Şimdi Ara

Goldmaster Hp-51 Mikrofonlu Kulaküstü Siyah Kulaklık (5.1 Destekli GERÇEK) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
4
Favori
4.788
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şahsen USB den çalışan gerçek 5.1 düzmece gibi geliyor bana
    Ben Amazondan Roccat KAVE 5.1 Analog aldım. Bunu Digital olanıda var Usb den fakat. Ses kartı dahili oluyor o zaman. onboard da kullanacaksanız usb mantıklı (kaliteli olan Roccat vs)

Ama 200-300TL lik ses kartı olan varsa benım gibi Analog 5.1 alması daha faydalı
     Goldmaster Hp-51 Mikrofonlu Kulaküstü Siyah Kulaklık (5.1 Destekli GERÇEK)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CriticalWave -- 16 Şubat 2016; 10:36:29 >

• Arkadaşa aldık. Gelince Windows10 a uyumlu olup olmadığını yazarım. Win8 driverları uyumluluk modunda yüklenme aşamasına geçmeye izin veriyor fakat cihazı takmamızı istiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tns1

Arkadaşa aldık. Gelince Windows10 a uyumlu olup olmadığını yazarım. Win8 driverları uyumluluk modunda yüklenme aşamasına geçmeye izin veriyor fakat cihazı takmamızı istiyor

Hayirli olsun

• tns1 kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun cihazın fotolarını koyma imkanınız varmı benim SL8795 garantiden iade ettim cuma günü ücret iadesi gerçekleştiğinde bunu alırım,

Windows 10 driveri linktekini denermisiniz, program kurmak için usb takmanız gerekmektedir, yeniden başlatmayı unutmayın,

http://www.speedlink.com/support/bin/SL-8796-BK-01-Windows-10-only.zip
  • caprice C kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler arkadaşlar. Win10 driverinı da deneyeceğim. Ama o driver sanal 7.1 destekli olan modele ait. Sanal 7.1 destekli olan model stereo mu yoksa 5.1 şeklinde mi imal edilmiş bir bilgimiz yok.

• Sanal 7.1 olana ait fotoğraf buldum. Ses kartı 5.1 olandan farklı gibi. Driver yüklemesine izin vermez büyük ihtimal

Win10 driveri olan modelde Logitech gibi sanal 7.1 ismiyle stereo kulaklığı millete itelemişler galiba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tns1 -- 21 Şubat 2016; 12:24:56 >
  • 3 farklı model var sitede, ürün bende olmadığı için tam modelini bilmiyorum ! ürünün tam modelini biliyorsanız speedlin ke mail attığınızda hemen dönüş yapıyorlar,

Medusa 5.1 Home (SL-8796)
    MEDUSA 5.1 True Surround Headset - USB (SL-8796-BK)
    MEDUSA XE 5.1 True Surround Headset - USB (SL-8796-BK-01)

http://www.speedlink.com/?p=3&cat=521&pid=26466&paus=1&anc=sw573#sw

http://www.speedlink.com/?p=3&cat=521&pid=38909&paus=2&anc=sw619#sw

http://www.speedlink.com/?p=3&cat=383&pid=1903&paus=1&anc=man393#man

• arkadaşlar kulaklık geldi. ürün speedlink sl-8795 modeli.

sl-8797 modeli sanal 7.1 destekli(gerçekte stereo) ve ses kartı farklı. win10 driveri uymuyor.
    medusa xe isimli yeni modellerin win10 driveri da uymuyor.

sl-8795 için çıkmış olan driverlar uyumluluk modunda dahi yüklenmiyor.

cihazın içindeki ses kartını üreten cmedia isimli firmanın sitesinden indirdiğim Win8 driver yüklendi ve surround yazılımı faal çalışıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tns1 -- 22 Şubat 2016; 13:59:33 >
  • Cmedia ses kartı yazılımı düzgün çalışsa da surround ses alamadım. Akşam net birşey yazarım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tns1 -- 22 Şubat 2016; 13:51:11 >
  • Ben de bir ara aldım W7' ye uyumlu olmayınca sattım...
  • Ben de geçen hafta aldım iade ettim. Kulaklığın Windovs 7 yazılımı yok..... teknik desteğin bu konuda hiçbir fikri yok.

Yurt dışı sitelerde de aradım bulamadım...ben de aynen iade ettim.. İşletim sistemi w7 olanlar uzak dursun.
  • mustafa1248 M kullanıcısına yanıt
    Hocam kulaklık aslen speedlink firmasının ürünü. Sl-8795 modeli.

Windows8.1 dahil driverları var. Bizim sorunumuz win10 driveri olmaması

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tns1 -- 22 Şubat 2016; 14:05:15 >
  • Arkadaşlar. windows kayıttan yürütme aygıtları sekmesinde, yapılandır seçeneğinden kulaklığı 5.1 surround a ayarlayarak çözüme ulaştım. kulaklık gerçek5.1 ses verdi. süper ötesi birşey gerçekten. extra bass sahnelerde zangır zangır titriyor kafamda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tns1 -- 22 Şubat 2016; 20:59:11 >
    İade etmeden önce konuyu görseydim iyi olacaktı bilmiyordum...verdiğiniz linkte win 10 driver görünüyor..yanılıyor muyum?
    Bu mesaja eklenen görseller:

• hocam o linki ben vermedim. arkadaşlardan biri bu olur mu acaba diye attı.
    Bunu denermisiniz,

Benim 8795'e olmuştu,,

http://www.gc-plus.de/bin/MEDUSA_5.1_Surround_Headset_win10_1.1-BETA.ZIP

quote:

08.02.2016 at 13:28 from SPEEDLINK Support

thanks for contacting the SPEEDLINK Support Team.

Please try to download and install the driver provided by this link.

Best regards,
    Your SPEEDLINK Support team

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caprice -- 22 Şubat 2016; 21:57:13 >
  • ben speedlinke mail attım ertesi gün gönderdiler win10 driverini kulaklıktan cızırtı geliyordu garantiye gönderdim tamir olmadığı için iade aldılar,
  • Speedlink medusa nx 5.1 / golmaster hp-51 modeli için windows10 kurulum rehberi:

1. cihazın usb bağlantısını bilgisayarınıza takın.
    2. BU ADRESTEN CM6206-LX ses kartına ait olan windows8 driverını indirin ve kurun.

3. başlat çubuğunun sağ kısmındaki ses sembolüne sağ tıklayın ve kayıttan yürütme aygıtlarını açın.

4. kulaklığımızı seçin ve varsayılan ses çıkışı olarak ayarlayın

5. tekrar kulaklığı seçin ve yapılandır'a basın.

6. 5.1 surround olarak yapılandırın.

Bu mesaja eklenen görseller:

Goldmaster Hp-51 Mikrofonlu Kulaküstü Siyah Kulaklık (5.1 Destekli GERÇEK) Goldmaster Hp-51 Mikrofonlu Kulaküstü Siyah Kulaklık (5.1 Destekli GERÇEK) Goldmaster Hp-51 Mikrofonlu Kulaküstü Siyah Kulaklık (5.1 Destekli GERÇEK) Goldmaster Hp-51 Mikrofonlu Kulaküstü Siyah Kulaklık (5.1 Destekli GERÇEK)

• EE bizde win 7 var win 7 uyumsuz mu ?

• quatrros kullanıcısına yanıt
    Şu an driver sıkıntısı yok, tüm driverleri mevcut olmasada speedlink firmasına mail atın anında dönüş yapıyorlar...
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.