Şimdi Ara

Golf 10 metre geride duruyor!!!! (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
180
Cevap
1
Favori
6.672
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • benim gördüğüm her 100 satış temsilcisinin 99 u hem yavşak hemde motorun, arabanın zerresinden anlamayan tipler galeriye gittiğimde adama dersi ben verip çıkıyorum lavuklar alışmışlar millete yok viraja girer yok şöyle durur vs muhabbetlere bende araca müşteri olunca başlıyor üflemeye bende veriyorum ayarı veriyorum ayarı lan adi sırf işleteme vs okudun diye her gelen müşteriyi kek ve otomobil cahili mi zanıyorsun bu tipler birde bilen müşteriyi sevmez sorarsın bu şanzımanın şu özelliği nedir bilemez işin nereye gideceğini bilir o yüzde size öyle fiyat felanda kırmaz.
  • aga golf 5.5 1.6 tdi 40.7 m duruyo bu nasıl 33 anlamadım

http://www.youtube.com/watch?v=X6dkEdUsZAM
  • quote:

Orijinalden alıntı: trapspeed

RACS sistemi (Rotational Axle Control System) sayesinde panik fren gibi kritik durumlarda araç içinde kombine edilmiş gelişmiş sensörler, mekanizmayı uyardığı takdirde , araç arka dingilini ön dingile dik gelecek şekilde 90 derece çevirebiliyor. Yaklaşık 0.5 ms gibi bir süreydi sanırım DSG'nin vites değişiminden daha kısa bir sürede diye aklımda kalmış. Bu sayede rakiplerinden 10-15 metre önce durma imkanı var vw'lerin.

Nasıl Çalışır bu RACS sistemi;

Link

tam "araç arka dingilini ön dingile dik gelecek şekilde 90 derece çevirebiliyor" kısmını okuyup kolpaçino'daki trafik polisinin tepkisini verirken linke bastım ve eş zamanlı olarak güldüm. :D

• quote:

Orijinalden alıntı: umutsirvan

quote:

Orijinalden alıntı: sissil

10 metre çok iddaalı...

benim araç 38 metrede duruyor... şimdi bu 28 metrede mi duruyormuş ? gerçekten enterasan...

Rakiplerinden diyor hocam

megane 3 tede 36.7 metre diyor... ozaman ona göre deneriz sorun yok... 26.7 metreye dikeriz elemanı... ben gidip şunu bi makarayamı sarsam acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: trapspeed

RACS sistemi (Rotational Axle Control System) sayesinde panik fren gibi kritik durumlarda araç içinde kombine edilmiş gelişmiş sensörler, mekanizmayı uyardığı takdirde , araç arka dingilini ön dingile dik gelecek şekilde 90 derece çevirebiliyor. Yaklaşık 0.5 ms gibi bir süreydi sanırım DSG'nin vites değişiminden daha kısa bir sürede diye aklımda kalmış. Bu sayede rakiplerinden 10-15 metre önce durma imkanı var vw'lerin.

Nasıl Çalışır bu RACS sistemi;

Link

Acil durum freni gibi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: akifsari

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mur@t_333

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mur@t_333

Satış temsilcisi ne kadar sallamış öyle.

Ama Golf 7'de fren mesafesi epey kısalmış.

Golf 7: 33.1 m
    i30: 38.6 m
    Mercedes A: 37.4 m
    Focus: 39.8m

Hocam o 33 metre olayına nedense inanasım gelmiyor. Porsche bile o fren performansını yakalayamamis.

http://www.autobild.de/artikel/vw-golf-vii-golf-vi-test-3746347.html

Golf 7: 100-0: 33.1 m

Her arabanın kendine göre bir ağırlığı var. Porsche hangi modelini söylüyorsun bilmiyorum ama Panamera 1750kg bir araç mesela.

2.0 tdı o golf biliyorum. İsin ucunda bild olduğu icin inanasım gelmiyor zaten.

bild,adac fark etmez

2.0 golf zaten bize gelmez.

bize gelen 1.6 tdi lerdeki lastik ne bilen var mı?

bizim alaman partnerli dergiler kaç bulmuş fren mesafesini?

oyle birseyin olmasi imkansiz..... 33 metrede duramaz

• ve onların tok kapı sesi var
  • Ziyaaa....

• Golf on metre geride durur. Onda ABS, ESP vb. güvenlik donanımları standart. Frenleme tertibatı ve gücünün emsali yok.

