Şimdi Ara

Golf 4 Pasific 16 valve.. LPG tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
2.442
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Aracım 2004 Golf pasific 16 valve motor. Bu araca atiker marka sistem taktırsam sorun çıkarır mı? Yada özellikler sorunsuz çalışan bi sistem tavsiye edebilir misiniz? Teşekkürler.

• ıyıgünler atıker safe fast ıle hıc bır sorun yasamazasınız

• www.cetinayotogaz.com

• Teşekkürler.. Ama gösterdiğiniz araç golf 4 ün 8valve motor olan modeli.. Bunlarda sorun olmadığını biliyorum ama 16valvede sorun yaşar mıyım?
  • Merhaba ;
    1.600 cc 16v. Golfun montajı 8v olanından daha kolaydır fakat bu aracın kalıbrasyonu daha hassastır.BRC Plug and drıve maksımum %5 hata ıle kalıbrasyonu tamamlar, bu sayade performans ve yakıt problemı yasamazsınız, dolayısıyla arıza lambanız da kesınlıkle yanmaz.Gonul rahatlıgıyla donusum yaptırabılırsınız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2004 Passat'ımızda lovato lpg vardı, 180 altına düştüğünü görmedim uzun yolda aracın. Performansda lovato sorunda yapmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 06JaCKaL06

Arkadaşlar selam;

Aracım 2004 Golf pasific 16 valve motor. Bu araca atiker marka sistem taktırsam sorun çıkarır mı? Yada özellikler sorunsuz çalışan bi sistem tavsiye edebilir misiniz? Teşekkürler.

merhabalar.Ankara'da BRC bölge bayii Mavidenizler'de güvenle BRC my11 dönüşümü yaptırabilirsiniz.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Desteğinizden dolayı herkese teşekkür ederim. Son kararım Atiker Safe Fast'ten yana oldu. Henüz benzinden çok bi farkını hissetmedim doğrusu. Umarım böylede devam eder.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.