Bildirim
GOLF 5 ARKA KAPILARA HOPARLÖR YARDIMI
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
İşin zor arkalar 16 cm ayrıca aldığın hoporlör ince olması lazım yoksa cama değer ayrıca arkaya kablo gitmiyor bunuda herkeze yaptırma yazık olur -
Arka kapılarda kablo tesisatı olmadıgını bilmiyordum bunu ögrendigim cok iyi oldu.Adana da oturuyorum ve burdaki bir ses sistemi malzemeleri satan arkadasta demişti hoparlorun arkası cama gelir diye kısa alman lazım demişti ve cadence in 16cm lik bir hoparlörünü gösterdi modelini tam hatırlamıyorum ama 65 ytl fiyatı dedi sizce nasıl?? -
quote:
Orjinalden alıntı: otomüzik
İşin zor arkalar 16 cm ayrıca aldığın hoporlör ince olması lazım yoksa cama değer ayrıca arkaya kablo gitmiyor bunuda herkeze yaptırma yazık olur
merhaba hazır konu açılmışken sorayım dedim acaba 2004 model vw boralardada bu durum geçerlimi
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X