Şimdi Ara

Goldmaster HD-1040 PVR -Tavsiye ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.563
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu ürünü kullanan var mı arkadaşlar? Goldmaster hd 1040 PVR

2011'de çıkmış piyasaya, yazılımsal yada herhangi başka bir problem çıkarır mı?

Şimdiden çok teşekkürler yardımcı olacak arkadaşlara.

• görüntü kalitesi vasatın altında kötüydü . yalnızca 1 gün tahammül edebildim . baya eski bir cihazdır . kanal sıralama işi tam bir fiyasko. parasının aleti değil . öyle tv nin arkasına sığdığı falan da yok . tek olumlu noktası modüllü olması . next minix hd leri tavsiye ederim
    modül için almıyorsanız . görüntü kalitesi güzel + uydu üzerinden ışık vs ayarlanabiliyor +1080p . iki kötü yanı var . birisi modülsüz . diğeri de görüntü güzel ancak derinlik yok.
    ucuz alternatif istiyorsanız vestelin modeli vardı hepsidijitalde . görüntü güzel derinlik var ancak 1080i . herşeyi de oynatmaz . eskilerden denediğim bir de goldmaster 1010 ve 1030
    var ki berbat ötesi görüntüsü , kalitesiz sistemi ve devasa kasasıyla yakınından bile geçilmez
  • quote:

Orijinalden alıntı: armanac05

görüntü kalitesi vasatın altında kötüydü . yalnızca 1 gün tahammül edebildim . baya eski bir cihazdır . kanal sıralama işi tam bir fiyasko. parasının aleti değil . öyle tv nin arkasına sığdığı falan da yok . tek olumlu noktası modüllü olması . next minix hd leri tavsiye ederim
    modül için almıyorsanız . görüntü kalitesi güzel + uydu üzerinden ışık vs ayarlanabiliyor +1080p . iki kötü yanı var . birisi modülsüz . diğeri de görüntü güzel ancak derinlik yok.
    ucuz alternatif istiyorsanız vestelin modeli vardı hepsidijitalde . görüntü güzel derinlik var ancak 1080i . herşeyi de oynatmaz . eskilerden denediğim bir de goldmaster 1010 ve 1030
    var ki berbat ötesi görüntüsü , kalitesiz sistemi ve devasa kasasıyla yakınından bile geçilmez

Şuan hangi ürünü kullanıyorsunuz hocam?

• şuan vestelin uydusu var . küçük değil ama modül girişi görüntüdeki derinlik artıları.http://www.hepsidijital.com/vestel-hd-ci-plus-uydu-alicisi-filbox-modul. ancak uydu 1080i
    . mediaplayer özelliği yok gibi birşey . smart özelliği de hiç yok . yine de gm 1040 dan iyidir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi armanac05 -- 24 Aralık 2016; 23:53:19 >
  • armanac05 A kullanıcısına yanıt
    Vallaha çok teşekkür ederim yorumlarınız için.
    Birşey daha sorabilir miyim.
    Goldmaster Spark HD 1200 hakkında bir bilginiz var mı?
  • byCraCkPoT kullanıcısına yanıt
    bişey değil . onun hakkında bir bilgim yok ancak bildiğim o da aynı sistemde diğer gm ler gibi . hd uyduya geçmeden önceki cihazım gm 9400 dü . görüntü kalitesi sd bir uyduya göre çok çok iyiydi . gm bir sonraki nesil olan hd cihazlarda bunu beceremedi nedense .spark da o seriden birisi sonuçta . hem fiyatları son derece yüksek gm lerin hem görüntü kaliteleri çok kötü . işin garibi gm 9400 de bu kadar kaliteli görüntüyü başarmışsa hd lerde neden yapamıyor . size tavsiyem eğer modül kullanacaksanız ve media player önemli değilse benim kullandığım vestel . modül kullanmıyorum diyorsanız next mini hd modelleri . hepsi lazım diyorsanız tabi daha yüksek fiyatlı cihazlar var ama benim dediklerim fiyat performans açısından son derece tatminkar cihazlar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.