Şimdi Ara

Golf 10 metre geride duruyor!!!! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
180
Cevap
1
Favori
6.672
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: sissil

10 metre çok iddaalı...

benim araç 38 metrede duruyor... şimdi bu 28 metrede mi duruyormuş ? gerçekten enterasan...

Rakiplerinden diyor hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • otohaber, 1.6 tdi için 38 metre ölçmüş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: akifsari

otohaber, 1.6 tdi için 38 metre ölçmüş.

Golf 7 mı hocam ? 38 normal abartılmayacak bir değermiş.

• quote:

Orijinalden alıntı: Hamdi0555

DSG kaç KM de bozuluyormuş? Onu da söyleseydi ya.

Orada "en sağlam" kelimesini duyunca artık daha da konuşmak gelmedi içimden. Kendimi dışarı zor attım
  • quote:

Orijinalden alıntı: umutsirvan

quote:

e-otodergi videolu test yayınlıyor. Golf 7'yi test edince gerçek değeri görürüz.
  • quote:

quote:

evet

autoshow kaç bulmuş ona da bakmak lazım . o daha bir vw sever
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilker67

Gülüp geçmişsiniz işte, her lakırdıya konu mu açılır hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: chameleon41

quote:

Orada "en sağlam" kelimesini duyunca artık daha da konuşmak gelmedi içimden. Kendimi dışarı zor attım

Cümle eksik kurulmuş ondan sana oyle gelmiş.
    O cümlenin illaki devamı olmalı.
    Dsg en sağlam vites değiştiren sanzimandir.
    Dsg en sağlam patlayan çatlayan sanzimandir.
    Dsg en sağlam sanzimandan 3 kat pahalidir.
    Dsg en sağlam 1 sene gider sonrası meçhul.
    Gibi gibi gibi. Ornekler cogaltilabilir.

• Son dönemlerde açtığın ve foruma ivme kazandırdığın konulardan sonra bu konu biraz zayıf kalmış.

Yine de başlığa uygun birşeyler yazayım. Golfün opsiyon listesi açıklandığında "adaptif şasiyi" göremediğim için var mı yok mu diye öğrenmek amacıyla bayiyi aradığımda görüştüğüm satış danışmanı var dedi fakat sonra kastettiğinin "adaptif hız sabitleyici" olduğunu anladım.
    Satış danışmanlarının çoğunun (özellikle de bayanların) otomobillere veya sattığı marka veya modele özel bir merakının olmadığını düşünüyorum. Sadece ezberden otomatiğe bağladığı sözcüklerle satış yapmaya çalışıyorlar.

-Ya gerçekten bilmiyorlar,
    -ya da satmak için her yol mubah diye düşünüyorlar.
  • Bir satış danışmanına su soruyu sordum :
    B: Dsg fiyatı neden değişken ? Ben leonda alırken 4,5 k idi golf 6 benzinlide 11 k idi, golf 7 de 7 k, cady de 5 k, tiguain de 17 k (ilk çıktığı donemde ) vs vs
    S: ..... Sanıyorum montaj kolaylığı ve zorluğundan olsa gerek. İscilik farkidir.

Anlamsız bir cevap daha. Bildigim hiç bir firma boyle değişken fiyat uygulamıyor.

Bide vw sahipleri neden kızıyor anlamıyorum.
    Yalan atmıyoruz, iftira atmıyoruz dogruları konuşuyoruz.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: chameleon41

quote:

Cümle eksik kurulmuş ondan sana oyle gelmiş.
    O cümlenin illaki devamı olmalı.
    Dsg en sağlam vites değiştiren sanzimandir.
    Dsg en sağlam patlayan çatlayan sanzimandir.
    Dsg en sağlam sanzimandan 3 kat pahalidir.
    Dsg en sağlam 1 sene gider sonrası meçhul.
    Gibi gibi gibi. Ornekler cogaltilabilir.

Sorun yaşayanların kullanmayı bilmeyenler olduğunu, ışıklarda ve sıkışık trafikte boşa almam gerektiğini söyledi. Sonuçta ortada bir sorun var ama kullanıma bağlıdır deyip geçiştirdi.

• quote:

Orijinalden alıntı: nilve

Son dönemlerde açtığın ve foruma ivme kazandırdığın konulardan sonra bu konu biraz zayıf kalmış.

Yine de başlığa uygun birşeyler yazayım. Golfün opsiyon listesi açıklandığında "adaptif şasiyi" göremediğim için var mı yok mu diye öğrenmek amacıyla bayiyi aradığımda görüştüğüm satış danışmanı var dedi fakat sonra kastettiğinin "adaptif hız sabitleyici" olduğunu anladım.
    Satış danışmanlarının çoğunun (özellikle de bayanların) otomobillere veya sattığı marka veya modele özel bir merakının olmadığını düşünüyorum. Sadece ezberden otomatiğe bağladığı sözcüklerle satış yapmaya çalışıyorlar.

