Şimdi Ara

Golf 6 ile Golf 7 arasındaki farklar? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
110
Cevap
0
Favori
34.599
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: senersongur

quote:

Orijinalden alıntı: The Division Bell

quote:

Golf'ü kullanmaya bile gerek yok.
    Adamlar 40 yıldır her yeni versiyonda aracı adım adım ileriye taşıyorlar.

Alın size cevap arkadaşlar.

Beğenemedin mi?

bızımle dalgamı gecıyosun sen ????

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 20 tane otorite incelemesi koyuyorum. Açın izleyin, öğrenin.
  • quote:

20 tane otorite incelemesi koyuyorum. Açın izleyin, öğrenin.

/>
  • quote:

Orijinalden alıntı: nanoona

quote:

20 tane otorite incelemesi koyuyorum. Açın izleyin, öğrenin.

/>

Kalk arkadaşım tabi ki.
  • Biraz uzadı arka diz mesafesi arttı ..
  • El freni yerine, elektronik park freni koydular Golf 7 de. Köklü değişim denilebilecek nadir noktalarından biri. Birde düşük güçlü motorlarda artık bağımsız süspansiyon yerine torsiyon çubuğu var. İç mekanı da piano black kaplamaya boğmuşlar. Fark olarak bunları görüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: nanoona

sürüş deneyimlerinizi alabilirmiyim ? arka bagımsız süspansiyonun olmaması aracı nasıl etkiledi ? esp devreye ne sıklıklarla giriyor ? aracın viraj performansı iyileştimi ? yeni 140 lık motor bariz bir şekilde 122 likten iyimi ? aracı denediğinize göre yakıt tüketimleri ne durumdaydı ?

cevapları bekliyorum..

hocam en güzel soruyu siz sormuşsunuz. bilen anlayan arkadaşlar burdan devam ederse çok sevinirim.

golf 6 nın 1.4tsi motoru 8.2lt yakıt tüketimi gösteriyor
    golf 7 nin 1.4tsi motoru 5.8lt

bu ikisi arasındaki fark nedir?

ben şimdi golf almak istiyorum ama yeni olan çok pahalı, 58000tl ve şimdi sipariş versem en az 2 ay beklicem. eski golf alsam yakıt yönünden istediğim değerlerde değil.
    lütfen arabadan anlayan arkadaşlar yardımcı olsun...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hector256 -- 22 Temmuz 2013; 18:59:05 >

• quote:

Orijinalden alıntı: texmo

7 deki yenilik motorlarda+esp standart tır,gerisi faso fiso dur,hafiflemesinin bana faydası tuketimdiyse iyi,ne kadar faydası 6 ya gor fiyat farkına degermi?.140 bg ACT motor bence devrimdir,sıkısık trafikte 2 silindir calısacak,ani hızlanmada hissedilmeden 140 bg guc devreye girecek,sahsen tercihim bu vrsiyon olurdu.

hocam act ve bmt arasında yakıt farkı gözükmüyor ikisi de 5.8lt gösteriyor. gerçekte farkları nelerdir?
  • golf 7yi bilmem ama golf 6 ile jettayı kıyasladım geçenlerde arkadaş jettanın plastiği ne kadar da kalitesizmiş. inanın kapısı bile kapanmıyor doğru düzgün.
  • quote:

Yalıtım artık Passat seviyesinde.
    Sürüş daha rafine.
    Araç daha hafif.

Yalıtım yol tutuş passat seviyesinde ilk sürdüğümde arkadaşlarıma dediğim ilk şeyler bunlardı.
    Golf, şuan C segmentindeki en başarılı araçtır benim gözümde.
  • 3 yıldır Golf 6 sahibiyim. 1 ay önce de 2 günlüğüne Golf 7 kiraladim. Bence en belirgin fark start-stop özelliği. Işıkta falan durunca motor duruyor, o kadar. Gerisi makyaj olayı. Ha, teknik olarak değişiklik varmış belki. Ben hissetmedim.

