Şimdi Ara

Goldmaster Spark HD 1200 (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
470
Cevap
5
Favori
27.095
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: LTE

quote:

Orijinalden alıntı: emurat

quote:

Orijinalden alıntı: LTE

Cihazı kullananlara bir sorum olacak. CCcam server kullanmadan bu cihazla hangi uyduları izleyebiliyorsunuz? Thor'da powervu var ama Hotbird'de 1 kanal dışında kanal göremedim. Cihazdan tam manasıyla yararlanmak için 4.8° East - Astra 4A ve 0.8° West - Thor 6 kurmak gerekiyor gibi görünüyor.

http://www.satfrq.com/TR/Encryption/PowerVU

Kardeş Cccam ve internet kullanmadan Astra 4.8 ve Thor 0.8 kurarak Powervu ile belgeselleri izleyebilirsin. Tek çanakla çoklu lnb kurulumuda yapabilirsin.

Cihazın özellikleri:http://www.spark-tv.com/page.php?name=Spark-I-Basic-Specifications

Teşekkür ederim. Önceki mesajda yazdığım gibi bu cihazdan tam manası ile faydanabilmek için 4.8° East - Astra 4A ve 0.8° West - Thor 6 kurmak gerekiyor. Sadece Hotbird ve Eutelsat olan merkezi sistemlerde Cccam olmadan şifre çözme işlemleri işe yaramıyor.

Kardeş ben 4 tane uydu kurdum 0.8 thor 4.8 astra 13 hotbird 19 astra Cccam calistiramadim oda olursa bayağı belgesel olacak. Günlük free cccam bile bulabilirsin internette.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emurat -- 4 Mayıs 2016; 21:38:50 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Kardeş ben 4 tane uydu kurdum 0.8 thor 4.8 astra 13 hotbird 19 astra Cccam calistiramadim oda olursa bayağı belgesel olacak. Günlük free cccam bile bulabilirsin.

Güzel bir kombinasyon olmuş. Merkez olarak hangi uyduyu aldınız ve şehir neresi? Ayrıca kaç santimlik çanak kullanıyorsunuz? Benim sistemde thor yok ama müsait olduğumda onu da eklemeyi düşünüyorum.
  • Manisa 95 lik çanak. Valla ben cihazı aldım kurtuldum. Allah senide kurtarsın

• quote:

Manisa 95 lik çanak. Valla ben cihazı aldım kurtuldum. Allah senide kurtarsın

Amin. Benim kurtulmam zor, kargocular bana çalışıyor. Çok uydu alıcı alıp iade ediyorum edemediklerimi hediye ediyorum. Hediye ettiklerim zaten 200 lirayı bulduğu için bu cihazın parasını bulmuş oldu.
  • bilindiği üzere int olmadan emu ile şifre çözme olayı çoktandır bitmişti...aslında uydularda tr olmayan ve seyretmeye değer çok sayıda kanal var... özellikle astra19 da...yine hobird de sts int(ctc) kanalı var,5e sirius da tet ...vs...birçok kanal var...keza spor kanallarını söylemeye bile gerek yok...ama türkçe değil...

zamanında ortaokula gidiyorduk sanırım,yabancı müzik dinlerken annnem "siz bunların dediğini anlıyor musunuz" derdi...biz de "yoo anlamıyoruz,zaten onun için dinliyoruz derdik..." benim için hala aynısı geçerli...

türksatta kanalları dolaşırken sesi tamamen kapatarak dolaşırım malum sebeplerden sinir olmamak için...ama ona da darbe vurdular,biliyorsunuz neredeyse herşey buzlanmış vaziyette...seyredilir bir tarafı yok...milli takım maçlarını dahi idman tv den seyrederiyorum,spikerlerin aşırı milliyetçi ve saçma maç anlatımları yüzünden...herneyse...

LTE arkadaş senin istediğin tarz bir uydu alıcısı yok malesef...makul fiyata bulamazsın da..her cihazın mutlaka bir şikayet edeni vardır...her cihazda mutlaka birşeyler eksik ya da sorunlu olacaktır...sistem bunun üzerinden yürür...kapitalizm bir sömürü düzenidir...sen gidip 2bin lira verip 4k cihaz alsan bile 2yıl sonra eskiyecek,kimse o cihazın suratına bile bakmayacak...o yüzden kendi bütçene en uygun cihazı al geç derim...tavsiyem budur naçizane...