-Ya gerçekten bilmiyorlar,
    -ya da satmak için her yol mubah diye düşünüyorlar.

Hocam o anda forum ahalisinin bu cümleyi duymasını istedim. Bu konu tabiki digerleri gibi degil kabul ediyorum. Ayrıca olaya yaklaşımın Nazikce ve takdir edilecek tarzda.
    Edit imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi umutsirvan -- 21 Ocak 2013; 15:22:15 >

• Memlektimde böyle tavuk gibi insanlar olduktan sonra yolacak çok adam çıkar.

Bari araba işlerinden anlamıyorsun yanında anlayan birini götür de kazıklanma dimi ?
  • quote:

Bir satış danışmanına su soruyu sordum :
    B: Dsg fiyatı neden değişken ? Ben leonda alırken 4,5 k idi golf 6 benzinlide 11 k idi, golf 7 de 7 k, cady de 5 k, tiguain de 17 k (ilk çıktığı donemde ) vs vs
    S: ..... Sanıyorum montaj kolaylığı ve zorluğundan olsa gerek. İscilik farkidir.

Anlamsız bir cevap daha. Bildigim hiç bir firma boyle değişken fiyat uygulamıyor.

Bide vw sahipleri neden kızıyor anlamıyorum.
    Yalan atmıyoruz, iftira atmıyoruz dogruları konuşuyoruz.

Aynı sıkıntıyı tekno marketlerde de yaşıyoruz. Örneğin led tv almaya gittiğinizde satış görevlilerinin fazla birşey bilmediğini, müşteriye yanıltıcı bilgiler verildiğini görüyorsunuz.
  • 10m ileride de dursa satar çünkü o foksvagın

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adam inanmış, bozuntuya vermeseydiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: zeytinkoy

Bence satıcı az bile söylemiş.

Ben olsam 30 metreden başlardım, adam inanmazsa en fazla 20 metre'ye düşerdim.

hahahaha
  • quote:

Orijinalden alıntı: ihsanyıldırım

5 nm için abartmışsınız olayı. İlgisiz satış temsilcisi görmemişsiniz
    33.1 m fren mesafesi yanlış değil mi?

Yok ilgisiz demedik hocam zaten bilgi noksanlığı dedik.
    İnsanın işi olunca çok görülüyor hocam... Tamam 5 nm dediğiniz gibi ama bu elemanlar A'dan Z'ye tüm araçların motor torklarını öğrenmiyor ki... Öğrenmesi gereken VW'de satılan özellikle binek araçlar. Polo, Golf, Jetta, Passat, CC, Scirocco... 6 araçla ilgileniyor sayılır bu adamlar (SUV'ları attık hadi). 6 aracın tüm özelliklerini içmelisin, yeyip yutmalısın nedir ki... Bizler bile kaç markadan kaç aracın motor özelliklerini biliyoruz sırf azıcık ilgimiz var diye.

• quote:

Orijinalden alıntı: *President*

Opsiyoneldir o iyi sorun.

• quote:

Orijinalden alıntı: Passenger

quote:

Orijinalden alıntı: ihsanyıldırım

5 nm için abartmışsınız olayı. İlgisiz satış temsilcisi görmemişsiniz
    33.1 m fren mesafesi yanlış değil mi?

Yok ilgisiz demedik hocam zaten bilgi noksanlığı dedik.
    İnsanın işi olunca çok görülüyor hocam... Tamam 5 nm dediğiniz gibi ama bu elemanlar A'dan Z'ye tüm araçların motor torklarını öğrenmiyor ki... Öğrenmesi gereken VW'de satılan özellikle binek araçlar. Polo, Golf, Jetta, Passat, CC, Scirocco... 6 araçla ilgileniyor sayılır bu adamlar (SUV'ları attık hadi). 6 aracın tüm özelliklerini içmelisin, yeyip yutmalısın nedir ki... Bizler bile kaç markadan kaç aracın motor özelliklerini biliyoruz sırf azıcık ilgimiz var diye.

Hocam 6 araç var bir o kadar da motor. İnsan iki günde ezberler o verileri. Her şey ısını sevmekten geçiyor. Bir kac tane satış temsilcisi arkadasım var onlarla otomobil konuşmak çok keyifli oluyor. Sadece kendi araclariyla degil bir çok araç hakkında hem bilgi sahibi hemde araştırmaya devam ediyor.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.