• quote:

Orijinalden alıntı: TruckTörMinator

aslinda bir kac detay hakkinda ( konfor ve donanim) fazla bir fark yok..kasa olarak Golf 5 ile ayni diyebiliriz,
    yazik, VW gibi bir devden cesur hamlelere gelmiyor nedense. kia, hyundai veya diger rakip markalr bile daha basarili

Kia hyundai bir turlu kendini bulamadiklari icin habire bir tarz bi stil yaratma derdindeler

• quote:

Orijinalden alıntı: hector256

quote:

Orijinalden alıntı: texmo

7 deki yenilik motorlarda+esp standart tır,gerisi faso fiso dur,hafiflemesinin bana faydası tuketimdiyse iyi,ne kadar faydası 6 ya gor fiyat farkına degermi?.140 bg ACT motor bence devrimdir,sıkısık trafikte 2 silindir calısacak,ani hızlanmada hissedilmeden 140 bg guc devreye girecek,sahsen tercihim bu vrsiyon olurdu.

hocam act ve bmt arasında yakıt farkı gözükmüyor ikisi de 5.8lt gösteriyor. gerçekte farkları nelerdir?

ACT daha yüksek performans sunuyor..Teknik verilerine tam olarak bakarsanız ( 0-100 gibi) farkı görürsünüz..
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrullah bozlak

3 yıldır Golf 6 sahibiyim. 1 ay önce de 2 günlüğüne Golf 7 kiraladim. Bence en belirgin fark start-stop özelliği. Işıkta falan durunca motor duruyor, o kadar. Gerisi makyaj olayı. Ha, teknik olarak değişiklik varmış belki. Ben hissetmedim.

Bence çok haksızlık yapıyorsunuz..Daha 2 hafta önce bir arkadaşın Golf6'sı ile benim aracım Golf7'yi hem yanyana inceledik, hem de değişerek uzun yolda sürdük..
    1. Yol tutuş ve tokluk hissi olarak Golf7 ( torsiyon çubuklu olmasına rağmen), belirgin olarak daha iyi..Aynı sebeple konforda Golf6 daha iyi idi..

2. Yalıtım olarak Golf7 daha iyi

3. İç hacim ve ergonomi olarak Golf7 daha iyi..Arka koltuk genişliği ve konforu daha iyi..Arka yaşam alanı 7'de belirgin olarak iyi..6'nın daha yüksek olması baş mesafesini olumlu etkiliyor....Kapı içi saklama gözleri 7'de daha iyi ..Golf6'da arka kapı içlerine 1 şişe suyu ancak sığdırabilirsiniz..

4. Döşeme kalitesi 6'da daha iyi. Plastik önde 7, arkada 6..Kokpit 7'de çok daha şık. Dokunmatik ekran, kullanırken çok keyf veriyor.. İç ambiyans genel olarak 7'de çok daha etkileyici..Arka kapılar 6'da çok belirgin olarak daha ince ve hafif.

5.Elektronik park freni ve hill-holder günlük kullanımda çok faydalı..Örneğin ışıkta durduğunuzda ayağınızı gazdan çekin, araç yerinde çakılı kalıyor ( istediğiniz kadar)..Otomatik kullanıcıları aracın ( dururken) fren pedalına devamlı basmak zorunda kalmanın eziyetini iyi bilirler..

6. Çekişi kıyaslamayacağım..Çünkü aracım 1.2 motor hacimli olduğu için diğerinden daha güçsüz..Ama kullanırken bunu belirgin olarak hissetmiyorsunuz..Hatta kalkışlarda aracımı daha canlı buluyorum..

7. Yakıt tüketiminde hem motor hacmi avantajı hem de tasarruf için eklenen extra takviyeler ( start-stop, fren enerjisi geri kazanımı, rüzgar direnci düşüklüğü, ağırlık azaltımı gibi ), Golf7 belirgin olarak daha iyi..Aynı hacimli Golf6 ile Golf7 BMT 1.4'ler arasında 1 lt'ye varan farklar görebililirsiniz..Benim aracımla 1.4 BMT'ler arasında ise günlük kullanımda 0.5 fark oluyor..

8. Tasarım göreceli..Önden Golf7'yi, arkadan ise Golf6'yı daha şık buluyorum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi terapist70 -- 22 Temmuz 2013; 23:19:43 >

• quote:

Orijinalden alıntı: emrullah bozlak

3 yıldır Golf 6 sahibiyim. 1 ay önce de 2 günlüğüne Golf 7 kiraladim. Bence en belirgin fark start-stop özelliği. Işıkta falan durunca motor duruyor, o kadar. Gerisi makyaj olayı. Ha, teknik olarak değişiklik varmış belki. Ben hissetmedim.

