Şimdi Ara

GoldMaster NAV-750 TV

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
1
Favori
9.304
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • GoldMaster bünyesine katılan son ürün olan NAV-750 TV modelini kullanıcının beğenisin sunmak isterim.
    Atlas5 platformu 7" ekran büyüklüğündeki ürün,

- TV özelliği ile büyük ekranda TV keyfini sunar.
    - Video-in girişi ile gerigörüş kamerası bağlayabilirsiniz.
    - Paket içersiğindeki 2 adet şarj aleti ile (Ev tiği ve araç tipi) her yerde kullanım imkanı sunar.
    - 800x480 ekran çözürnülüğü ve yüksek parlaklığı ile keyifli videolar sunar.
    - Üzerinde tam boy USB portu bulunmaktadır. yani direkt olarak FLash belleklerinizi takabilirsiniz.
    - 4GB dahili hafızası ve Mikro SD kart yuvası mevcuttur.

Tüm kullanıcılara şimdiden keyifli ve güvenli yolculuklar dileriz.

GoldMaster NAV-750 TV

• Alacak olanlara şimdiden hayırlı olsun, hayırlı kazasız belasız yolculuklar
  • Kamyonlar için planlandı galiba bu cihaz; TV falan da var

Ben şahsen aracıma alıp takmam, taksam da zaten yolumu göremem. Bir de Trafik cezası falan uğraşmayayım...

Hayırlı olsun alacak olanlara diyorum ben de...
  • Ürün bilgisi için teşekkürler. Teleatlas nasıldır. Başarsoft yerine Teleatlas kullanılması ve MIREO Don’t Panic navigasyon yazılımı hakkında bilgisi olan varsa paylaşabilir mi? Yazılım ve harita kısımlarında kararsız kaldım.
  • Araç kullarken Navigasyon ayarlarını değiştirmek için uğraşmayınız.

Teleatlas haritası ve Başarsoft haritası kıyaslandığında farklı bölgelerde farklı sonuçlar elde edebilirsiniz. Ama şunu söylemek gerekli Başarsoft Türkiye'nin gururu fakat iPhone/Tomtom gibi Dünyaca bilinen global firmalar TeleAtlas kullanıyor. Harita devingen bir yapı bakalım kim kimi geçecek, bu yarışta tabiki kazanan kullanıcılar olacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DD252Admin

Kamyonlar için planlandı galiba bu cihaz; TV falan da var

Ben şahsen aracıma alıp takmam, taksam da zaten yolumu göremem. Bir de Trafik cezası falan uğraşmayayım...

Hayırlı olsun alacak olanlara diyorum ben de...

Tv olayı yolculuk esnasında işe yaramıyor,arabayı park edip arabada oturup TV izlenirmi oda tartışılır.Alan arkadaşlara hayırlı olsun diyelim.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • TV özelliği nasıl büyük ekranda keyif sunuyor? 7" ve üstelik ekran büyümüşken çözünürlük aynı Piri Reis kadar 7" te daha yüksek çözünürlük olmalı,olmamış Harita konusundada fiyasko zaten yazmıştık. Yabancı hiçbir harita yerli ve tüm devlet kurumlarının yerine geçemez güvenlik gereği ile zaten yapacağı şey daha ileride olamaz. Bu arada iPhone' hangi ülkede baktınız çünki her ülkededeğişebilir. Mesela koca goggle başarsoft kullanır hatta koca garmin bile sadece Türkiye'de başarsoft kullanır neden acaba Neyse ileride zaten göreceğiz buradayız. Birde şu nokta var kamyon için navigasyon eksiği vardı ülkenin, hayırlı olsun umarım bu haritada kamyon datası filan vardır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Navitech QXV-713 Primo ve Goldmaster Nav-750 arasında kararsızım. Bu cihazları kullananlar varsa yada özellikleri ile ilgili bilgisi olan varsa lütfen paylaşsın. Karşılaştırdıklarında hangisi daha kullanışlı olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EmrahİZMİR

Navitech QXV-713 Primo ve Goldmaster Nav-750 arasında kararsızım. Bu cihazları kullananlar varsa yada özellikleri ile ilgili bilgisi olan varsa lütfen paylaşsın. Karşılaştırdıklarında hangisi daha kullanışlı olur.

Bahsi geçen model ile alakalı konuda buradahttps://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=63454838

• Bilgilendirme için teşekkürler. İki cihazdan da vazgeçmek gerek bu gidişle.
    Peki siz ne önerirsiniz. Günlerdir forumları inceliyorum. Hem geri görüş kamerası bağlanabilecek hem haritası iyi hemde 7'' olan bir cihaz bulamadım. Önerileriniz önemli arkadaşlar. Teşekkür.
  • Öneri getirecek kimse yok galiba :/
  • NAV-705 üzerinde inceleme yapabilirsiniz. Başarsoft&Primo kullanan AV-in girişli 7" model.

http://www.goldmaster.com.tr/navigasyon-sistemleri/nav-705-hd-navigasyon-cihazi/1506/detay

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GoldMasterTekSer -- 4 Ekim 2012; 15:58:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: GoldMasterTekSer

Araç kullarken Navigasyon ayarlarını değiştirmek için uğraşmayınız.

