Şimdi Ara

Goldmaster Spark HD 1200 (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
470
Cevap
5
Favori
27.095
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: batyaz

Arkadaşlar, ben hem Android iptv ve Android uydu tv leri çekebilecek bir cihaz almak istiyorum. Bu konuda bilginizi paylaşırsanız, mutlu olurum. Bütçem 75 dolar. Alacağım cihaz şöyle bir şey olacak.

http://www.ebay.com/itm/K1-Plus-T2-S2-Android-5-1-S905-Quad-core-Tv-Box-DVB-S2-DVB-T2-1080P-4K/282040953595?_trksid=p2047675.c100005.m1851&_trkparms=aid%3D222007%26algo%3DSIC.MBE%26ao%3D1%26asc%3D36537%26meid%3Dd562bed1739c4641961b2633e7bac828%26pid%3D100005%26rk%3D2%26rkt%3D6%26sd%3D282040606470

Bu cihazda hem uydu tuneri hem karasal tuner var. TR de bu cihaz muadilini bulmazsınız ancak uydu alıcılarında en azından şu an için android ürünlerini tercih etmemenizi öneririm. Stabilitesi enigma ve standar cihazlar gibi değil malesef.

• quote:

Orijinalden alıntı: HDsatış

quote:

Arkadaşlar, ben hem Android iptv ve Android uydu tv leri çekebilecek bir cihaz almak istiyorum. Bu konuda bilginizi paylaşırsanız, mutlu olurum. Bütçem 75 dolar. Alacağım cihaz şöyle bir şey olacak.

http://www.ebay.com/itm/K1-Plus-T2-S2-Android-5-1-S905-Quad-core-Tv-Box-DVB-S2-DVB-T2-1080P-4K/282040953595?_trksid=p2047675.c100005.m1851&_trkparms=aid%3D222007%26algo%3DSIC.MBE%26ao%3D1%26asc%3D36537%26meid%3Dd562bed1739c4641961b2633e7bac828%26pid%3D100005%26rk%3D2%26rkt%3D6%26sd%3D282040606470

Bu cihazda hem uydu tuneri hem karasal tuner var. TR de bu cihaz muadilini bulmazsınız ancak uydu alıcılarında en azından şu an için android ürünlerini tercih etmemenizi öneririm. Stabilitesi enigma ve standar cihazlar gibi değil malesef.

Peki kardes, bana hangi cihazlar uygun olabilir? Yukarıda nasıl bir cihaz isteğimi yazmıştım.
    Goldmaster Spark HD 1200 alacaktım, ama tam isteğimi karşılar mı bilmiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi batyaz -- 19 Mayıs 2016; 23:19:41 >

• quote:

Talebiniz yerine getirilmiştir. N11 deki komisyon nedeniyle fiyat hepsidijital .com dan 10 tl farklıdır. Bilginize.

Diğer tarafta da yazdım buradan da yazayım. Talebi 11 mayıs tarihinde yani 9 gün önce sizi etiketleyerek ilettim. 9 gün içinde başka cihaz tedarik ettiğim için cihaz ihtiyacım kalmadı. Kısacası ekleme ve cevap için geç kalındı. Yine de ilginiz için teşekkür ederim.
  • Kardeş aldın herhalde cihazı hayırlı olsun hangi cihazi aldın ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: emurat

Kardeş aldın herhalde cihazı hayırlı olsun hangi cihazi aldın ?

Teşekkürler. Yumatu Spark iadesinden sonra yeni Spark cihaz almadım. Başka bir cihaz aldım ve kullanıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LTE

quote:

Kardeş aldın herhalde cihazı hayırlı olsun hangi cihazi aldın ?

Teşekkürler. Yumatu Spark iadesinden sonra yeni Spark cihaz almadım. Başka bir cihaz aldım ve kullanıyorum.

Cihaz çok gizli herhalde

• Beyler,

Spark üzerinde OPERA uygulamasına girdiğim zaman cihaz çok kasılıyor. Resmen donuyor. 30 saniyede 1 komutu yerine getiriyor. Sizde de böyle mi?
  • Aynen öyle cihaz zaten limitte duruyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

Peki kardes, bana hangi cihazlar uygun olabilir? Yukarıda nasıl bir cihaz isteğimi yazmıştım.
    Goldmaster Spark HD 1200 alacaktım, ama tam isteğimi karşılar mı bilmiyorum.

Modül dışında ne ihtiyacınız varsa hepsini karşılar. tek eksii modül girişi

• quote:

quote:

Talebiniz yerine getirilmiştir. N11 deki komisyon nedeniyle fiyat hepsidijital .com dan 10 tl farklıdır. Bilginize.

Diğer tarafta da yazdım buradan da yazayım. Talebi 11 mayıs tarihinde yani 9 gün önce sizi etiketleyerek ilettim. 9 gün içinde başka cihaz tedarik ettiğim için cihaz ihtiyacım kalmadı. Kısacası ekleme ve cevap için geç kalındı. Yine de ilginiz için teşekkür ederim.

