Selam Daha önce kullandığım piranha marka media oynatıcımın yerine internetten GOLDMASTER HDM 185 media player aldım.Büyük bir film arşivim var.Filmlere hem Türkçe hem de İngilizce altyazı indiriyorum.Yeni aldığım gold master sadece srt dosyalarını oynatıyor.Problem şu.Bu iki altyazıdan sadece birini görüyor film oynatırken.Daha önceki media player da film oynatıkırken her iki dile sorunsuz geçiş yapabiliyordum.Aklıma gelen herşeyi denedim .Srt dosyalarını numaraladım.Film adıyla aynı isimle uzantılı ekledim.Bir türlü olmadı.Cihazın kullanım klavuzu bu konuda çok yetersiz.Bu konuda bilgisi olan varsa ve yardımcı olursa çok sevinirim.Kolay gelsin
srt dosyası ve film adı birebir aynı olmalı (srt uzantı ismi hariç) sub uzantıları oynatmayabilir kronik sorun. 2 srt dosyası aynı isimde olmayacağı için birini görecektir. düğer dosyaya farklı isim verip oynatmak istediğinde filme de o ismi verdiğinde diğerini böylelikle kullanabileceksin. EGREAT EG-R2A kullanıyorum bu şekil yapıyorum..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme