Şimdi Ara

Golf 1.2 tsi otm. mi Astra sport 14T otm. mi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
1
Favori
897
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Yakıt hariç astra derim bende. Golf'te 1.2 yerine 1.4 tercih ederim 0-100'den ibaret değil herşey. Ara hızlanma( özellikle yülsek hızlarda, araç doluyken hızlanma vs'de önemli). DSG malesef bir tür kumar, uzatılmış garanti ben de tavsiye ederim dsg'li bir araç için.

Opel'in tek sıkıntısı yakıt onun dışında kronik ciddi bir sıkıntısı yok. Performansı uçurmasada gayet tatminlar(en azından manuel olanı öyle)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: CyberBot

quote:

Orijinalden alıntı: dt1907

acil değilse yeni astra cıkacak ekim ayında

Kesin çıkıyomu hocam

eylüll ayında almanyada fuarda tanıtılcak yeni astra .2 ay sonrada türkiye gelir tahminen.tam net belli olmadı ama eylülde satışa başlıyacak almanyada türkiyeded bence 2 aysonra cıkar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: errayn41

Golf 1.2TSİ otm. +metalik renk+sürüş konf paketi=70bin ₺
    Astra 1.4t otm. Sport +stil paket+ sürüşe duyarlı farlar=69.654 bin ₺

Bayilerden alınan paket ve ederleri bu.
    Elbette marka ve model zevk işi olsa da mantık devreye girdiğinde akıl ve gönül kavgaya tutuşuyor. Alacağım aracı uzun vadede kullanmak istiyorum ve yılda en fazla 11-12 bin yapıyorum. Gönlüm golften yana ama astranın da paketleri çok iyi. Ne yapsam bilemedim.
    Tecrübeli arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim. Marka fanatikleri lütfen yorum yapmasın

okadar para o araçlara yazık...
    örnek;

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mercedes-benz-acele-ilk-sahibinden-79-000-km-de-hic-kazasi-yok-212922583/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-satilik-2011-model-bmw-212721327/detay

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi USR. -- 26 Mayıs 2015; 13:43:28 >

• golf piyasada rakipsiz ama dsg siz olanı malesef.
  • Astra sport+still için 2 ay kadar önce 64bin fiyat almıştık yeni kasası çıkıcak biraz beklenebilir.

• astra der geçerim
  • 10 günlük vw golf 1.2tsi sahibiyim , aracımı sıfır aldım
    Çok memnunum , gayet iyi yakıyor , 4.2lere kadar düştüm şehiriçinde
    Ama Astraların 9dan aşağı düştüğünü görmedim.
    benimki otomatik değil o ayrı ,
    Ama dsg manuelden daha az yakıyor. Bu da bir gerçek.
    Şehirlerarasında 3.9 yakan arkadaşlar var :
  • quote:

Orijinalden alıntı: Brky

1.4t astra iyi arabadir ama inanilmaz yakiyor. Birde otomatik demissiniz, sehir ici 12 13 litreyi rahat gorur.

arada yıllar var ama yakıtın 2.0 vectradan farkı yok gibi birşey bu durumda
  • 1.4 tsi golf ile 1.4 t astra arasında çok fark varmı performans olarak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Brky

1.4t astra iyi arabadir ama inanilmaz yakiyor. Birde otomatik demissiniz, sehir ici 12 13 litreyi rahat gorur.

elinizde gerçek tüketim verisi var mı? çünkü 2005 model s40 2521cc 220hp otomatik araç ile şehiriçinde tükettiğim yakıtı yazmışsınız.

astra 1.t sport otomatik vites arkadaşım kullanıyor. uzun dönem İstanbul şehiriçi ortalaması 8,8lt/100km.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DrMobile

10 günlük vw golf 1.2tsi sahibiyim , aracımı sıfır aldım
    Çok memnunum , gayet iyi yakıyor , 4.2lere kadar düştüm şehiriçinde
    Ama Astraların 9dan aşağı düştüğünü görmedim.
    benimki otomatik değil o ayrı ,
    Ama dsg manuelden daha az yakıyor. Bu da bir gerçek.
    Şehirlerarasında 3.9 yakan arkadaşlar var :

Tavsiye eder misiniz?Yıl sonunda accent era 1.5 crdi 2008 modelden geçiş yapacağım. Umarım yakıt yönünden çok bir kaybım olmaz.

• Astranin motorunun LPG uyumu varmı?

• Golf 1.4 tsi olarak alin. 3000 TL farkediyor heralde. satarken de 10'a göre satarsınız değer kaybetmez. Astranin kasa degiscek eski kasa arabaya binmeyin

• Golf 1.2 tsi dsg için test videoma göz atabilirsiniz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Golf 7 1.2 manuel ve 1.4t cosmo astra sahibiyim. İlk olarak lpg olmadan kesinlikle astradan uzak durun. Bayide alırken garantili lpg taktıracaksanız astra alın. Performans olarak astra fersah fersah daha üstündür. Özellikle otoyol kullanımında 100km sonrasında çok iyidir. Otomatik astra şehiriçi 10 litreden aşağı yakmaz, aynı kullanımda golf dsg 8 litre yakar. Lpg ile sorunsuzdur zaten bayiler garanti altında kendi bünyelerinde montaj yapıyor.

Şehir içinde astra lpg ile 25 kuruş yakarken golf 40 kuruş benzin yakacaktır. Golf konfor ve yalıtımda daha iyidir. Astra yol tutuş ve spor kullanımda iyidir. Astra ile aynı garajda duran golfe kimse bakmazken astra j'ye bakan dönüp bir daha bakar. 2. elde astra j çok değer kaybeder golf reşat altın gibidir.
  • madmax50 kullanıcısına yanıt
    Objektif yorum

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.