• digiteng kullanıcısına yanıt
    Üstad bende 4 tane uydu kurdum 0.8 thor 4.8 astra 13 hotbird 19 astra bu uydularda seyretmeye değer, yayın içeriği güzel, tavsiye edecegin kanallar hangileri?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emurat -- 5 Mayıs 2016; 9:25:38 >
  • quote:

Üstad bende 4 tane uydu kurdum 0.8 thor 4.8 astra 13 hotbird 19 astra bu uydularda seyretmeye değer, yayın içeriği güzel, tavsiye edecegin kanallar hangileri?

bende sadece 13 ve 19 ayarlı...4.8 i ayarlayacağım ama açıkcası üşeniyorum...

şifresiz soruyorsan 19e de,alman,fransız kanalları iyidir...
    tv5 monde,arte,D17,tele5,sts int,br nord,wdr,ndr,mdr,swr,kabel eins,rai,rtl,ard,zdf,sat1,sixx,vox,rtr,r1,eusport1 deutch...ilk aklıma gelenler..

bir de meraklısına hitap eden diyelim,med nuçe,imc,samanyolu avr,kanal hayat gibi türkçe kanallar da mevcut...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi digiteng -- 5 Mayıs 2016; 12:28:12 >
    Çok sağol cevabın için Yok sadece şifresiz kanalları sormuyorum. Serverla çözülen şifreli kanallarda olabilir.

• bbc hd...tr alt yazılı...diziler var...doctor who nun eski bölümlerini bakarım bazen...
    nic hd...tr sesli...Victorious dizisi iyidir..

enigma tarafında settins maker prog ile kendi uydu kanal listeni oluşturup dreamboxedit ile düzenleyebilirsin...zaten kendisi sinema,spor gibi kategorilere ayırıyor...ayrıca webif ile de yapılabiliyor..biliyorsundur zaten...canal+,cine+,polsat gibi iyi seriler mevcut...

spark tarafında da sparkeditor prog ile düzenleme yapabilirsin...
  • quote:

Orijinalden alıntı: digiteng
    LTE arkadaş senin istediğin tarz bir uydu alıcısı yok malesef...makul fiyata bulamazsın da..her cihazın mutlaka bir şikayet edeni vardır...her cihazda mutlaka birşeyler eksik ya da sorunlu olacaktır...sistem bunun üzerinden yürür...kapitalizm bir sömürü düzenidir...sen gidip 2bin lira verip 4k cihaz alsan bile 2yıl sonra eskiyecek,kimse o cihazın suratına bile bakmayacak...o yüzden kendi bütçene en uygun cihazı al geç derim...tavsiyem budur naçizane...

Benim ilk isteğim HD kanalları sorunsuz göstermesi ve takılmaması. Öyle çok ekstrem bir isteğim yok. Kapitalizm konusuna katılıyorum, en kısa sürede tüketmeye yönelik iş yapıyorlar.

eusport1 deutch hangi uyduda şifresiz acaba ve kanalın yayını normal eurosport1 ile paralel mi? Teşekkürler.

• eurosport1 deutchland,astra19e 12226H27500...evet paralel görünüyor..türkçe esp hd(1) ile aynı...

uydu cihazına gelirsek...şöyle örnek vereyim...ufak odada duran redline ts100hd nin kırılmalı çektiği bazı kanallarda gm1200 çok rahat açıyor...hiç kırılma yok...
  • quote:

eurosport1 deutchland,astra19e 12226H27500...evet paralel görünüyor..türkçe esp hd(1) ile aynı...

uydu cihazına gelirsek...şöyle örnek vereyim...ufak odada duran redline ts100hd nin kırılmalı çektiği bazı kanallarda gm1200 çok rahat açıyor...hiç kırılma yok...

