Şimdi Ara

Goldmaster Spark HD 1200 (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
470
Cevap
5
Favori
27.095
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İlla Sunplus 1512 işlemcili modeller alınacaksa Kamosonic verdiği destek itibarıyla alınası tek model.

Lakin Sunplus işlemcili cihazlarla HD 1200 kıyas dahi kabul etmeyecek şekilde farklı klasmanların cihazlarıdır. Yukarıda arkadaşın da dediği gibi; Goldmaster desteği bugün kesse bile Enigma tarafında bu cihaza yıllarca destek devam edecektir. 4-5 farklı takımdan düzenli imajlar çıkıyordu kullandığım dönemde. Hala da devam ediyordur sanırım. openatv ve hdmu çıkarsa fazla fazla yeterli zaten.
  • Üstad Goldmaster Sti chipset li olduğu için star ın yeni çekim dizilerinde sorun yaşayacağını sanmıyorum. Ünlü alman malı Kathrein bile onu kullanıyor. 2gb ram da olsa dandik Ali Sunplus işlemcili cihazlar beş kuruş etmez ne işlemcileri işlemci nede chipsetleri chipset. Bu cihaza bi şans ver dediğin kanallarda takilirsa kolay iade edebilecegin bi yeri seç.

Cihaz Özellikleri

SYSTEM RESOURCES
    Main Processor: 450M Hz based CPU
    Flash Memory: Nor flash: 8MB X 1 ; Nand flash:512MB X 1
    DDR SDRAM: DDR2 128MB x 2 = 256MB

Tuner/Front-end
    Tuner Type: DVB-S / DVB-S2
    Input Connector: F-type, Connector, Female
    Loop Through: F-type, Connector, Female
    Signal Level: -65 to -25 dBm
    LNB Power & Polarization: Vertical: +13V/+14V, Horizontal: +18V/+19V, Current: Max. 500mA, Overload Protection
    22KHz Tone: Frequency: 22±1KHz
    DiSEqC Control: Amplitude: 0.6±0.2V, Version 1.0, 1.1 1.2, USALS Available
    Demodulation: QPSK, 8PSK
    Input Symbol Rate: 2-45 Mbps, Convolution Code Rate
    1/2, 2/3, 3/4, 5/6,7/8,1/4,1/3,2/5,3/5,4/5,8/9,9/10 and Auto

POWER SUPPLY
    Input Voltage: Free Voltage (100~240V AC, 50/60Hz)
    Power Consumption: 20W MAX MPEG TS A/V Decoding
    Transport Stream: MPEG-2, H.264
    Input Rate: Max.120Mbit/s
    Aspect Radio: 4:3, 16:9, Letter Box
    Video Decoding: MPEG-2, MP@ML, MPEG-4 part 10/H264
    Video Resolution: 720*480P/I, 720*576P/I, 1280*720p,1920*1080i, 1920*1080p
    Audio Decoding: MEPG-1 layer I/II, Mpeg2 layerII, Dolby digital
    Audio Mode: Left / Right / Stereo/ Mono
    Sampling Rate: 32, 44.1 and 48KHz

A/V & DATA INPUT/OUTPUT
    TV-SCART: Video CVBS/RGB output, Audio L/R output
    RCA A/V: Video CVBS output, Audio L/R output
    S/PDIF: Coaxial, Digital Audio or Dolby Digital Bit Stream Output
    RS-232C: Transfer rate 115.2Kbps, 9 pin D-sub Type
    RJ-45: 10M/100M
    USB: One USB 2.0 slot Compatible for Host
    HDMI: VER1.2, Type A

PHYSICAL SPECIFICATION
    Size[W*H*D]: 220mm*46mm*169mm
    Net Weight: 1.0KG
    Operation Temperature: 0°C~+45°C
    Storage Temperature: -10°C~+70°C
    Storage Humidity: 5%~95% RH (Non-Condensing)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emurat -- 20 Nisan 2016; 12:34:55 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: emurat

Üstad Goldmaster Sti chipset li olduğu için star ın yeni çekim dizilerinde sorun yaşayacağını sanmıyorum. Ünlü alman malı Kathrein bile onu kullanıyor. 2gb ram da olsa dandik Ali Sunplus işlemcili cihazlar beş kuruş etmez ne işlemcileri işlemci nede chipsetleri chipset. Bu cihaza bi şans ver dediğin kanallarda takilirsa kolay iade edebilecegin bi yeri seç.

Cihaz Özellikleri

SYSTEM RESOURCES
    Main Processor: 450M Hz based CPU
    Flash Memory: Nor flash: 8MB X 1 ; Nand flash:512MB X 1
    DDR SDRAM: DDR2 128MB x 2 = 256MB

Özellikleri böyleyse sorun olmaz. Forumun önceki sayfasında 2 MB flash, 16MB SDram yazılmış bende buna göre değerlendirme yaptım. Eğer dediğiniz gibi 8 MB flash ve 256 MB ram varsa sorun olmaz. İşlemci de gayet yeterli.

• Spark yazılımı 56MB ona yakında enigma var. Arkadaşın verdiği değerlerin doğru olmas daha akla yatkın geliyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: serrikoc

Spark yazılımı 56MB ona yakında enigma var. Arkadaşın verdiği değerlerin doğru olmas daha akla yatkın geliyor.