Diğer araçlarda da bu donanımlar vardır ama hiçbiri Golf'deki gibi görevini zamanında yapıp on metre geride durmaz. Diğer araçlar on metre sonra durur.
  • quote:

konunun gerçekliğinden zaten şüphem yok,ama dediğim gibi insanları etkilemiyor bunlar golf alırken.
    Düşünsene 1.6 dizel 105 hp arabaya 70 binin üstünde para sayanları?
    Yani fren mesafesini şunu bunu söylemese de adam satıyor,milletteki bilinç seviyesi en kolay özetleyen şey bu.
    Ben golf alacak olsam diğer rakipleriyle eşleştirir,cebimdeki paraya ne sunduğuna bakarım.
    Ama doğuşun kapısından golf müşterisi olarak girenlerin yüzde 90ı arabanın 2.elde kaç para edeceğiyle ilgililer,ne sunduğuyla değil.
  • İsterse 5 metrede dursun, 5 para etmez

• Geçen golfle viraja giriyorum 200'le tık yok !

• h tipi salıncak süspansiyona , üzerine bastıra bastıra bağımsız süspansiyon diye belirten satış görevlisi vardı. az daha yatırıcaktım gazeteyi serip arabanın altına. sonra caddy e de makaslı ama çok teknolojik makaslı dedi :D daha sayayım mı :D
  • o da birşey mi? geçen gün bir jetta havalimanından güneşli istikametine giderken kalkış yapan uçağa sellektör atıyordu..
  • Golf 7, Golf 6'ya göre 100kg hafifleştirilmiş ve aerodinamiği arttırılmıştır.

http://www.vwvortex.com/features/technical-features/golf-7-technicalpreview/

Burdan detaylara bakabilirsiniz. Boş ağırlığı 1210kg. Golf 6'nın ise 1330kg

33 metre imkansız değil. Zaten kanıtlanabilir bişey için AutoBild olsa bile yalan yazmaz çünkü başka bir testte ortaya çıkar. Tamam Golf'ü sürekli övüyor olabilirler ama bu matematiksel teknik bir değer.
  • 10 metre geride durur. Olmadı 5 metre geride durur. Yine olmadı, o zaman 10 metre sonra kesin durur. Sonra bayiden çıkar çıkmaz dooğru direğe:
     Golf 10 metre geride duruyor!!!!

90'la giden otomobil iyi ihtimalle ~75 metrede durur, biraz yüklüyse ~120 metrede durur. ABD'de intikal mesafesiz ve testsiz açıklama yapmak ciddi ciddi suç.
  • Virajda focusun eline su dokemz

• quote:

Orijinalden alıntı: akifsari

cihan,

vw sevenler palavralara göz yumsun, sorunları görmezden gelsin, kuşa çevirilmiş donanımdaki araçlara tonla para versin.

aman dsg arızalanır 2 sene ek garanti daha satın alsın

sen ve senin gibiler böyle yapıyor demek ki

sizi şimdi anlamaya başladım

Bu genellemeler nedir?
    vw sevenler palavralara göz yumsun nedemek? kuşa çevrilmiş donanım nedir. Belli bir dönemi yada aracı düşünerek bütün vw sevenler hakkındaki bu çıkarımlarınız "hayret" dedirtiyor.
    2010 yılında 41000 tl ye oldukça dolu passat satıldı bu ülkede. Alanlarda tüpü taktı ve çok memnun. bu uç bir örnek ama bunun gibi çok var. Her markanın faiş fiyatlı ürünü vede optimum fiyatlı ürünü olabilir. Tüketici olarak siz doğrusunu bulacaksınız.
    "arızalı dsg" bu iki kelimeyi yan yana yazarak neyi ispatlayamaya çalışıyorsunuz? yılda dünya genelinde 5.000.000 adede yakın dsg üretiliyor. Bunun fabrikasını kuran üreten satan salak bir siz akıllısınız? yada insanları kandırmak dolandırmak için, bu kadar yatırım fabrika ve arge yapmış vw. Dolandırmanın daha kolay yolları yokmu?

neyi anladın? vw sevenler akıllı değilmi?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• yuh, bu kadar kıskanılır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: дltuğ

pavlovun gözleri yaşarırdı bugünleri görse...
     Golf 10 metre geride duruyor!!!!

ince, çok ince.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.