GOLDENTOWNS bir ekonomi, savaş ve strateji oyunudur. Oyun kesinlikle tamamen ücretsizdir. Oyunun en başlarında ne kadar karışık gözükse de oynadıkça aslında çok basit bir oyun olduğunu anlıyorsunuz. Oyun şuanda dünyada 24K saf altın ile güvence altına alınmış tek oyundur. ANNO1777 diye bir şirket tarafından geliştirilmiştir. İnternetten de oyunu araştırabilirsiniz. Oyun indirmeden direk internet tarayıcısı üzerinden oynanıyor. Gelelim neden bu oyunu tanıttığıma.Netten de araştırdığınız gibi şuanda oyun oynayarak en hızlı ve güvenli para kazanabileceğiniz oyun budur. Oyunda biraz oynamayla ve emekle azımsanmayacak paralar kazanabilirsiniz ama her şeyden önce amacımız para kazanmak değil oyundan zevk almak olsun, zaten gerisi gelir . Hepimiz pek çok online ve bilgisayar oyunu oynamışızdır bende oynadım o kadar kurt kestik adam vurduk ama bize bir yararı olmamakla birlikte zaman kaybı oldu o yüzden bu oyunda bir deneyin olmadı bırakırsınız. Oyunda Türkl kasabaları, Ermenistan vb. düşman ülkeler tarafından sürekli işgale uğramaktadır amacım Türkleri bir araya toplamak ve Ermenilere karşı birlikte hareket etmektir. Oyunda inceleyebildiğiniz gibi yabancı oyuncalar yüksek paralar kazanabilmektedir… Onlar kazanacağına biz kazanalım, Türkler kazansın . Şimdi kısaca oyunu tanıtıyım. Oyun kısaca bir şehir kurup asker üretmek ve daha sonra düşman kasabaları ve ülkeleri işgal etmektir. Oyunda öncelikle evlerimiz var onların levelini yükselterek işçi üretiyoruz işçilerle fabrikalar kuruyoruz gelen hammaddeyle de asker üretip işgal yapıyoruz. Altta benim şehrimiz görünümüz gözüküyor 23 levelim… Hızla gelişiyorum.
Oyun hakkında daha detaylı bilgileri en kısa sürede yayınlayacağım. Özelden ve yorum olarak aklınıza takılan her şeyi sorabilirsiniz. Buraya kadar okudunuz için teşekkür ederim. İyi günler . ALTTAKİ LİNKTEN ÜYE OLABİLİRSİNİZ www.goldentowns.com/?i=179112
BİLGİLERİNİZİ PAYLAŞMAK SİZİ GERİLETMEZ TAM TERSİNE İLERİYE GÖTÜRÜR.