Şimdi Ara

Golf 6 acil yardım!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
1.444
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Yaklaşık 1 ay önce 2010 model 1.4 tsi 122 hp lik HighLine Golf aldım.Araç daha 52000 km de.

Aracı Ankara ya getirdikten sonra bir problem olduğunu farkettim.Problemi mi detalıca aşağıya yazıyorum.İlgilenen ve anlayan arkadaşların yardımlarını bekliyorum.

--------------------

Araç boşta iken ""pata pata pata" diye sanki uzaklardan gelen bir helikopter sesini andıran bir ses veriyor.Debriyaja basınca ses kesiliyor.Büyük ihtimal volant olacağını düşündüm.Ayrıca arabanın debriyaj setinin de değişme vakti gelmiş çünkü kalkarken hafif bir titreme yapıyor.

Sabah soluğu Şaşmaz/Ankara sanayi bölgesinde aldım.Önce yetkili servise götürdüm.Yetkili servisin müşteri danışmanı olan çocuk arabadan anladığını ve görmek istediğini söyledi ve kendisi de benim vardığım kanıya vardır.Sorun volant ve debriyaj seti.Fakat içime sinmedi ve Ankara'nın en iyi VW özel servislerinden biri olduğu iddia edilen M.CENGİZ WV Yetkili servise götürdüm.Mehmet usta arabayı denemedi sadece bedriyaj bas çek bırak ile birkaç teşhis koydu. söylediklerini aynen size aktarıyorum. "Bu araçların volantı sabittir bu tarz problemler olmaz.Şanzuman ile alakası olabilir açıp bakmak lazım şanzuman yağını da kontrol etmek lazım, bu tarz sorunlarla 90000 km de karşılaşıyoruz.Şimdilik bin arabana çünkü problemin başındasıniyice ilerlesin o zaman bakarız(iyice ilerlemekten kastettiği şanzumanı kucağa almaktan bahsediyor kendileri), bi arkadaşlar şanzuman yağına baksınlar.Debriyaj değişimine gelince problem kesilmezse şanzuman içinde ki bilyalardan kaynaklanıyor olabilir" dedi.

Ustanın dediklerine ne inandım ne de inanmadım.

Araba konusunda ağır takıntılı bir kullanıcıyım ve şu an hiç bir bilgi sahibi değilim.Bilgisi ya da tecrübesi olan arkadaşlarda yardımları rica edebilir miyim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi a.hakan -- 7 Eylül 2013; 15:33:48 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.