Şimdi Ara

GoldenSquad [BF4 REGROUPING] (8. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
209
Cevap
0
Favori
6.022
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: seserse

Merhaba. Eğer mümkünse ben de katılmak istiyorum. Mikrofon falan var. Kabul ederseniz katılmak istiyorum.

Beklerizzzzz
  • arkadaşlar 52 kişiyiz ama bir 40 kişide kickledim. tekrar söyleyim; platoona üye olduktan sonra tek başınıza oynamaya devam edecekseniz başvuruda bulunmayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rubenmartin -- 9 Temmuz 2012; 19:14:00 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: rubenmartin

arkadaşlar 52 kişiyiz ama bir 40 kişide kickledim. tekrar söyleyim; platoona üye olduktan sonra tek başınıza oynamaya devam edecekseniz başvuruda bulunmayın.

az olalım , öz olalım hacı ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZaPT!Y3

quote:

arkadaşlar 52 kişiyiz ama bir 40 kişide kickledim. tekrar söyleyim; platoona üye olduktan sonra tek başınıza oynamaya devam edecekseniz başvuruda bulunmayın.

az olalım , öz olalım hacı ;)

doğrudur :)
  • Bende katılmak isterim bir süredir oynuyorum ama artık sıkmaya başladı . Ekip oyunu pek kalmadı kaptıran gidiyor vallahi böyle zevk alınmıyor.Battletag : Rowndark
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rowndark

Bende katılmak isterim bir süredir oynuyorum ama artık sıkmaya başladı . Ekip oyunu pek kalmadı kaptıran gidiyor vallahi böyle zevk alınmıyor.Battletag : Rowndark

dostum apply yap biz kabul ederiz.

ama tekrarlamak istediğim birkaç şey var;

1. Eğer üye olduktan sonra bizimle hiç takılmayacaksan (çok vardı böyle adam) lütfen başvurma.

2. En önemli sıkıntımızda oyun esnasında özellikle yeni üyelerin "HİÇ" konuşmaması.

Bunlara dikkat etmeni isterim.
  • Merhaba Bende klana katılmak isterim. Daha önce bf geçmişim yoktu. Bf3 ile başladım. Sürekli tek başıma oynamaktan sıkıldım, bu yüzden biraz ara verdim. Bu aralar tekrar başladım.
    Yalnız bende premium yok, şuanlık düşünmüyorum. Tek başıma oynadığımdan yeterli geliyor mevcut haritalar ama iyi vakit geçirebilirsem düşünebilirim almayı .
    Genellikle Assault sınıfında oynarım. Biraz garanticiyimdir. Ölmeden öldürmeye odaklıyım. Ancak daha aktif oynamak isterim. Tabi bir takım halinde .

http://battlelog.battlefield.com/bf3/soldier/Shazard35/stats/352250287/

• quote:

Orijinalden alıntı: Shazard

Merhaba Bende klana katılmak isterim. Daha önce bf geçmişim yoktu. Bf3 ile başladım. Sürekli tek başıma oynamaktan sıkıldım, bu yüzden biraz ara verdim. Bu aralar tekrar başladım.
    Yalnız bende premium yok, şuanlık düşünmüyorum. Tek başıma oynadığımdan yeterli geliyor mevcut haritalar ama iyi vakit geçirebilirsem düşünebilirim almayı .
    Genellikle Assault sınıfında oynarım. Biraz garanticiyimdir. Ölmeden öldürmeye odaklıyım. Ancak daha aktif oynamak isterim. Tabi bir takım halinde .

platoona istek gönderirsen kabul ederim

• quote:

quote:

Bende katılmak isterim bir süredir oynuyorum ama artık sıkmaya başladı . Ekip oyunu pek kalmadı kaptıran gidiyor vallahi böyle zevk alınmıyor.Battletag : Rowndark

1. Eğer üye olduktan sonra bizimle hiç takılmayacaksan (çok vardı böyle adam) lütfen başvurma.

2. En önemli sıkıntımızda oyun esnasında özellikle yeni üyelerin "HİÇ" konuşmaması.

Konuşma konusunda biraz sorun yaşıyabilirim kişiliğimden dolayı . Kısa sürede alışırsam konuşma da sorun olmaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: sound_of_silence!

quote:

Merhaba Bende klana katılmak isterim. Daha önce bf geçmişim yoktu. Bf3 ile başladım. Sürekli tek başıma oynamaktan sıkıldım, bu yüzden biraz ara verdim. Bu aralar tekrar başladım.

sen kimsin ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rubenmartin -- 11 Temmuz 2012; 16:41:28 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: sound_of_silence!

quote:

sen kimsin ?

ErkamC

• quote:

quote:

Benide eklerseniz sevinirim zaten platoon sayfanızda başvuru yolladım ve çoğunuza arkadaşlık isteği gönderdim.Takım oyunsuz oynardım hiç tadı olmazdı ama şimdi takım oyunuyla oynamak istiyorum kabul ederseniz sevinirim ve Raidcall'a üye oldum sizin ID'nizi girdim chat room'dayım şuan.Saygılar..

ORIGIN ID: Halit-TR46

• quote:

Orijinalden alıntı: O.K.C

quote:

quote:

Benide eklerseniz sevinirim zaten platoon sayfanızda başvuru yolladım ve çoğunuza arkadaşlık isteği gönderdim.Takım oyunsuz oynardım hiç tadı olmazdı ama şimdi takım oyunuyla oynamak istiyorum kabul ederseniz sevinirim ve Raidcall'a üye oldum sizin ID'nizi girdim chat room'dayım şuan.Saygılar..

ORIGIN ID: Halit-TR46

Selam halit, evde birkaç gün net yok ama diğer arkadaşlarla irtibata geçersen birlikte oynarsınız...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• dün katıldım bende,mik kullanmadım bu akşam mikle daha zevkli olur inş 2 maç yaptık baserape oldu ikiside

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HerZamankinden -- 29 Temmuz 2012; 10:13:28 >
  • Nihayet
     GoldenSquad [BF4 REGROUPING]
  • bravo hacı... bu azmin takdire şayan.
  • Ekledim bakalim solo takılmaktanda cok sıkılmıştım. Bu arada Sound of silence türkmüymüş ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: bmbj

Ekledim bakalim solo takılmaktanda cok sıkılmıştım. Bu arada Sound of silence türkmüymüş ya

forumda gavur varda benimmi haberim yok türküm tabiki Oyun idi o değil yalnız resimde sag alt köşede yazan ErkamC

• Ben forumda daha yeni baktım ya bf3 topiclerine. Az deli etmemişsindir beni havada jetle o yüzden nickin aklımda kalmış :D
  • http://www.youtube.com/watch?v=XVjIcSSTyrI

Beyler video paylaşıldı mı bilmiyorum ama ben çok beğendim. Film gibi. İzlemenizi tavsiye ederim.
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.