Şimdi Ara

Goldmaster Spark HD 1200 (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
470
Cevap
5
Favori
27.093
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Ben şunu indirdim kuracağım da.

taapat.ho.ua
    Taapat OpenPLi-5
    http://taapat.ho.ua

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar selamlar.
    uydu lazım oldu lakin sistemden yazılardan haberi yok bana yardımcı olmanızı isterim.

imdi bakıyorum bu uydular baya gelişmiş internet vs giriyor bizde cok eski usul vardı almışken iyi sağlam ve donanımlı almak isterim. biraz baktım spark iyimiş ama anlamadpm şeyler var..
    www.hepsidijital.com
    Aradığınız Sayfa Bulunamadı!
    http://www.hepsidijital.com/goldmaster-hd-1200-spark-dijital-uydu-alicisi

camm server olayında bu neşınıl kanalı vs var mı eleman 3 ay hediye diyor? 200 tl ye kadar yolu var bu uydu nasıldır ne dersiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: dewre

Beyler Spark tarafı 1.2.83 yazılımı mevcut. Spark tarafında hiçbir kanalda donma yaşanmıyor.

Enigma kısmında isehttp://taapat.ho.ua/ linkindekihttp://taapat.ho.ua/Download/openpli-enigma2-5-spark_20160506.zip yazılımı yüklü. Enigma kısmında bazı kanallarda donma yaşanıyor. BER kayıplarını olduğu görülüyor.

Bu fark neden oluşabilir? Spark tarafında donma olmaması fakat enigma tarafında donma olması normal midir?

Beyler böyle bir soruna çözüm öneriniz var mı?

• Sparka altarnearif bir cihaz varmi birde bu sparkin tuneri ne markadir ve nasildit sharp tunere oranla

• Bu cihazın kanal listesini bilgisayardan nasıl düzenlerim?

• Almayı düşünen arkadaşlar varsa liste ve kanal olarak güncel cihazımı satıyorum.

https://forum.donanimhaber.com/m_121689268//tm.htm#121689268
  • quote:

Orijinalden alıntı: FIRAT_G_

Arkadaslar vieolarda izledim next minix amigo plus ve redline ts 2500 de ip tv icin 1 tane key giriyorlar bir suru kanal cikiyor. Bu goldmaster sparkta da her 1 kanal icin adres giriliyor. Var mi boyle birsey bu sekilde mi kullaniliyor bu spark in ip tv si?

Next ve Redline IP TV listesi güncelleme özelliği sunuyor onlar güncelleme adreslerini giriyorlar ve IP TV listesi güncelleniyor. Spark cihazlar için bildiğim kadarıyla böyle bir yöntem söz konusu değil.
  • Goldmaster 1200 spark uydu alıcısını yan oda da kullanacağım.Wifi bağlantı için TP-LINK TL-WN722N 150 Mbps N Kablosuz Yüksek Kazanımlı 4dBi Değiştirilebilir Antenli WPS USB Adaptör deneyen varmı çalışırmı?
  • buna hangi enigma yazılımını nerden nasıl yükleyebiliriz bilgisi olan var mıdır?

anladıgım kadarıyla sadece burası var;http://taapat.ho.ua/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tany3450 -- 27 Temmuz 2017; 14:24:35 >
  • Pili

• Bu cihaz ilgimi çekti.Monitörde kullanmak istiyorum.Cihaz içinde çözünürlük ayarları var mı(720p,1080p,1080i gibi).
  • Richard Parker kullanıcısına yanıt
    480, 576, 720 50 HZ, 720 60 HZ, 1080I 50 HZ, 1080I 60 HZ, 1080P 50 HZ, 1080P 60 HZ, Otomatik var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dewre -- 12 Ağustos 2017; 11:46:16 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dewre

480, 576, 720 50 HZ, 720 60 HZ, 1080I 50 HZ, 1080I 60 HZ, 1080P 50 HZ, 1080P 60 HZ, Otomatik var.

