Şimdi Ara

GoldMaster NAV-750 TV (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
1
Favori
9.307
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • tavsiye ederim çok güzel bi alet kamera sorunu çözüldü.sorun jack girişindenmiş.dört bogumlu 3 siyah çizgili olanlardan oalcakmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kays73 -- 30 Ocak 2014; 23:31:16 >
  • Arkadaşlar bende Goldmaster Nav 750 tv 7" Navigasyon cihazı mevcut harita güncellemesini indirdim; güncellemeyi yaptım burada sıkıntı yok cok güzel bir navigasyon cihazı yalnız video boyutu 800*480 olarak geciyor bende MP4 - avi - mpeg - asf vs.. hepsini denedim ama video yu donarak oynatıyor çerçeve genişliğini de ayarlıyorum (800*480) Freemaker den vs. gibi programlarla her türlü formatı deniyorum olmuyor bir çözüm bulabilecek arkadaş varmı diğer fonksiyonları süper calısıyor. bilginize.
  • güncellemeyi nerden nasıl yaptın tarif edebilirmisin.tşkler
  • kays73 K kullanıcısına yanıt
    haritanın sitesinden sana 10 defa güncelleme hakkı veriyor yani 10 yıl her yıl günceller isen simdi hatırlamıyorum ama bulursam yazarım kitapçığında yazıyordu ama nerede bilmiyorum kitapçığından yola cıkarak adrese girdim ordan haritayı indirip pc ye bağladım nav 750 yi. kendi hafızasında harita var oradaki harita ile değiştirdim o kadar başka birşey yok o kadar ok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: madmach

haritanın sitesinden sana 10 defa güncelleme hakkı veriyor yani 10 yıl her yıl günceller isen simdi hatırlamıyorum ama bulursam yazarım kitapçığında yazıyordu ama nerede bilmiyorum kitapçığından yola cıkarak adrese girdim ordan haritayı indirip pc ye bağladım nav 750 yi. kendi hafızasında harita var oradaki harita ile değiştirdim o kadar başka birşey yok o kadar ok.
    teşekkür ediyorum.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.