Teknik değerleri Goldmaster'a sordum kesin bilgi alamadım. Mail gönderdim cevap bekliyorum, %100 bu konuda bilgi sahibi olan yazarsa ona göre bu uydu alıcı tercih edilebilir. Flash kaç, ram kaç, işlemci numarası nedir ... Bunlar net olarak yazılırsa alacak olanlarında içinde bir şüphe kalmamış olur. Bu uydu alıcı 5 yıllık bir uydu alıcı ve 256 MB ram pek inandırıcı gelmiyor.
  • Uydu alıcıda spark yazılım ve enigma gayet stabil çalışıyor bu önemli. cihazın işçilik kalitesi, kumanda kalitesi de iyi. (fiyatına göre çokçok iyi)
  • quote:

Orijinalden alıntı: HDsatış

Uydu alıcıda spark yazılım ve enigma gayet stabil çalışıyor bu önemli. cihazın işçilik kalitesi, kumanda kalitesi de iyi. (fiyatına göre çokçok iyi)

Alıntı yapıyorum ve etiket atıyorum ama cevap vermiyorsunuz. Star HD açıkken ufak bir video rica ettim fakat cevap vermediniz. Tamam bunu yap(a)mıyorsunuz o zaman bu uydu alıcının teknik değerlerini rica ediyorum. İşlemci modeli (numarası) nedir, kaç mb flash ve kaç mb ram'e sahiptir. Sizdeki kutunun üstünde muhtemelen bunlar yazar, bunları yazarsanız ben dahil alabilecek olanlara yol göstermiş olursunuz.

• Video Goldmaster Spark ile Star tv de bu akşam kara sevda dizisinden telefon ile çekildi.

Televizyon LG 42 inç Full HD

Bana gelen kutu,kutu içeriği,kullanım kılavuzu vs. her şeye baktım, cihazın teknik verileri ile ilgili hic bir bilgi yok!!!

Arkadaşlar bu mesaj benim bu konuda son mesajım, bu cihaz ile ilgili verilebilecek her bilgiyi elimden geldiğince vermeye çalıştım.Bundan sonra faydalı olacağımı düsünmedigimden bu saatten sonra özel veya genel hiç bir soruya cevap veremeyeceğim kusura bakmayın.Fiyat performans olarak bu fiyatlar aralığında alınabilecek tek cihaz budur iyi seyirler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ulusalonur -- 21 Nisan 2016; 0:23:50 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: ulusalonur

Video Goldmaster Spark ile Star tv de bu akşam kara sevda dizisinden telefon ile çekildi.

Televizyon LG 42 inç Full HD

Bana gelen kutu,kutu içeriği,kullanım kılavuzu vs. her şeye baktım, cihazın teknik verileri ile ilgili hic bir bilgi yok!!!

Arkadaşlar bu mesaj benim bu konuda son mesajım, bu cihaz ile ilgili verilebilecek her bilgiyi elimden geldiğince vermeye çalıştım.Bundan sonra faydalı olacağımı düsünmedigimden bu saatten sonra özel veya genel hiç bir soruya cevap veremeyeceğim kusura bakmayın.Fiyat performans olarak bu fiyatlar aralığında alınabilecek tek cihaz budur iyi seyirler...

Hocam çok teşekkür ederim. Video'yu görünce heyecanlandım fakat video açılmıyor, siteden silinmiş. Sizi tekrar uğraştırmak istemem uğraşınız için teşekkür ederim.

Teknik bilgiyi Goldmaster vermiyor, belki hepsi dijital verir diye ümit ediyoruz. Uğraşınız ve bilgi veren mesajlarınız için kendi adıma çok teşekkür ederim. Üreticisinden ve satıcıdan çok daha fazla bilgi verip bizlere faydalı oldunuz teşekkürler.

• https://m.youtube.com/watch?v=gNN8HRosjE0

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

https://m.youtube.com/watch?v=gNN8HRosjE0

Arkadaşım youtube yüklemesen indirme sitelerine yuklesen daha iyi olur. Siliniyor izleyemeden.

• silindi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi digiteng -- 21 Nisan 2016; 13:12:00 >
  • cihazın işlemcisi sti7111,

hafıza bilgisi e2,

videoyu zenmate eklentisi ile izleyebilirsiniz...

Goldmaster Spark HD 1200
  • silindi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi digiteng -- 21 Nisan 2016; 13:11:07 >
  • silindi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi digiteng -- 21 Nisan 2016; 13:12:40 >
  • silindi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi digiteng -- 21 Nisan 2016; 13:13:14 >
  • yukarıda mesajlar foruma eklenmediği için arka arkaya yüklenmiş...fazlalıklar silindi...görevli arkadaş gerekli düzenlemeyi yapsın bir zahmet...kusura bakmayın...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi digiteng -- 21 Nisan 2016; 13:15:50 >
  • quote:

https://mega.nz/#!GUwwAQzA!4lqWdzMYIcvQjLE12HB0y3Z8wFrndh0nDAX9D5MAVSE

Teşekkürler. Youtube'dan yine izleyemeden silinmişti bu link iyi oldu. Sorun yok görünüyor.
  • digiteng ram 73 MB olarak görünüyor. Bence böyle bir cihaz için oldukça düşük. Flash kaç acaba, eğer flash'da 16'nın altındaysa bu alıcıyı listemden çıkartacağım. Bilgi verdiğiniz için teşekkür ederim.
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.