Bugün bir navigasyon almayı düşünüyorum. MTV'yi Akbank'tan ödeyince bu cihazın fiyatı 150 TL'ye düşüyor. Nasıldır sizce? Alınabilir mi?
Telefonumda iGo Primo kullanıyorum. Çok da memnunum. Başka program kullanmadım henüz. Ancak Nav-560 Don't Panic diye bir yazılım kullanıyor sanırım.
Olması gereken özellikler:
- Geri görüş kamerasını takabileceğim AV-IN özelliği olması - İstanbul trafiğine göre daha boş yollara yöneltmesi - Yazılımının kullanışlı olması, doğru rota çizmesi - Ömür boyu harita güncellemesi olması
NAV-560 bu özelliklere sahip midir? Ya da bu özelliklere sahip tavsiye edebileceğiniz cihaz var mıdır?
Teşekkürler.
Bu cihazda geri görüş kamerası bağlamak için av-in yok diye biliyorum sonraki serilerde ilave oldumu onu bilmiyorum.Kullandığı harita tela atlas Belki istanbul için yeterlidir ama diğer iller,ilçeler için biraz eksikleri olan başarsoft harita kadar detay olmayan bir harita kullanmakta
Teşekkürler öncelikle.
Peki bu özellikleri karşılayan en ucuz cihaz hangisi olabilir? Navking diye bir marka var ama pek tavsiye edilmiyor sanırım.
quote:
Orijinalden alıntı: age
Teşekkürler öncelikle.
Peki bu özellikleri karşılayan en ucuz cihaz hangisi olabilir? Navking diye bir marka var ama pek tavsiye edilmiyor sanırım.
hocam av-in olsun derseniz GM nav 514 cihazı var kendim kullanıyorum memnunum bu modele bakın derim.İşin içine av-in yani kamera bağlama girince fiyat biraz tuzlu oluyor malesef.
quote:
Orijinalden alıntı: İmkansız
quote:
Orijinalden alıntı: age
Teşekkürler öncelikle.
hocam av-in olsun derseniz GM nav 514 cihazı var kendim kullanıyorum memnunum bu modele bakın derim.İşin içine av-in yani kamera bağlama girince fiyat biraz tuzlu oluyor malesef.
Teşekkürler. Dediğiniz gibi bayağı tuzlu oluyor fiyat. Ucuz bir çözüm araştırmaya çalışacağım bakalım.
nav-559 hd satıyorum ilgilenen varsa sıfır kutusunda 140TL
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme