< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Golf 6 ile Golf 7 arasındaki farklar? (6. sayfa)

-
-
golf v kullanıcısı olarak 7 yi sevemedim.arka taraftaki basıklık hoşuma gitmedi.6 benim favorimdir. -
quote:
Orijinalden alıntı: ShhLe
Golf 7 ile golf 4 arasinda fark yok
Abi o nasıl laf bak sonra köyü söz söylerler nası fark yok anlamıyorsun bari gözünde mi görmüyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Focus ta bağımsız süspansiyon olsa ne olacak süspansiyon konforlu değil kütük gibi sert içi b segmenti gibi dar zaten ortalama 100-120 hp arabada bağımsız süspansiyona gerek te yok sonuçta ekonomik aile aracı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Golf 7 daha bir segmentinin banisi oldu
-
Golf 6 benim gözümde hep arada kalmış bir model olarak kaldı. Golf 5 kadar oturaklı ve kaliteli değil, 7 kadar da oturaklı ve kaliteli değil. Saçma donanım paketleri de cabası. 2011 sonrası comfortline paket araçlarda (golf6 için) dijital klima vs standart olmaktan çıkmış. O yıllarda hız sabitleme park sensörü bile opsiyon olarak satılmış. Bu yüzden ilanlardaki çoğu golf 6 araçlarında hız sabitleme bile yok. Alınacaksa highline paket alınmalı ki onda da adaptif bi-xenon olması beklenirdi en dolu paket sonuçta. Onda da onun gibi bir eksik var.
-
Golf 7 ilk çıktığında biraz küçümsenmişti ancak geldiğimiz noktada aracın değeri iyice ortaya çıktı.
Gerçekten de kusursuza yakın bir paket ve üst düzey kalite.
-
Aynen öyle kalite olarak hakikaten çok farklı bir konumda Golf 7.
Hatta şu videoda ki testte en baz paketiyle bile segmentinde Premium denilen rakiplerini bile hizaya çekmiş.
[DHTUBE=https://m.youtube.com/watch?v=WTzdd_9fzQA]
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Baninin de banisi, en büyük bani.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
7 hep ön planda oldu ama iç kalitede Golf 6 en iyidir. Arka kapılar bile yumuşak plastik!
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X