Sevgili abilerim ablalarım... bu yaz liseye başlayacak birine internetten veya herhangi bir şekilde para kazanma olasılığı veya yöntemi var mı ? mümkünse bu yaz başlayacağım elimde iş görecek bir bilgisayar olacak yani ne önerirsiniz? eğitimler alıp kendimi tasarım ve kodlama alanında geliştirmeyi düşünüyorum freelancer takılabilir veya dropshipping gibi şeyler deneyebilirim hiç bilmiyorum bana yardımcı olursanız sevinirim .cep harçlığımı çıkarcak kadar olsa da olur |
para kazanma
-
-
bir mail hesabı aç, crypto airdroplarına katıl, günde yarım saatini ayır yeni gelenlerin hepsine gir. sosyal medya hesabı da istiyorlar, yeni birer tane aç ve hepsine katıl. buradan araba alan arkadaşım var.
ek olarak kendini teknolojide geliştirmeye bak. bunları da tavsiye olarak al nasihat ediyor diye düşünme :) donanımhaber hesabım seninle aynı yaştadır muhtemelen
-
yapay zeka yardımıyla görseller oluştur sat
-
öyle yüksek miktar olacak kadar yükselmez hocam o devir geçti hatta büyümesi bile imkansız böyle ömür boyu bile sürebilir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
chatgptyi artık herkes kullanıyor sen ulaşıyorsun mesela herkes de senin gibi kolayca ulaşıyor. bunun için senin bi farkın olması lazım değer katman lazım herkesin yapabildiği şey hızlı şekilde sektöre doyar
-
Abi o tren kaçtı diyorlar ne düşünüyorsun ya da başka kripto para dışında bir önerin var mı
-
Özel mesaja bakar mısın?
bunlar dışında başka fikri olan var mı
-
Salih, yerine olsam bir zanaat öğrenirim. Bu ülkede para kazanmanın tek yolu bu. Hırsızlık hariç. Ya hekim olmalısın ya da zanaatkar. Bir inşaat mühendisi aç kalır bu ülkede ama bir terzi istediği ülkede yaşar. Savaş çıksa kimse tasarımcı aramaz ama berber her zaman lazım. Chatgpt zaten yok edecek bütün meslekleri. Saz çalmayı öğren, terzi ol, berber ol. Bunlar altın bileziktir.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
O bildiğin meslek edinmek olur ben kısa süreli harçlığımı çıkaracak bir şeyler arıyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X