Bilgilendirme için teşekkür ederim. Hafta sonu GM1200 deneyeceğim ona göre bende sipariş verebilirim.
  • enigma 2 kullanıyorum vu.

ama nedense bu goldmasterlar beni çok yoruyor

pip var o güzel bir tek

bunlarda server var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: tezekos un tokmakçısı

enigma 2 kullanıyorum vu.

ama nedense bu goldmasterlar beni çok yoruyor

pip var o güzel bir tek

Cihaz açılış hızımı sizi yoruyor? Forumda 1.5 dakika yazanlar olmuş. Enigma ve Spark açılış süreleri sizde ortalama ne kadar sürüyor? Sizi yoran kısmı da yazarsanız satın almak isteyenlere yol göstermiş olursunuz.
  • ayarları çok zor hocam.

normal adam cccam ekleyemez buna.

bana çok zor geldi

giremedim bir türlü cihazın içine

vu da şıp diye giriyorum.

diseq ayarları yorucu kanalları tek bir buket altında sıralayamadım

• Bir kez ayarladıktan sonra yeterli olmuyor mu? Enigma2 için image mı yüklüyorsunuz? Spark tarafında da bu zorluğu yaşıyor musunuz?
  • ayarları cihaz içinden değil de bilgisayardan yapmanız daha kolay olacaktır...

spark tarafında "spark editor,dcc" ,enigma tarafında "dcc,dreambox edit,settings maker" en yardımcı olacak programlar...

yine webif ile de gerekli ayarları yapmak çok kolay...

sık sık enigma image yükleyenler için;etc/enigma2/setting dosyasının yedeğini alın...rahat edersiniz...

yine sık sık enigma image yükleyenler için; multiboot tavsiye ederim...çok rahatlatıyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi digiteng -- 9 Mayıs 2016; 13:33:18 >
  • cihazın hafıza donanımı ile ilgili şüpheler olmasın diye içini açıp gerekli bilgilere ulaşmış olduk...

S29GL064N

64 Megabit
    3.0-Volt only Page Mode Flash Memory
    Featuring 110 nm MirrorBit Process Technology
    3.0-Volt only Page Mode Flash Memory

The S29GL-N family of devices are 3.0-Volt single-power Flash memory manufactured using 110 nm
    MirrorBit technology. The S29GL064N is a 64-Mb device organized as 4,194,304 words or 8,388,608 bytes.
    Depending on the
    model number, the devices have 16-bit wide data bus only, or a 16-bit wide data bus that can also function as
    an 8-bit wide data bus by using the BYTE# input. The devices can be programmed either in the host system
    or in standard EPROM programmers.
    Access times as fast as 90 ns are available.

Performance Characteristics
    -High performance
    – 90 ns access time
    – 8-word/16-byte page read buffer
    – 25 ns page read time
    – 16-word/32-byte write buffer which reduces overall programming
    time for multiple-word updates

*******************************************************************************
    TC58NVG2S3E
    4 GBIT (512M x 8 BIT) CMOS NAND E2PROM

4 GBIT (512M × 8 BIT) CMOS NAND E2PROM DESCRIPTION The TC58NVG2S3E is a single 3.3V 4 Gbit (4,429,185,024 bits) NAND Electrically Erasable and Programmable Read-Only Memory (NAND E2PROM) organized as (2048 + 64) bytes × 64 pages × 4096blocks. The device has two 2112-byte static registers which allow program and read data to be transferred between the register and the memory cell array in 2112-byte increments. The Erase operation is implemented in a single block unit (128 Kbytes + 4 Kbytes: 2112 bytes × 64 pages).

K4T1G044QF-BCF7

1Gb F-die DDR2 SDRAM

The 1Gb DDR2 SDRAM is organized as a 32Mbit x 4 I/Os x 8banks, 16Mbit
    x 8 I/Os x 8banks or 8Mbit x 16 I/Os x 8 banks device. This synchronous
    device achieves high speed double-data-rate transfer rates of up to 800Mb/
    sec/pin (DDR2-800) for general applications.

sonuç:

8MB flaş
    512MB dahili hafıza
    128MB ddr2sdram 2adet

Goldmaster Spark HD 1200

çoklu resim yükle

• quote:

cihazın hafıza donanımı ile ilgili şüpheler olmasın diye içini açıp gerekli bilgilere ulaşmış olduk...

sonuç:

8MB flaş
    512MB dahili hafıza
    128MB ddr2sdram 2adet

Güzel inceleme olmuş teşekkürler. Dahili hafıza ve ram yeterli fakat 8 MB flaş bana yetersiz gibi geldi. Böyle bir makineye göre düşük gibi tabi bu konunun uzmanları gerekli yorumu yapacaktır.
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.