Şimdi Ara

Goldmaster Spark HD 1200 (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
470
Cevap
5
Favori
27.095
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Üstad spark full plugini kurdum server bilgilerini girdim ama şimdi çok daha sorunlu oldu oscam4spark acık olduğunda powervu belgesel kanalları çok takılıyor kapadigimda düzeliyor. Cccam serveride arada görüyor arada görmüyor. Yardımlarını bekliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • emurat E kullanıcısına yanıt
    bunu kullan arkadaşım...oscam veya oscamy aktif edeceksin...oscam4spark sorunlu bir plugin...cihazı kapatıp açtığıda çözmesi için plugini kapatıp yeniden açmak gerekiyor...verdiğimde ise böyle bir sorun yok...önce ftp ile bağlanıp root/plugin/ var klasörünü sil...sonra flash belleğe indirdiğin plugin isimli kalsörü kopyala ve cihaza tak...ve onayla...ayrıca içinde oto cache temizleyici var...

powervu konusu ise benim için biraz sıkıntılı...keyleri elle giriyorsunuz galiba...elle hangi satırlara girilecek...benim için biraz eziyet bu iş...powervu editor diye bir program buldum ama tam çözemedim...

s4.dosya.tc
    PowerVuEditor.rar dosyas�n� indir - download
    http://s4.dosya.tc/server/xk4x9l/PowerVuEditor.rar.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi digiteng -- 13 Mayıs 2016; 18:52:51 >

• digiteng kullanıcısına yanıt
    Sağol üstad bende oscam çalıştı oscamy çalışmadı hız bakımından fark varmı ? Sende mi hepsidigital in verdiği serveri kullanıyorsun?
    Powervu ya gelince Üstad sadece iki key giriyorsun mcas plugine gir Powervu yu sec alttaki keyleri gir.
    Astra için
    0E00 000002 Key08 00 7B 28 6F 24 1B E4 AF 00
    Thor için
    0E00 000002 Key08 00 17 57 9B 38 D5 8F E0 00

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emurat -- 13 Mayıs 2016; 21:19:12 >
    hız bakımınan bir fark görünmüyor...evet hd nin serveri...keyi elle girince çalıştı.teşekkürler...sanırım "plugin_mcas.s" dosyasına kaydediyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: digiteng

hız bakımınan bir fark görünmüyor...evet hd nin serveri...keyi elle girince çalıştı.teşekkürler...sanırım "plugin_mcas.s" dosyasına kaydediyor...

Bişey değil Çalıştıysa ne güzel üstad yalnız bende oscam açıkken Powervu kanallarinda kanal geçişlerinde ve arada takilmalar oluyor. Sendede oluyormu?

• Biz bu guncel yazilimi spark tarafindan mi enigma tarafindan mi kurucaz ? Force yazisi gelene kadar ok a basiyorum p+ ya basip ok diyorum boot sekmesinden sonra null yazisi geliyor ve acilmiyor ne yapmam
    Lazim ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onRGizliGarage -- 15 Mayıs 2016; 20:20:03 >
  • Hangi yazılımı diyorsun kardeş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: emurat

quote:

Bişey değil Çalıştıysa ne güzel üstad yalnız bende oscam açıkken Powervu kanallarinda kanal geçişlerinde ve arada takilmalar oluyor. Sendede oluyormu?

ID eu kanalında arada anlık duraksama oluyor ama oscam kapalıyken de yapıyor...kanal geçişlerinde ise yapmıyor...

performanslı çalışması için var klasörünü silip tekrar flaş bellekle ful plugin yükleme yap bakalım ne sonuç verecek...

• Defalarca denedim üstad pluginleri kac kere sildim kurdum ama yok yavaşlama var hep oscamı kapamadanda duzelmiyor. Sen hagilerini kullanıyorsun kendi kullandigin dosyaları zahmet olmazsa upload edebilir misin?

• Powervu keyler guncellenmis
    Astra için
    0E00 000002 Key08 00 CB C3 EC F1 53 09 C6 00
    Thor için
    0E00 000002 Key08 00 21 64 47 C5 48 74 C3 00

yukarıda verdiğim pluginleri kullanıyorum...kanalları tekrar kontrol ettim,normal görünüyor...

s4.dosya.tc
    spark_plugins_.rar dosyas�n� indir - download
    http://s4.dosya.tc/server/pb4co0/spark_plugins_.rar.html

olmazsa başkalarını dene...ya da en temizi spark yazılımını baştan kur...
    Cccam için hangi Oscam ı kullanıyorsun üstad?

• quote:

Orijinalden alıntı: emurat

Cccam için hangi Oscam ı kullanıyorsun üstad?
    quote:

Orijinalden alynty: emurat

Cccam için hangi Oscam y kullanyyorsun üstad?

tam anlamadym...ama menüde oscam ve oscamy çykyyor...ikisi de ayny sonucu veriyor...
    Bende Oscam plugini açıyor Oscamy plugini ise açmıyor.

dediğim gibi sen en güzeli format at...pluginleri değiştirip "oscam4spark_tools" açtım sorun yok...yavaşlama derken cihazda genel bir yavaşlamamı sözkonusu yoksa yayın akışkanlığında mı yavaşlama var...ağır çekim gibi mi gösteriyor...
  • Üstad tüm pluginleri sildim tekrar kurdum olmadı var klasorunu sildim olmadı yazılım attım yeniden olmadı Sorun Oscam plugini açıkken Powervu lu kanalları gezerken ve izlerken takılıyor görüntü de saniyelik donmalar oluyor.

anlık donmalar ID eu ve arasıra discov world kanallarında bende de oluyor diğerleri ise normal...sanırım sende hepsinde oluyor...ya da hangilerinde oluyor..5e de 8tane tr kanaldan hangilerinde var...ona göre birçare bulmaya çalışalım...
  • quote:

anlık donmalar ID eu ve arasıra discov world kanallarında bende de oluyor diğerleri ise normal...sanırım sende hepsinde oluyor...ya da hangilerinde oluyor..5e de 8tane tr kanaldan hangilerinde var...ona göre birçare bulmaya çalışalım...

Thor ve Astra daki Powervu ile açılan kanalların hepsinde oluyor anlık takilmalar. Plugin mcas açık sorun yok Oscam plugini açınca takilmalar donmalar başlıyor.

• Arkadaşlar, ben hem Android iptv ve Android uydu tv leri çekebilecek bir cihaz almak istiyorum. Bu konuda bilginizi paylaşırsanız, mutlu olurum. Bütçem 75 dolar. Alacağım cihaz şöyle bir şey olacak.

• quote:

Orijinalden alıntı: LTE

HDSatış merhaba. n11.com da mağazanızı gördüm ve sitenizdeki ürünleri hemen hemen aynı fiyata n11.com mağazanıza koymuşsunuz. Goldmaster Spark HD 1200'ü de sitenizdeki fiyat aralığına n11.com mağazasına koyarsanız bir tane sipariş vereceğim.

Kolay gelsin.

http://www.n11.com/magaza/hepsidijital

Talebiniz yerine getirilmiştir. N11 deki komisyon nedeniyle fiyat hepsidijital .com dan 10 tl farklıdır. Bilginize.
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.