Harpy de kasarken partiden çıkanın yerine bi mage aldık adam (nicki:Xenophopia server:Cypher ) calling friend sc sayesindfe bütün partiyi golemin ortasına çekti bu da yeni adet heralde artık partiye adam alırken de dikkat etmek gerekiyo.
Artık partyi çekiyorlar.
Böylelerine yok zaten
Bi' ara cypher da biri beni harpye çekti ondan sonra millet tepki gösterdi sonra alttan bir notice geçti Sonra biri daha çekti foruma ss koydum ilgilenen olmadı birkaç kişi mesaj attı o kadar.
en iyisi assasin seniz birisi party attınmı 45 buyusu nu atın görünmez olun girin adam çekerse yatmazsınız o sıradada party den çıkar gidersiiniz ama mage warrior priest ne yapar allah kerim
seekten alıp goleme çekiyolardı ona alıştık da, şimdi senin aldıgın adam bütün partiyi çekiyo ben nasıl güvenip partime adam alacam
quote:
Orjinalden alıntı: HellLord_gs
en iyisi assasin seniz birisi party attınmı 45 buyusu nu atın görünmez olun girin adam çekerse yatmazsınız o sıradada party den çıkar gidersiiniz ama mage warrior priest ne yapar allah kerim
artık ben böyle kurtuluyorum
Ewet eslanta mageye dedik apos o gitii golemlere cekti ya offffff
warriorla priest belki sorun olmaz ama bp ve mage biraz zor olur kurtulamaz
beni 1kez dm bi kez de falconlara çekmişlerdiiiiiii ama artık oyunu bıraktım yani çekseler ne olur çekmeseler
ben 4 kez giant golem 1 kez dm 1 kezde lamiroslara çekildim ama mage olduğum için kurtulamadımhiçbirinden.Ben bu işi eziqlerin lvl kasamadıkları için kendinden yükseklere yapıldığını düşünürdüm ama geçen biri giant goleme çekti yine ve adam troll captaina dönüşmüştü(tc ye dönüşmek için en az lvl 60 olması lazım)ve anladım bunlar rezmen zevk için yapıyorlar
O Golem e çeken şerefsizler iki kerede bana denk geldi. 1. sinde Archery Rougeumla oynuyordum lvli daha 35 falandı zaten sadece para kasmak için yapmıştım onu ve tam ortalarına çektiler zaten 1 vuruşta yatmıştım. 2. sinde ise 54 lvl warriorumla oynuyordum skill vurucam diye kazaranda scroll basmıştım. 1500 Hp scroll, STR Scroll, Attack Scroll, Speed Scroll basılıydı zaten (bu arada F2 tuşunda scrolladım var skill vuruyaım derken hepsine basmışım kazaran ), seeking açtım partyi kabul ettim bir baktım stone golemlerin arasındayım, başladım koşmaya 600 hp kala bot bastım anca kurtuldum yatmadım yani . Bence party açtığınızda partyi kabul ettikten sonra 1 elinizde healt pot da dursun, eğer Golemlerin arasına çekererse bir yandan koşar bir yandanda healt basarsınız. Kurtulma şansınız artıyor :) ...
Buffsız giant golemden çıktım ben buffsız hp 1800+ benım
Giant bi vurdu 1000 civarı pot and go
ben özellikle giriorm golem türü yaratıklara çeken partylere... townda iken millet hazırlaın küfürlerinizi diorm... şerefsiz party atıo... ben yaklaşık bi 30 sn sonra kabul ediorm party'i (tabi o arada beni unutuo)... kabul ettiim anda escape... ve arkasından adam(lar) küfürler içinde townda kalıo (kaçıolar sonra tabi) nasıl ama?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme