Şimdi Ara

Goldmaster PVR-85600 usb'den film oynatabilir mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
2.309
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar, Goldmaster PVR-85600 modelini almayı düşünüyorum. USB flash bellek veya harici diskteki filmleri açabilir mi? Açabilirse hangi formatları açar? divx, xvid, mpeg, x264? Bir de altyazıları gösterebilir mi? Teşekkürler...

http://www.hepsiburada.com/Liste/goldmaster-usbhdmi-girisli-dijital-uydu-alicisi-pvr-85600/ProductDetails.aspx?productId=evgoldsat85600&categoryId=155057

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rextr -- 14 Mart 2011; 17:56:55 >

• Yok mu hiç kullanan? Ya da bir fikri olan?
  • Kendi soruma kendim cevap vereyim. Ürünü aldım. Sadece .ts uzantılı videoları açabiliyor. Yani önce bir programla filmleri .ts ye çevirmek gerekiyor. Sonra usb'den sanki önceden kayıt etmişsiniz gibi filmleri açabiliyorsunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rextr -- 27 Mart 2011; 23:08:35 >
  • TV'niz LCD/LED/Plazma ise hangi yöntemle bağladınız?YUV çıkışı var mı?SD yayınlarda görüntü nasıl?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi polemos -- 14 Nisan 2011; 5:06:49 >
  • Sadece sd tv hdd’ye kayıt için uydu cihazı alacağım.
    Bu uydu cihazı tv yayınlarını hangi formatta kaydediyor. Kaydettiği yayınları usb hdd’den gösterebiliyor mu?
    Bu uydu cihazına 2 TB NTFS HDD bağlanabiliyor mu ve sd tv yayınları kaydetme performansı nasıl (mesela saatlerce video kaydedebiliyor mu?)
    Bu cihazı kullanan varsa herhangi bir sd kanalı kaydedip upload edebilir mi görüntü kalitesini merak ediyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.