İş yoğunluğu nedeniyle Malesef her gün foruma bakamıyoruz. Kusura bakmayın o konuda biraz geç kalmışız.
  • altayi kullanıcısına yanıt
    Görüntü kalitesi güzel olmasa bence bu cihaz alınacak değil.

• quote:

Orijinalden alıntı: dewre

Beyler,

Spark üzerinde OPERA uygulamasına girdiğim zaman cihaz çok kasılıyor. Resmen donuyor. 30 saniyede 1 komutu yerine getiriyor. Sizde de böyle mi?

Tabi fiyatı ile doğru orantılı bazı şeyler, spark modelinden gigablue performansı alınması beklenmemelidir. Ancak 450-500 tl lere kadar düştüğü halde enigma cihaz alamayanlar için çok ideal bir cihazdır.
  • quote:

Cihaz çok gizli herhalde

Hiç sorun yaşamadan iyi bir performans ile kullanıyorum ve nazar değmesin diye paylaşmıyorum. 20 cihazdan fazla aldım bir kısmını iade ettim aralarında sorunsuz gelen tek cihaz bu olduğu için nazar değsin istemiyorum. Nazara inanan bir insanım.

Kısaca çok gizli. Belki size özelden söylerim tabi kimseyle paylaşmamak şartıyla.
  • HDsatış H kullanıcısına yanıt
    Bir cihaza bir özellik konulduysa cihaz onun hakkını vermeli!

Bu özellikten beklentim çok az. Normal seyrinde çalışsa bile yeterli ama abartmıyorum 30 saniyede bir komutu işleyebiliyor. Müsait bir zamanımda video çekeyim de görün.

Bu cihaz yalnızca çift işletim sistemine sahip, kaliteli görüntü veren cihaz olarak satılmalı. Opera, Youtube hikaye...

• spark tarafını zorunlu olmadıkça kullanmadığımdan geçiş yapıp opera hızını kontrol ettim...elbet pc-tablet kadar hızlı değil ama iyi kötü iş görür nitelikte bir hıza sahip...bir de tavsiyem operaya portaldan değil menü/internet tarafından girilmesi...

enigma tarafında ise bugüne kadar pkteam ve ona yakın openatv yazılımını en hızlı olarak değerlendiriyordum ancak nihayet openpli yükleyebildim ve müthiş bir hızla karşılaştım...hız konusu benim için sorun olmaktan kesin olarak çıktı diyebilirim....

e2 için tavsiyem şudur...spark tarafında wltool dan "erase e2" ile enigmayı silin ve ham imaj yükleyin...mümkün olduğunca backuplardan uzak durun...
    yüklemek isteyenler için...http://taapat.ho.ua/

spark tafında da temiz kurulum yapılması tavsiyemdir...elbette kullandığınız pluginlerin de büyük önemi olacaktır...

not:openpli5 te bir türlü oscamı çalıştıramadım o yüzden tekrar openpli4 e döndüm...

• quote:

quote:

Cihaz çok gizli herhalde

Hiç sorun yaşamadan iyi bir performans ile kullanıyorum ve nazar değmesin diye paylaşmıyorum. 20 cihazdan fazla aldım bir kısmını iade ettim aralarında sorunsuz gelen tek cihaz bu olduğu için nazar değsin istemiyorum. Nazara inanan bir insanım.

Kısaca çok gizli. Belki size özelden söylerim tabi kimseyle paylaşmamak şartıyla.

Üstat senin çok cihaz incelemen oldu bizim okadar imkanımız olmadı memnun kalırsan cihazı açıkla vatandaşta faydalansın

• digiteng kullanıcısına yanıt
    Aslında kafama göre Enigma yazılımı bulamadığımdan dolayı Spark tarafını kullanıyordum. Tavsiyelerinize uyarak opera hızının videosunu buraya yükleyeceğim.

Ayrıcahttp://taapat.ho.ua/ linkinden verdiğiniz yazılımı da denemeyi düşünüyorum. "Download for USB:" için olanı indirdim. Bir de bunu deneyeyim.
  • digiteng kullanıcısına yanıt
    Üstad spark tarafında temiz kurulum nasıl yapılıyor?

• emurat E kullanıcısına yanıt
    önce kurtarma yazılımını yükle...sonra 1.2.83 e yükselt...

http://servisftp.goldmaster.com.tr/Yazilimlar/Uydu%20%20Al%C4%B1c%C4%B1lar%C4%B1%20Yazilimlari/HD%20Yaz%C4%B1l%C4%B1mlar/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi digiteng -- 24 Mayıs 2016; 10:58:10 >

• quote:

Orijinalden alıntı: altayi
    Üstat senin çok cihaz incelemen oldu bizim okadar imkanımız olmadı memnun kalırsan cihazı açıkla vatandaşta faydalansın

PM ile bilgi verildi.
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.