Ek olarak;

Genel kalite de golf 7 de eski kasadan daha düşük. arka kapılardaki plastik golf 7 nin durumunu ele veriyor zaten

ayrıca aerodinamik olarak geliştirmek için kelebek cam uygulanmış bu seferde rüzgar sesi artmış

golf alacak olsam eski kasa golf 6 alırım yenisi parasının arabası değil

radyosu çekmiyor, turbo yay kıskacı ötüyor gibi şikayetler çoktan gelmeye başladı

eski golfler dsg dışında bukadar sorunlu değildi fark bu olsa gerek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akifsari -- 22 Temmuz 2013; 23:31:37 >

• Karıma aldım daha yeni golf7, bence 10 numara araç, kötüleyenler net art niyetlidir. Adamlar çok güzel bir araç yapmış, A noktasından B noktasına götürüyor, malzeme kalitesi asgarinin üstü. Burda pejo,citroen tarzı leş araçlara binenler lütfen golfu kötülemesin ayıp oluyor. Şu an orta sınıf segmentinin en iyi araçlarından biri.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Baller Lifestyle -- 22 Temmuz 2013; 23:49:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Carmella

Karıma aldım daha yeni golf7, bence 10 numara araç, kötüleyenler net art niyetlidir. Adamlar çok güzel bir araç yapmış, A noktasından B noktasına götürüyor, malzeme kalitesi asgarinin üstü. Burda pejo,citroen tarzı leş araçlara binenler lütfen golfu kötülemesin ayıp oluyor. Şu an orta sınıf segmentinin en iyi araçlarından biri.

Kendine de alsaydın keşke

Sen pejo citroene leş araç diyeceksin art niyetli olmayacaksın

golf 7 nin eksiklerini anlatanlar art niyetli olucak öyle mi

sen ve senin gibiler sayesinde golfün parasının arabası olmadığını araştırıp öğreniyor millet sen o konuda rahat ol

• quote:

Orijinalden alıntı: akifsari

quote:

Karıma aldım daha yeni golf7, bence 10 numara araç, kötüleyenler net art niyetlidir. Adamlar çok güzel bir araç yapmış, A noktasından B noktasına götürüyor, malzeme kalitesi asgarinin üstü. Burda pejo,citroen tarzı leş araçlara binenler lütfen golfu kötülemesin ayıp oluyor. Şu an orta sınıf segmentinin en iyi araçlarından biri.

sen ve senin gibiler sayesinde golfün parasının arabası olmadığını araştırıp öğreniyor millet sen o konuda rahat ol

Acemiliği atsın diye aldım, sağa sola vurursa VW fanatiği kerize fiyat kırmaya gerek kalmadan iteklerim. Adamlar iyi araç yapmışlar, bu yüzden baya sıra var. Orta sınıf araçlar içinde en iyilerden biri, ve tekrar söylüyorum fransız tenekelerine binenler golfü eleştirmesin, orta sınıf için iyi araç bu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Baller Lifestyle -- 22 Temmuz 2013; 23:59:12 >

• quote:

quote:

quote:

Acemiliği atsın diye aldım, sağa sola vurursa VW fanatiği kerize fiyat kırmaya gerek kalmadan iteklerim. Adamlar iyi araç yapmışlar, bu yüzden baya sıra var. Orta sınıf araçlar içinde en iyilerden biri, ve tekrar söylüyorum fransız tenekelerine binenler golfü eleştirmesin, orta sınıf için iyi araç bu.

Temcit pilavı gibi aynı muhabbet fransıza binen golf eleştirmesin ben forda biniyorum eleştirebilir miyim

aman dikkat et acil itekle ne zaman nerde bozulacağı belli olmuyor bu vosvoslar

• quote:

quote:

quote:

quote:

Temcit pilavı gibi aynı muhabbet fransıza binen golf eleştirmesin ben forda biniyorum eleştirebilir miyim

aman dikkat et acil itekle ne zaman nerde bozulacağı belli olmuyor bu vosvoslar

zaten garantisi bitmiş dsg li araca binenin aklından şüphe duyarım.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.