Şimdi Ara

Golf 6 - İkaz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
771
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Ben 2010 model manuel 1.6 TDİ motor golf marka araç sahibiyim. Bugune kadar da arabamla bir problem yaşamadan arabamı kullanıyordum. Ancak 10 gün kadar önce arabamın sol aynasını park ederken kırmam neticesinde 3 gün kadar önce arabamı yetkili servise teslim ettim ve dün akşam arabamı teslim aldım. Akşam arabayı aldıktan sadece 10 dk sonra arabada aşağıda ki 1 numara ile belirttiğim hatayı verdi, bende eve geldiğim için önemsemedim sadece arabanın kullanım kılavuzunu okudum ve dizel partikül filtresinin kurum ile dolmuş olduğu, arabayı 15 dk 70 km hızla kullanmam gerektiği eğer düzelmezse servise götürmem gerektiğini gördüm. Böyle olunca sabah saatlerinde ev ile iş arası 7-8 dk'lik mesafede olduğu için herhangi bir denemem olmadı ama sabah bu seferde arabanın egzosundan gelen havanın normale göre daha gri ve belirgin olduğunu farkettim. (hatta başka araçlardan uyarma ihtiyacı duyanlar olmuş olacak ki uyaranlar dahi oldu) Sabahleyin işe gittiğim için deneyemedim ama iş çıkışı sırf arabayla 15 dk 70 km hızla gidebilmek için yolu uzattım ve eve hemen gitmedim. gerçekten de 30. dk civarında 1. alarm söndü. Sonrasında ise önce 2 ile ok işareti gösterdiğim alarm yanıp sönmeye başladı, hemen ardından 3. ikaz lambası yanmaya başladı. Tam noluyoruz derkene fark ettim ki arabada gaza bastığımda arabanın hızlanması mevcut ama atak hali kesinlikle gitmişti. Yani 3. viteste 60'la giderken gaza köküne kadar bastığımda dahi sadece çok yavaş bir hızlanma geçekleşti. Böyle birşey hiç yaşamamıştım. şimdi sormak istediğim bir kaç şey mevcut:
    1)benim şimdiye kadar arabamla bir problemim yokken birden servisden aldıktan 10 dk sonra başlayan ve tahminimce turboların bir şekilde devreden çıkmasıyla sonuç bulan bu durumda servisin rolü nedir?
    2) Ben bunun için ne yapabilirm?
    3) Sizce problem ne olabilir?
    4) Bu alarmlar ne alarmlarıdır? Hepsinin yanında açıklamaları mevcut ancak ortada 3 farklı alarm birden mevcut.
    5) Arabayı bu şekilde kullanmam da bir sakınca var mı?
    6) Yarın sabah ilk iş servise gitmek olacak ama bu iş bizle alakalı değil cebinizden ödemeniz gerekir derlerse ne kadar tutar ve nerde yaptırmalıyım?
     Golf 6 - İkaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi madcyclone -- 21 Kasım 2013; 22:56:25 >

• ???
  • Servise danışabilirsiniz küçük veya ciddi bi sorun olabilir ileride
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.