödül maması ve normal günlük kuru mamalarınıda vereceğim. Ayrıca gece üzerinde uyuduğu battaniyesini de vereceğim. Aşağıda goldenla beraber alacaklarınız yazıyor:

Flexi uzatmalı Tasma(50 kg - 5 m), Eğitim tasması, normal boyun tasması, sırt tasması, 1,5 m normal gezdirme zinciri, oyuncakları (Plastik dişli kemik, tut getir için top- top diyip geçmeyin 15 TLye aldım smile, Peluş ayı- favori oyuncağı, kauçuk top - 10 TLye aldım, vs.), Aşı Karnesi, Mama kapları(metal ve kaymaz özellikte), Maması için ölçü bardağı. Aklıma gelmeyenler varsa şayet onlarda ücrete dahildir.

Tüm bu saydıklarım için 300 TL talep ediyorum. Yukarıda saydıklarımın fiyatlarını araştırırsanız eğer çok uygun bi ücret talep ettiğimi göreceksiniz. ki sadece Flexi uzatmalı tasmasının 50 kg'lık olanın en az 100 TLye bulabileceğinizi görebilirsiniz. aşı vs diğer saydıklarımla üzerine çok güzel bir dişi goldenınız olacak. Ek olarak kızımı kısırlaştırmadım, anneliğin de tadını alsın diye.
     Golden Retriever - Gönüllü Sahiplendirme - 7 Aylık Dişi Golden Retriever - Gönüllü Sahiplendirme - 7 Aylık Dişi Golden Retriever - Gönüllü Sahiplendirme - 7 Aylık Dişi Golden Retriever - Gönüllü Sahiplendirme - 7 Aylık Dişi

• Gönüllü sahiplendirme ayağına satış var desene şuna

İnternet üzerinden evcil hayvan satışı yasaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-7735754F2 -- 15 Aralık 2013; 23:20:16 >
  • Saydigin aksesuarlari verme zaten var bizim bahcede ay sonunda yer açılıyor oraya alalim bu yavrucagi. Gönüllü dediginize gore ve aksesuarlari almassak ucretsiz oluyor degil mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güzel köpek .
    İnsallah iyi bakacak bir alici bulursunuz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öncelikle şunu bilin kesinlikle hayvan satışına karşıyım. Öyle bilmeden atıp tutmak ayıptır! 2. si köpeğin temel ihtiyaçlarını karşılayan yukarıda belirttiğim herşeyi zaten köpek besleyen kimselerin edinmesi gerekir. Köpeğimi verdikten sonra kalan eşyalarını ne yapmalıyım ?? Lütfen gereksiz yorumlar yapmayalım bilip bilmeden.
  • heryerde.gordugum ve bayildigim laf hayvan satisina cok karsiyim ama xxx sebepten para rica ediyorum sjabdkdndksk

• Hem gönüllü sahiplendirme diye konu açıyorsun hem de para istiyorsun kardeş?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sör Aragorn, requiemusic, Surpentor hiç hayvan besledinizmi? beslemediyseniz bu tuhaf yorumlarınız gayet normal!
    Fiddlesticks satış sözleşmesi şartı ile verebilirim size. Satış sözleşmesinden kastımı belirteyim eğer bilmiyorsanız, hayvana iyi bakacağınızın tüm garantisini vermeniz, yavrulatıp yavraları satıp sonra hayvancağızı bırakmayacağınız ve arada sırada görmem şartı ile, başka bi şart söz konusu değil.

Ve tekrar belirtiyorum HAYVAN SATIŞINA KARŞIYIM!. ne düşünürseniz düşünün ama bu böyle.
  • Bilader diyelim o bahsettiğin malzemelerin hepsi bende var. O zaman köpeği ücretsiz verecek misin?

• quote:

Orijinalden alıntı: San Francisco

Bilader diyelim o bahsettiğin malzemelerin hepsi bende var. O zaman köpeği ücretsiz verecek misin?

ne cevap vercek acaba?
  • Forumda bu tür konular kural dışıdır. Ayrıca madem hayvan sahiplendireceksiniz, bu karşılıksız olmalı diye düşünüyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.