Şimdi Ara

goldmaster filtre kahve makinesi 99tl

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
1
Favori
1.981
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Goldmaster Coffee Smart IN-6300 Filtre Kahve Makinası Fiyatı
    https://www.hepsiburada.com/goldmaster-coffee-smart-in-6300-filtre-kahve-makinasi-p-HBV00000LG19H?magaza=Hepsiburada

GittiGidiyor
    Goldmaster Gm-7331 Zinde Kahve Makinesi Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor
    https://www.gittigidiyor.com/elektrikli-mutfak-aletleri/kahve-makinesi/goldmaster-gm-7331-zinde_spp_24035?id=489021727

trendyolda da açmışlar bu fiyata satış. olumsuz yorumlarda almış yalnız mokapot parasına filtre kahve makinesi nekadar kötü olabilir. Ben bitane kaptım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _OzGuR_1903 -- 28 Kasım 2019; 12:42:17 >

• Diğer saticida 109 tl ne kadar firsat bilemedim hocam

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Darkeita

Diğer saticida 109 tl ne kadar firsat bilemedim hocam
    10tl az değil millet diğer sayfada kargo parası için eft uçuşturuyor :) aklının biyerlerinde filtre kahvesi düşüncesi olanlar için yardımcı olur die attım örn ben :)
  • Özellikle tekli kahve ihtiyacınız varsa alın. Diğer türlü ilk alınacak makine değil.
  • _OzGuR_1903 kullanıcısına yanıt
    Trendyol 50 ye satmis diye gordum ondan sonra bunlar alinicak gibi gelmiyor hocam :)

• French press varken ne gereği var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fensinn

French press varken ne gereği var
    Aynı şey değil. Lezzet farkı çok bariz. Bu makine belki tatmin edici değildir fakat cidden çok fark ediyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Braun KF600 Filtre Kahve Makinesi
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Darkeita kullanıcısına yanıt
    ne zaman satmış o fiyata :)
  • Tavsiye ettiğiniz kullandığınız var mı. Ben bakındım 200 lira üstüne çıkıyor fiyatlar verilmez o kadar. Ucuzlarında hep kötü yorumları var. Plastik koktu sapı kırıldı bilmemne

• quote:

Orijinalden alıntı: FreeShah

Aynı şey değil. Lezzet farkı çok bariz. Bu makine belki tatmin edici değildir fakat cidden çok fark ediyor.

Alıntıları Göster
    Hocam okuduğum bir çok yorumda filitre kahvenin french press ile makineden çok daha iyi kahve yapıldığını yazıyor bu nedenle ben hep french press ile içtim filtre kahveyi...

• Bu makinenin yeni versiyonunu ofisimizde arkadaşlar 1 yıldır kullanıyorlar.

Yeni versiyon olduğu golmasterhome'un kendi sitesinde yazıyordu.

Dıştan görüntü olarak bir farkı yok, bardaklar düz siyah değil, kareli...

Ama sıcaklık konusunda nasıl bir fark vardır bilmiyorum...

Özetle, kahve seven arkadaşlar aldılar, mutlu mesut yaşıyorlar... Alet görevini görüyor. Çok küçük, masanızda falan yer kaplamaz.

O kupalar da bildiğimiz karton bardak büyüklüğünde, büyük kupa zannetmeyin...

Yeni nesil olanın linki burada, %55indirim kuponları oluyor kolay bulursunuz, o kuponla 145 TL ye geliyor...
    goldmasterhome.com
    PC-3202 Pro Coffee Filtre Kahve Makinesi
    https://goldmasterhome.com/index.php?route=product/product&product_id=3589

• quote:

Orijinalden alıntı: FreeShah

Alıntıları Göster
    Sen belki de franch presste yapamadın her konuya makine daha iyi diyorsun , kahve guruları da french press'de kahve demlenin kahvenin tüm tadını alarak içtiğinizi söylüyorlar ?
  • otomatik durma varmı plastik kokusu varmı bunlara dikkat etmek lazım filtre maliyetinide düşünün uzun vadedde,
    french press bana daha doğal geliyor filtrede kimsayal madde varmıdır korkuyorum, kendim ne kullanıyorum derseniz evde tam otomatik espresso makinesi kullanıyorum ama dükkana bir tane kahve makinası lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sahibitanıdık -- 28 Kasım 2019; 14:32:56 >
  • Filitre kahve içmeye yeni başlayacaksanız French press daha mantıklı
    Ama illa makine alayım diyorsanız Electrolux un Vatanda 160 tl ye olan bir modeli var onu alın bence

• Trendyol da fiyat böyle oluyor almak isteyen varsa daha ucuz

goldmaster filtre kahve makinesi 99tl

• Ucuz mal alacak kadar zengin değilim sözü tam da bu makine için geçerli.
    Bu marka yıllar önce uydu alıcısı satardı ve o alanda söz sahibi markalardandı. Şimdi birçok alakası olmayan alanlarda ürün satıyor ve çoğu çöp ötesi.
    Eletrolux marlası sık sık indirime giriyor. Daha geçen hafta 170'e sattı. Homend de aynı şekilde.

• Bu hep bu fiyatlarda değil miydi

• Millet kafayı sıyırmış kahve içicem diye kanser olacak kahv makineleri kanser yayıyor sıcak suyun temas ettiği tüm aksamları plastik
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kassady

Millet kafayı sıyırmış kahve içicem diye kanser olacak kahv makineleri kanser yayıyor sıcak suyun temas ettiği tüm aksamları plastik
    İşyerlerinde kullanılan karton bardaklar da içi plastik maalesef.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.