Şimdi Ara

GoldenSquad [BF4 REGROUPING]

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
209
Cevap
0
Favori
6.022
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  GoldenSquad [BF4 REGROUPING]

Play as A Team, Win as A Team.

Tag: GLDN

RAIDCALL: Beyler oyuniçi iletişimde bu programı kullanıyoruz.

Katılmak için; Sol üstteki Battlelog linkini kullanabilirsiniz.

Tag: GLDN (Ancak dileyen origin nickinin sonuna "-Gldn" ekleyebilir.)

RAIDCALL: Oyuniçi iletişimde bu programı kullanıyoruz.

link:http://www.raidcall.com/

programı kurduktan sonra; Oda ID: 2107423

Bu numarayı yazarak, direkt odaya girebilirsiniz.

*Konuşmak için F2 tuşuna basmalı ya da Free Chat Mode kullanmalısınız.

*PLATOON'A ÜYE OLDUKTAN SONRA HALA KENDİ HALİNDE TAKILMAYA DEVAM EDEN ÜYELER BİR SÜRE SONRA SİLİNECEKTİR.
    KİMSEDEN DAVET BEKLEMEYİNİZ.

*TAKIM BAZLI VE BİRLİKTE OYNAMAYI AMAÇLAYAN BİR GRUP OLARAK, BU YAKLAŞIMI BENİMSEMENİZ BİZLER İÇİN EN ÖNEMLİ UNSURDUR.

*EĞER BİRLİKTE OYNAMAYA ALIŞTIĞINIZ BİR SQUAD GRUBUNUZ VARSA (3-4-5 Kişi) BİRLİKTE BİZE KATILMANIZ HEM BİZLER HEM DE SİZLER İÇİN DAHA ZEVKLİ BİR OYUN SAĞLAYACAKTIR.

------------------------------

PLATOON LINK;

http://battlelog.battlefield.com/bf3/platoon/2832655391590202745/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rubenmartin -- 19 Ekim 2013; 0:57:55 >

• Ben katılabilirim adım OkyanusTR
  • quote:

Orijinalden alıntı: whisper242

Ben katılabilirim adım OkyanusTR

tamamdır dostum, kabul ettim. beraber atarız birkaç round.
  • Nickim Fornicras katılmak için teklif yolladım kabul edersiniz. Takım oyununu çok severim birinin suppression verip diğerinin adamları indirmesi kadar eğlenceli bir şey yok. Random oynarken pek bu tür şeyler yapamıyoruz tabi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fornicras.

Nickim Fornicras katılmak için teklif yolladım kabul edersiniz. Takım oyununu çok severim birinin suppression verip diğerinin adamları indirmesi kadar eğlenceli bir şey yok. Random oynarken pek bu tür şeyler yapamıyoruz tabi.

tamamdır, şu an oynuyoruz. :D
  • fornicras ve okyanus kardeşlerimle güzel roundlar çıkardık. işte böylece zevki ikiye katlıyoruz. bu düşünceyle oynayan herkesi bekleriz tekrardan.
  • benide eklerseniz sevinirim hsanlukk
  • quote:

Orijinalden alıntı: hsanlukk

benide eklerseniz sevinirim hsanlukk

tmm dostum ekledim. bu akşam beraberce oynayacağız platoon wall'a yazdım zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rubenmartin

quote:

Orijinalden alıntı: hsanlukk

benide eklerseniz sevinirim hsanlukk

tmm dostum ekledim. bu akşam beraberce oynayacağız platoon wall'a yazdım zaten.

tmm dostum gördüm şimdi 9.30 da ordayım
  • Bizim platoon var 11 kisiyiz isterseniz gelin bizimkine biz skype dan konusarak oynuyoruz ekleyin beni konusuruz uzun uzun Optimus-Maximus3

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: shift35

Bizim platoon var 11 kisiyiz isterseniz gelin bizimkine biz skype dan konusarak oynuyoruz ekleyin beni konusuruz uzun uzun Optimus-Maximus3

