Şimdi Ara

Golf 6 için acil destek-yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
463
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    2005 golf vardı sattım. 2009-2012 beyaz golf 6 almak istiyorum.
    Sahibinden gibi sitelerde fiyat farkları çok fazla. Kime güveneceğimi bilmiyorum.
    2012 model comfortline, boyasız, değişensiz, hasar kayıtsız, 40bin km de temiz kullanılmış bir golf6 kaç TL ye alınır?
    Manuel mi daha iyidir yarı otomatik mi?(teknik sağlamlık ve masraflılık açısından. Kullanım açısından değil)
    Otomatiklerde sıkıntı sorun çıkıyor mu?
    Yakıt çok üzer mi?
    Görüşleriniz ve yönlendirmeleriniz için şimdiden teşekkür ederim...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: TOYANC43

Arkadaşlar yardımcı olur musunuz?
    2005 golf vardı sattım. 2009-2012 beyaz golf 6 almak istiyorum.
    Sahibinden gibi sitelerde fiyat farkları çok fazla. Kime güveneceğimi bilmiyorum.
    2012 model comfortline, boyasız, değişensiz, hasar kayıtsız, 40bin km de temiz kullanılmış bir golf6 kaç TL ye alınır?
    Manuel mi daha iyidir yarı otomatik mi?(teknik sağlamlık ve masraflılık açısından. Kullanım açısından değil)
    Otomatiklerde sıkıntı sorun çıkıyor mu?
    Yakıt çok üzer mi?
    Görüşleriniz ve yönlendirmeleriniz için şimdiden teşekkür ederim...

284461402...İlan numarası.Merhaba araç kendi aracım her türlü sorunuzu yanıtlayabilirim.
  • Baki oğuz bey. Mesajınızı yeni gördüm. Dün istanbuldan aldım bir araç. 2011 md 1.4 tsi highline.
    Menüsü ingilizce. Türkçe yüklenebiliyor mu acaba? Ayarları yapamıyorum bu şekilde. Zaten daha tam çözemedim...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam sağ kolda silecek kolunda yani yukari ve aşağı tuşları var birisine basili tuttuğunuzda menü açılıyor 5 başlık falan var mdf settings vs tam hatırlamıyorum kolun alt kısmında dikkat edin asagiyi gosteten degil alt kısmında ok ya da menu benzeri tuş ile başlığa girebilirsiniz. Language kısmından varsa turkćeyi seçebilirsiniz. Bunun yanı sıra o tuşlar ile anlık yakıt harcaması 100 kilometredeki harcama işte efendim kaç saattir yoldayım ozelliklerine geçiş yapabildiğiniz gibi yine silecek kolundam tek tuş ile şarkı ya da fm istasyonu degistirebilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.