Teleatlas haritası ve Başarsoft haritası kıyaslandığında farklı bölgelerde farklı sonuçlar elde edebilirsiniz. Ama şunu söylemek gerekli Başarsoft Türkiye'nin gururu fakat iPhone/Tomtom gibi Dünyaca bilinen global firmalar TeleAtlas kullanıyor. Harita devingen bir yapı bakalım kim kimi geçecek, bu yarışta tabiki kazanan kullanıcılar olacak.

Teleatlas ya da yeni adıyla Tomtom haritası kullanan markaların hali ortada. Amerika'yı yeninden keşfetme çabalarının da kime ne kazandıracağı muamma. Tomtom Avrupa'da lider ama Türkiye'deki satışları yerli markaların gerisinde. Bunun sebebinin ise harita olduğu çok açık.
    Ayrıca Teleatlas referans gösterdiğiniz Iphone'un harita konusunda Avrupa'da bile ne kadar eleştirildiğini takip etmiyorsunuz herhalde. Artık Türkye'deki durumu siz düşünün. son olarak iphone'un ağzı yanınca bakın ne yapmaya başlamışlar:http://www.hurriyet.com.tr/teknoloji/21629212.asp

sizin böyle bir ekibiniz var mı? : )

• Kullanıcıya seçenek sunmak bir zenginliktir.

7" ve AV-in olan modellerde için iki harita da var (TA--> NAV-750 TV Basarsoft-->NAV-705)
    7" ve Android olan modellerde (TA --> NAV-755 GPS PAD Basarsoft --> NAV-725)
    5" için ( TA--> NAV-560 Basarsoft Basarsoft--> NAV-580 / NAV-514 / NAV-579 .......)
    4,3 için (TA--> NAV-460 Basarsoft--> NAV-434 / NAV-439 / NAV-432......)

Kullanıcı istediği donanımı, istediği haritayı kullanmak konusunda özgürlük sağlamak bir kabiliyet ve zenginlik konusudur. Harita karşılaştırmak isteyenler ilgili başlığa yorum yapabilirlerhttp://forum.donanimhaber.com/m_65772702/tm.htm
  • Zenginlik derken

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gps.navigation -- 5 Ekim 2012; 21:07:18 >
  • bugün nav 725 ve nav 705 ı 2 ayrı mağzada inceledim..açıkçası nav 725 in dokunmatiğini hiç beğenmedim. nav 705 tam aksine çok hassas, parmak ucunuzla dokunmanız yeterli... şuan merak ettiğim ise nav 750 nin dokunmatği nasıl?
    bu konuda bilgi verirseniz sevinirim.

Ayrıca nav 705 ve 750 nin yoldaki hız uyarılarını gösterebilme ve sesli ikaz özelliği varmıdır?
  • quote:

bugün nav 725 ve nav 705 ı 2 ayrı mağzada inceledim..açıkçası nav 725 in dokunmatiğini hiç beğenmedim. nav 705 tam aksine çok hassas, parmak ucunuzla dokunmanız yeterli... şuan merak ettiğim ise nav 750 nin dokunmatği nasıl?

Ayrıca nav 705 ve 750 nin yoldaki hız uyarılarını gösterebilme ve sesli ikaz özelliği varmıdır?

Dokunmatik duyarlılığı ; kalibrasyona göre değişmekle beraber NAV-750 hassasiyetinin 705 ile aynı olduğunu söyleyebilirim. (Aydığınız zaman kendi kullanımınıza göre kalibre etmeniz gerekmektedir.)
    Radar Hız uyarısı : hız sınırını aştığınız zaman görsel ve sesli olarak ikaz etmektedir. Fakat Radarların olduğu yerleri göstermemektir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GoldMasterTekSer

quote:

bugün nav 725 ve nav 705 ı 2 ayrı mağzada inceledim..açıkçası nav 725 in dokunmatiğini hiç beğenmedim. nav 705 tam aksine çok hassas, parmak ucunuzla dokunmanız yeterli... şuan merak ettiğim ise nav 750 nin dokunmatği nasıl?

Dokunmatik duyarlılığı ; kalibrasyona göre değişmekle beraber NAV-750 hassasiyetinin 705 ile aynı olduğunu söyleyebilirim. (Aydığınız zaman kendi kullanımınıza göre kalibre etmeniz gerekmektedir.)
    Radar Hız uyarısı : hız sınırını aştığınız zaman görsel ve sesli olarak ikaz etmektedir. Fakat Radarların olduğu yerleri göstermemektir.

nav-750 tv için güncelleştirmeyi nerden nasıl yapabilirim acaba?teşekkürler.

• goldmaster nav 750 aldım kamerayı baglattık ama navigasyondan görüntü alamadık nerde yanlış yaptık acaba? baglantıyı oto elektrikçi yaptı.navigasyon desteklemiyo diyor.navigasyonda media bölümü tv fm felan var ama görüntü almak için nereyi açacaz anlamadım?yardımcı olabilecek bi arkadaş varmı acaba.çok teşekkürler.
  • Selam Goldmaster 750 kamera problemini cozebildiniz mi acaba?Cihazi almayi dusunuyorum önerir misiniz?

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.