Şimdi Ara

goldwolf bakarmısın ve diyer kişiler

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
404
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • goldwolf ya şu para şütü anlatsana ve ne yazcam yazdığımda geldiğinde nasıl açcam paraşütü uzunca anlatırmısın vede adam yaratık oldu nasıl olunuyor şimdiden teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gorkam13 -- 19 Ocak 2008; 15:24:31 >

• ilk olarak paraşütü alman için $1000 ihtiyacın war ondan sonra paraşütünü alabilirsin buy_parachute diye "e" ile paraşütü açıyosun..

Yaratık oldu he bunda herhangi bir fikrim yok..Daha önce yaratık olmuş birini hiç görmedim

4 konu açmışın bu 4 konu aççana hepsini 1 başlık altında toplasana...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GörkeM! -- 19 Ocak 2008; 16:08:59 >
  • Yaratık Dediğin ZOmbie mi?
  • ewt
  • iyide yazdım olmadı buy_parachute yazdım normal ilk başına bişey koymadan zıpladım e ye bastım olmadı nasıl olcak
  • Ya bak şimdi chat yerine (yani y'ye basarak)buy_parachute yaz.veye konsola say buy_parachute yaz

Sonra E ye basılı tutarak paraşütü aç
  • Ama Paraşüt Açınca Bazı Baseciler Kolayca Havada seni Vurabilirler
    Riskli
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bu her serverda olucak bişey deil bazı serverlar ekliyo o modu
  • 1konu yeterliydi bence
  • Yaratık dediğin zombie onun içine 16000$ 'ının olması gerekli. Sonra /zombieme yazar etkinleştirebilirsin..
  • Zombi nasıl oluyo ya bi ss koysa biri
  • goldwolf pekala bazı bölümlerde oluyorda sorf_ski2 var bende benim bölüm nasıl yapcam şifre ney paraşüt kullanmak için yazıyom e ye basıyom açmıyo başka bolumde oluyo nasıl yapcam kendi bölümümde
  • quote:

Orjinalden alıntı: -_EFE_-

Ama Paraşüt Açınca Bazı Baseciler Kolayca Havada seni Vurabilirler
    Riskli

• ben bölümümde onu nasıl yapcam yazdım olmadı başka bölümlerde oldu
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.