Oyunun kendi sesli chat sistemi varken neden Skype? Hayatımda en uyuz olduğum programdır şu Skype.
  • @shift35 hayırlı olsun ama karışıklık oldu galiba "teamviewer" oyunla bi ilişki kuramadım teamspeak dan bahsediyorsun sanırım?bide takı oyununu baz alarak grup kurmuşsun ama skype,ventrilo veya teamspeak olmadan takım oyunu olmaz.oyun içinden yazışırım dersen oda çok saçma.adam yazı yazcam diye paso ölür.biz teamspeak da iken bile TDM oynarken conquest deki gibi takım oyunu yapabiliyoruz.şahit olmak isteyen varsa beklerim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HoneyBadger82 -- 8 Nisan 2012; 22:50:04 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: giyotin_1982

@shift35 hayırlı olsun ama karışıklık oldu galiba "teamviewer" oyunla bi ilişki kuramadım teamspeak dan bahsediyorsun sanırım?bide takı oyununu baz alarak grup kurmuşsun ama skype,ventrilo veya teamspeak olmadan takım oyunu olmaz.oyun içinden yazışırım dersen oda çok saçma.adam yazı yazcam diye paso ölür.biz teamspeak da iken bile TDM oynarken conquest deki gibi takım oyunu yapabiliyoruz.şahit olmak isteyen varsa beklerim

Dostum rush conquest falan oynarken skype dan konusarak oynuyoruz zaten squada 1-2 adamdaha lazim her oyunda 1 squad olalim hepimiz skypeden konusalim cok zevkli oluyor gercekten oyun zevki 100 kat artiyor

Ayrica battlelog konusma yeri pek iyi degil o yuzden skype kullaniyoruz mesela birisi konusunca digeri konusursa konusan adamin sesi kesiliyor ve ses kalitesi daha dusuk

• teamviewer değil, teamspeak pardon.

aslında teamspeak olabilir, ancak henüz bugün kurduk ve arkadaşlarımızla beraber oynadık saolsunlar. fena da değiliz hani.

eğer arkadaşlar isterse bir teamspeak yapabiliriz, şu aşamada (henüz bugün kuruldu) gerekli görmedik.

zamanla daha oturunca, zorunlu hale gelirse, neden olmasın?
  • quote:

Orijinalden alıntı: rubenmartin

teamviewer değil, teamspeak pardon.

aslında teamspeak olabilir, ancak henüz bugün kurduk ve arkadaşlarımızla beraber oynadık saolsunlar. fena da değiliz hani.

eğer arkadaşlar isterse bir teamspeak yapabiliriz, şu aşamada (henüz bugün kuruldu) gerekli görmedik.

zamanla daha oturunca, zorunlu hale gelirse, neden olmasın?

Ekler misin beni yarın falan konuşuruz Optimus-Maximus3 skype da iyi baya hic sorun yok
  • bizim teamspeak ve bf3 server var isterseniz teamspeak'a gelin konuşalım.
  • bu gece için 10 civarı müsait olabilecek arkadaşları bekleriz.

okyanus, hsanlukk ve fornicrass özellikle bekleniyorsunuz :D

ah bir de back to karkandınız olsa...
  • bende katilirim ancak bastan soyleyim clan felan olacaksa katilamam ... zorunluluk olunca oyundan zevk almiyorum ...zaten yeteri kadar zorunluluklarimiz var ( iş ev çocuk :) )

amac tek oynamadan, musait oldugunda arkadaslarla takim halinde hareket edebilmek skype - teamspeak felan mevcut degil

origin nick : ducaswild

Not : Tag' ı değiştirmenizide mümkünse rica ederim. GS pek bana uygun değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ducaswild -- 9 Nisan 2012; 17:29:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ducaswild

bende katilirim ancak bastan soyleyim clan felan olacaksa katilamam ... zorunluluk olunca oyundan zevk almiyorum ...zaten yeteri kadar zorunluluklarimiz var ( iş ev çocuk :) )

amac tek oynamadan, musait oldugunda arkadaslarla takim halinde hareket edebilmek skype - teamspeak felan mevcut degil

origin nick : ducaswild

Not : Tag' ı değiştirmenizide mümkünse rica ederim. GS pek bana uygun değil

çocuk olmasa da bende aynı durumda sayılırım dostum. problem değil yani.
  • quote:

Orijinalden alıntı: giyotin_1982

bizim teamspeak ve bf3 server var isterseniz teamspeak'a gelin konuşalım.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.