İyi o zaman 1080p monitörde sorun yaşamam.A/V girişi yokmuş harici analog ses sistemine scart üzerinden bağlanır değil mi ?
  • Arkadaşlar acil cevap bekliyorum
    Ben uydu alcısını HDMI'dan Monitöre,Rca çıkışlarından ise kablo bağlayıp ses sistemime aktarmak istiyorum.Mini hd alıcında A/V çıkışı vardı
    Spark bu işi yapabilir mi
    Edit:Gold Master MH aradım hayatımdaki en cahil müşteri hizmetleri herhalde buradaydı.Soruya yanıt alamadım,forumlarda da cevap gelmeyince sanırım cihazdan vaz geçeceğim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Richard Parker -- 14 Ağustos 2017; 11:50:21 >
  • Goldmaster hd 1020 spark ile goldmaster hd 1060 arasında 1060 ın çift kart girşi olması dışında bir fark var mı acaba? Spark alma niyetindeydim ama şuan hemen hemen aynı fiyatta olduklarını görünce aklım karıştı, saırım eskiden aralarında 80 lira fark varmış.

edit: spark cihazını aldım, ve bu konuyu baştan sona okudum. 1200 spark için en güncel yazılımları bulabileceğim site neresidir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zetsu -- 7 Eylül 2017; 11:32:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zetsu

Goldmaster hd 1020 spark ile goldmaster hd 1060 arasında 1060 ın çift kart girşi olması dışında bir fark var mı acaba? Spark alma niyetindeydim ama şuan hemen hemen aynı fiyatta olduklarını görünce aklım karıştı, saırım eskiden aralarında 80 lira fark varmış.

edit: spark cihazını aldım, ve bu konuyu baştan sona okudum. 1200 spark için en güncel yazılımları bulabileceğim site neresidir?

Öncelikle hayırlı olsun.Bu cihazı kısa süre kullanmış birisi olarak E2 için almışsan beklentilerini karşılamayacaktır.Sadece spark tarafını kullanacaksan iyi bir görüntü ve hızı ile snei tatmin edecektir.

E2 için tavsiye etmememin sebebi donanımı hem eski hemde çıkan enigma sürümlerinde bazı hd kanalları(Cbc sportHD-TvnetHD-KanalD,ShowTV,AtvHD, ATVSPORHD birkaçında veya hepsinde) kanalları açamama veyahut, "takılarak ilerleme" gibi sıkıntıları var.

Yazılım için dikkat etmen gereken çok fazla usb bellek seçtiği
    genelde 4-8 gb kingston usb bellek'leri çalışıyor,başka eski tip bellekleride deneyebilirsin.
    son olarak her ne kadar eski gücünden uzak "sinek" avlayan bakkala dönsede hala buralarda destek bulabilirisnhttp://www.turkey forum.com/satforum/forumdisplay.php?f=486

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Richard Parker -- 7 Eylül 2017; 13:49:14 >

• Richard Parker kullanıcısına yanıt
    ilgin için teşekkür ederim.
    Açıkcası dün geceye kadar ne bu cihazdan ne enigmadan ne de genel olarak uydu alıcıları konusunda herhangi bir bilgim yoktu. En son televizyonda takip ettiğim program cnbce de yayınlanan buffy the vampire slayerdı 2000li yıllarda.

Önceki gün aileme bir led televizyon ve yanında da next'in mini cihazlarından 120 liralık bir model almıştım orta karar kalitelidir diye ancak şansa o cihazı dün kurdum ettim akşamına bozuldu, sinyal görmemeye başladı. Ben de oturdum "alınabilecek" bir uydu reciever cihazı bulmak adına neymiş ne değilmiş bu aletler diye daldım forumlara.

Türkiyedeki uydu alıcı çöplüğünü / Mini cihazların /al işlemcilerin ne oldugunu gördükten sonra hala piyasada satılan goldmasterın bu iki modelini buldum ve kullanıcı popülaritesine güvenerek spark cihazını aldım.

Cihaz geldiğinde kurcalama adına enigma / spark yazılımlarını denemeyi planlıyorum. Aile kullanımı için nihai olarak sparkta bırakırım ama cihazı sizin dediğiniz gibi madem daha stabil. Spark için sanırım verdiğiniz linkten güncel yazılım bulabilirim değil mi

• zetsu Z kullanıcısına yanıt
    Evet.Orada çıkan E2 sürüleri paylaşılıyor ara ara
    EN güncel yazılım için konu açarsan yardımcı olacaklarını umuyorum
  • Dreambox 800hd larıda hala 150mb Ram ,64mb Romlarla kullanmaya çalışıyoruz . aynı şeyler geçerli .
    Gm 1090 Octagon yazılımla kullanıyordum . daha rahat çalışıyordu .
    Spark da Fortis tabanlı sanırım . aynı şeyler geçerlidir .
  • Her allahın günü yeni imaj atıyorum .. SD kanallar net çıktığı için tutuyorum .
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.