arkadaşlar Goldmaster Revo35 model 5+1 olduğu iddia edilen model bir ses sistemi aldım ama bir türlü 5+1 olarak çalıştıramadım malesef birtürlü resimlerini ekliyorum arka panelde 7 tane soket var bunlardan 5 tanesi çıkış (FR-FL-SR-SL-CANTER olmak üzere 5 tane) 2 taneside (Left ve Right) giriş yazıyor bu şekilde takıyorum hoparlörleri ama bir türlü 5+1 ses çıkmıyor 2 kanal ses çıkıyor ne yaptıysam olmadı onboard ve harici 2 tane ses kartı var değişen bişey yok kutudan resemde gönderdiğim kablo çıktı acaba farklı bir kablomu kullanmalıyım aldığım sitede arkadaşın birtanesi öyle bir yorum yazmışta içinden kablo çıkmıyor 5+1 çalıştırmak için küçük bir kablo almanız lazım demiş ama nasıl bir kablo almamız lazım bana yardımcı olabilirseniz çok minnettar kalıcağım kolay gelsin şimdiden çok teşekkür ederim
Şimdi hocam Subwoofer ın üstünde ayarları olabilir 2 - 2.1 - 5.1 gibi seçenekler buna bakabilirsiniz tabi eğer varsa. Onboard ses kartınız eğer 5.1 i desteklemıyorsa Realtek'den Stereo yapın ayarını o zaman hepsinin çalışma ihtimali var. Harici ve Onboard ses kartınız ikiside çalışıyorsa Müzik veya Film i Bilgisayara indirip deneyin Youtube 2 kanal ses verir. Ama benim tahminim Subwoofer ın üstünde 2.1 - 5.1 gibi seçeneklerden kaynaklanıyor olabilir.