Bildirim
GOLDMASTER 9400 CI MODELİ KULLANAN ARKADAŞLAR
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Nbn tv için son çıkan yazılımlardan bir tanesini yükleyeceksin. Fullx kanaları şu an için abone kart başka birşeyle çalışmıyor onun için almamanızı öneririm. Son yazılımlarda az süreliğinede olsa sexwiev kanalları acmaktadır. -
hocam bide bende next 25000 serisi bir cihaz var 145 ytl ye aldım hangi cihaz daha iyidir sence. birini kardeşime vericem hangisi bende kalsın -
quote:
Orjinalden alıntı: kocero3535
hocam bide bende next 25000 serisi bir cihaz var 145 ytl ye aldım hangi cihaz daha iyidir sence. birini kardeşime vericem hangisi bende kalsın
Bence goldmaster kaliteli cihazdır. Çünki içi tofield'dir dünyanın sayılı uydu üreticisidir cihazların kullanımı kolaydır ve hiç sorun yapmazlar eğer bana şifre önemli değil diyorsan goldmaster kalsın. Pişman olmazsın. -
şifre önemli değil derken ben bu cihaza modül taktırırsam sonuç alamazmıyım. -
Modüllerin yaptığı işi zaten cihaz kendi yazılımıyla açmaktadır. Bence şuanda para harcamaya değecek bir şey yoktur modül şu sıralar fuzuli masraftır. -
Şuan için son yazılımı atarak tps ve nbatv yi izleyebilirsin sadece.Modül almanın pek bi faydası olmaz.Eğer yasal üyelikle beraber modül alırsan o başka
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X